• 9.400.083 stemmen

The Fast and the Furious (2001)

Actie / Misdaad | 107 minuten

Genre: Actie / Misdaad

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland

Geregisseerd door: Rob Cohen

Met onder meer: Paul Walker, Vin Diesel en Michelle Rodriguez

Releasedatum: 20 september 2001

Plot The Fast and the Furious

"If you have what it takes, you can have it all."

Dominic Toretto is de leider van een straatbende die er van verdacht wordt dure elektronische apparatuur gestolen te hebben. Een undercover agent probeert uit te vinden wie er verantwoordelijk is voor de diefstallen. Hij wordt verliefd op Domenic's jongere zus.

Flexje

kheb deze film gedownload. Het verhaal is erg voorspelbaar en niet echt vernieuwend. Er zitten wel wat leuke aktie scene's in, maar door het slechte acteer werk en domme dialogen kon ik me daar niet in inleven, daarbij waren veel dingen erg onrealistisch. Het ontbreken van een soundstrack vond ik ook een beetje vreemd. Al met al denk ik toch dat deze film sommigen, vooral autoliefhebbers, zal aanspreken. Geen ingewikkeld verhaal, gewoon verstand op nul en niet teveel van verwachten.

Jordy

zag net de trailer, lijkt me geen film die je op je pc moet kijken

het leek me een film waarin het enige leuke de vette actiescenes zijn, die komen toch wat minder tot z'n recht dan lijkt me

Flexje

ja daar heb je wel gelijk in.

maargoed, het doet me hoe dan ook weinig om wat autootjes te zien racen. ik denk niet dat ik veel enthousiaster was geweest als ik hem in de bios had gezien.

avatar van ThaDeez

ThaDeez

waarom stemmen jullie niet???

Jordy

Ik ben geen autofreak, en heb normaal altijd een hekel aan dit soort hersenloze race-films. Dit was echter een uitzondering. De film barst van de mooie vrouwen, stoere muziek en vooral een paar erg indrukwekkend gefilmde race-scenes. Het ontbreken van een goed verhaal vond ik bij deze film niet storend. Er wordt ook erg leuk gespeeld, vooral door Diesel van wie we nog veel gaan horen de komende jaren. 3 en een halve ster, maar laat wel je vriendin thuis.

---

het ontbreken van een soundtrack?? damn wat een stoere muziek zat er in de film, zeker onaffe film gedownload

*edit* de film die jij hebt gezien was dus inderdaad ZONDER muziek.. dus je stem is niet echt eerlijk..

avatar van Etienne U

Etienne U

Dit is/was de topper van de afgelopen tijd voor mij in de bios!! Gone in 60th seconds valt bij deze film helemaal in het niets. Meer Actie bijna geen slaapverwekende dialogen, gewoon een top film was dit. 4 sterren

avatar van vic

vic

het enige wat deze film nodig had was wat meer verhaal en goede dialogen. Voor de rest had het alles; hele goede muziek, vette actie scenes met mooie auto's en een cole hoofdrol van Vin diesel. Maar dat is blijkbaar niet genoeg

avatar van You_bastard

You_bastard

Stoere mannen, coole wagens,hete wijfies en vette muziek. Conclusie: stoere film zonder goede dialogen en geen verhaal.

Flexje

ok doe ik jordy, puntje drbij op

avatar van Blindfold

Blindfold

Oh ja. Tipje. Na de aftiteling komt nog een stukje.

avatar van ^jigga^

^jigga^

PHATTE film.Strakke automobiles en mooie vrouwen.

avatar van angel4ever

angel4ever

Mooie film, het geluid is fantastisch!!!

avatar van Ruudos

Ruudos

Gave film om in de bioscoop te zien. Film is vergelijkbaar met Point Break, alleen dan met streetracen ipv surfen en een wat minder verhaal. Maar zeker wel spectaculair.

avatar van Obiwannes

Obiwannes

Het is idd. een film om in de bioscoop te zien. En een goed verhaal ontbreekt duidelijk, de aandacht gaat overduidelijk uit naar de race-scenes en de actie. Maar vond de races echt wel prachtig gefilmd, ik houd wel wat van auto-races, dus vond dit best wel een leuke film. Vin Diesel vond ik ook erg goed, Paul Walker dan weer wat minder...

avatar van BS

BS

lekker scheuren met erg snelle wagens.Het verhaal is minder meer een excuus om flink te racen en dat doen ze.Vette film met een hoop mooie beelden. 4 sterren

avatar van dttom

dttom

heb me prima vermaakt maar inhoudelijk niet echt speciaal, had ik ook niet verwacht .

Jordy

Net nog een keer gekeken, op dvd. Vond het nog steeds een leuke film, maar ik zat me nu toch af en toe wel te ergeren aan sommige scenes en dialogen

half puntje er af, 3 sterren.

avatar van vliegtuig13

vliegtuig13

Vond hem wel stoer, maar niet echt origineel, en daardoor wordt hij een beetje saai, maar ik vond hem gemiddeld.

avatar van Phooze

Phooze

Ik vond het echt niks. Al dat gedoe met undercover gaan en dan sympathie voor je gangster maten krijgen vind ik allemaal maar bullshit. Alsof het zo stoer is om gangster te zijn. Allemaal erg overdreven. Omdat het racen wel vet was 2 sterren. PS. Ik vindt die vin diesel maar een eikel. Hij praat slecht en kan volgens mij maar een rol spelen. De rol die hij nu heeft neergezet.

avatar van StuF

StuF

idd lekkere muziek, lekkere meiden en lekkere autos. knap gefilmd en geacteerd ook nog. meer mag je van deze film neit verw88 maar voor de liefhebber van het ontbreken aan diepgang of intelligentie is deze film een musthaveseen. 2,5 ster maar als ik meer van dit soort films gehouden had zou die een 3,5 krijgen.

avatar van Armin

Armin

Zwak verhaal, zwak acteerwerk.

Een paar aardige actiescenes,

Auto's, Meiden, Actie bla bla

wat wil je meer?

avatar van Goodfella

Goodfella

Matige film. Een leuke visuele stijl, maar een ernstig gebrek aan verhaal en acteertalent. 2.5 sterren

avatar van jelmerblaster

jelmerblaster

gekkenhuis, wat een goeie film, k heb wel genoten van alles. van begin tot het eind!!

avatar van blair witch

blair witch

Ik vond het niet zo`n goeie film, ik had er veel meer van verwacht...

avatar van morpheus

morpheus

Heb geen al te hoge verwachtingen van deze Film, behalve Vin Diesel acteerd iedereen maar matig en is het verhaal ook zwak. Toch zitten er hier een paar goede actiescenes in, en is het de eerste echte streetrace film die toch ook best aanstekelijk is.

Conclusie: een middenmotertje

**1/2 uit ***

avatar van Spacejet

Spacejet

mooie wagens dat wel, best goede stunts alleen het verhaal is wat matig. jammer.

avatar van aburefan

aburefan

waar slaat dit nou weer op?

avatar van NERD

NERD

Man waar halen ze al die wagens vandaan?!?!

Maar over de film:

Van het verhaal klopt natuurlijk weinig en zoveel van die auto's op 1 plaats is natuurlijk ook niet echt realistisch, maar...

Daar gaat het in deze film niet om imo, het gaat om de Non-stop goede actie, leuke "achtervolgingen" en races, en een geweldige soundtrack!!

Was echt typisch zo'n film die je beter in de bios had kunnen kijken, maarjah.......

3,5 sterren

avatar van LauraPalmer

LauraPalmer

Het enige leuke aan de film vond ik Vin Diesel. (lekker ding)