• 9.375.307 stemmen

The Fast and the Furious (2001)

Actie / Misdaad | 107 minuten

Genre: Actie / Misdaad

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland

Geregisseerd door: Rob Cohen

Met onder meer: Paul Walker, Vin Diesel en Michelle Rodriguez

Releasedatum: 20 september 2001

Plot The Fast and the Furious

"If you have what it takes, you can have it all."

Dominic Toretto is de leider van een straatbende die er van verdacht wordt dure elektronische apparatuur gestolen te hebben. Een undercover agent probeert uit te vinden wie er verantwoordelijk is voor de diefstallen. Hij wordt verliefd op Domenic's jongere zus.

avatar van Ramon K

Ramon K

Wist al niet meer dat ze hier een rolletje in had.

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Deze hoef ik dus niet meer te zien...

avatar van laurensdchem

laurensdchem

ik vond het een kikke film ik snap niet waarom iedereen hem niet mooi vond want er zijn kikke bakken daarin echt niet te volgen

avatar van Vyvre

neo

volg jij die laurens?

avatar van JayLunar

JayLunar

Om 'm goed te kunnen volgen heb je denk ik wel een kikke bak nodig

avatar van EmDee

EmDee

Ik had vroeger wel een knikkerbak.

avatar van Agony

Agony

• 1985 berichten

beetje standaard allemaal, maar ik heb me prima vermaakt en bij vlagen was de film zelfs spannend... 3,5 sterren

avatar van plofke

plofke

Er zijn voor mij in het leven 3 dingen:

1 meiden

2 pc's

3 AUTO's

Gewoon zo kewl deze film omdat het gewoon alleen maar om de auto draait buiten het verhaal om dan.

Ben blij dat deze film hier is uitgekomen want zinsdien wordt er hier dus ook overal geraced in Nederland.

(ga er zo weer heen)

avatar van Hemdale

Hemdale

Ik ben niet zo'n liefhebber van auto's, maar toch wel een erg leuke film! De mooie meiden maken de film nog beter! 3,0 sterren!

avatar van Sjaak

Sjaak

Mijn bevindingen:

Een film.. Een film met auto's.. Ben je een auto- en/of racefreak vindt je hem leuk. Anders vindt je hem bagger.

avatar van nRg

nRg

Dit is cker een hele goeie film. Er zit een goed verhaal in, er zijn HELE mooie auto's te zien en mooie meiden zijn er ook. Dit is een 4*!!!

avatar van M. Rodriguez Fan

M. Rodriguez Fan

Dus dat houdt in dat je My Girl Michelle Rodriguez ook mooi vind... hoop ik

avatar van Danté

Danté

Ik vind dit de beste race film tot nu toe, en ik heb hem daarom een 3,5 gegeven, er zit wel een redelijk verhaal in en veel actie en de meiden zijn vet.

avatar van SilverGun

SilverGun

Ik heb ze liever slank.

Hulde voor je eerste enigzins onderbouwde reactie trouwens.

avatar van JLO/50CenT FaN

JLO/50CenT FaN

Ja een auto film haha vind ik dus niks aan beetje inhoudsloos maarja meningen verschillen nou eenmaal wat sommige mensen nog niet helemaal begrijpen. Vind het gewoon nergens op slaan de hele film niet 1 ster

avatar van zero_cool

zero_cool

JLO/50CenT FaN schreef:

auto's zijn te gek vooral met dat NOS=nitrogen oxide=lachgas te gekke film 4 sterren

avatar van gandalf

gandalf

Ik kwam erachter dat ik deze 'topper' nog geen score had gegeven. De nerd die undercover agent speelt heeft gewoon een rot smoel. Ook begrijp ik werkelijk niet wat er zo stoer is aan straatracen. Maar... mijn mond viel open van het geluid. Echt te mooi voor woorden. Ik bedoel: je hebt weleens een scene in een film waarbij het geluid van een helicopter ofzo heel mooi aanzwelt en wegsterft, maar deze film had constant van dat soort momenten. Ik geef de film 3 sterren voor het geluid. (zoveel mooie vrouwen heb ik trouwens nou ook weer niet gezien in deze film:) )

avatar van landrover

landrover

Trailer van 2 fast, 2 furious ziet er wel goed uit:):):)

avatar van nicogroot

nicogroot

Geweldige film

avatar van SpyCow

SpyCow

Ik heb de film bekeken, en ja, alleen vanwege de bakken en races is het een mooie film, maar... de verhaallijn? Daar zit hem de kneep, daar klopt gewoon niks van, of het is gewoon onlogisch.

En de film is vrij prutswerk, een voorbeeldje, tijdens de eerste race viel die plaat bij de rechterstoel eruit van de Brain's groene auto (dus tijdens de race) en later na de race stapt Vin Diesel aka Dominic bij Brain's auto omdat hij op vlucht is voor de cop. Maar wat blijkt? Hij zet zijn poten gewoon neer (dus op die plaat) terwijl die eraf zou gevallen zijn. Weirdo, dat wel... of zijn er sinstere krachten aan het werk in deze film?

En nog iets, aan de eind van de film gaat Vin Diesel zomaar in die zwarte auto van zijn overleden vader, ik citeer wat hij in het midden van de film zei over de zwarte auto: "Ik durf er niet in te rijden" omdat het van zijn vader zou zijn, en later gaat ie mee scheuren met Brain's oranje sportwagen.

Deze film draait alleen maar om races, auto's, team, en de verhaallijn dan? "ach, die is niet zo belangrijk" zullen ze zeker denken, dan vinden ze vast ook niet van belang dat ik deze film cijfer 2,5 geef.

SpyCow

avatar van kamps

kamps

ZEER COOLE FILM!!!!!!!!!!!!!!

mooie auto's, alleen jammer dat je bij het laatste ongeluk (drag-car waar vin diesel in zit)een stuntman in de auto ziet zitten.

ondanks dat is ie een topper!!

avatar van bellenkim

bellenkim

Sjaak schreef:

Mijn bevindingen:

groot gelijk

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Snelle actie en snelle auto's domineren in deze actievolle prent. Voor mensen die van auto's houden is dit natuurlijk een zeldzaam pareltje. Maar ik weet daar niet zo veel van en ik heb me toch kostelijk geamuseerd. Het verhaal is erg cliche maar dat stoort niet. De sfeer in deze film is goed en de acteerprestaties zijn zeker niet slecht. Deze film maakte van Vin Diesel een ster en ook Paul Walker brak door met deze film. Vin Diesel is de ster van deze film. Niemand anders had zijn personage beter kunnen spelen. Ik vind wel dat de tweede fast and the furious zichzelf minder serieus neemt ( wat helemaal niet erg is trouwens). 4*

avatar van jokingsurely1

jokingsurely1

geen film maar een (zwakke) commercial. Stick to Baywatch.

avatar van morpheus

morpheus

verlaagt naar 2,5 na een 2e viewing...

avatar van ElMeroMero

ElMeroMero

hihihihihihi

I still owe you a 10-second car.

Die zag ik echt van mijlenver komen !

Hum, weer onbedoeld woordgrapje.

Kortom, erg vermakelijk :evil , maar wel een beetje dom : 3*

avatar van Daantje77

Daantje77

Zonde van je tijd met een verhaal van 10 keer niks wat een haantjes gedrag zeg.

avatar van soboer

soboer

Smakeloze kopie van Point Break.

avatar van De GeuS

De GeuS

Slechte film; slecht verhaal en matig geacteerd....

Alleen de auto's waren de moeite waard om naar te kijken.... 2,5 ster.