Transformers: Revenge of the Fallen (2009)
Genre: Actie / Sciencefiction
Bekijk via SkyShowtime
Morgen om 00:05 uur op SBS9
Plot Transformers: Revenge of the Fallen
"Revenge is coming."
De strijd op aarde is voorbij, maar die in het universum is net begonnen. Wanneer Sam Witwicky (Shia LaBeouf) de waarheid leert over de oude oorsprong van de Transformers, moet hij zijn lot accepteren en zich samenvoegen met Optimus Prime en Bumblebee in hun epische strijd tegen de Decepticons, die sterker terug zijn dan ooit en het plan hebben om onze wereld te vernietigen.
Sam Witwicky
Simmons
Leo Spitz
Ron Witwicky
mandy7
Gelukkig bepaal jij dat niet
gelukkig impliceerde ik dat ook niet.
Montorsi
gelukkig impliceerde ik dat ook niet.
Maar wel dat je vind dat je met lage verwachtingen maar niet moet/mag gaan..
Ik zie er nu al tegenop om die verschrikkelijke infantiele humor te moeten ervaren. En toch zal ook dit deel scenes bevatten die mij zullen aanspreken. Althans, daar ga ik dus vanuit.
Idem mijn probleem. Ik heb geen Transformers verleden behalve de film van 2 jaar terug en de actie was toen geweldig maar de pogingen tot humor waren tenenkrommend verkeerd. Jammer dat ze daar mee door zijn gegaan. Had liever een duistere wereld als bij Batman Begins / The Dark Knight gecreeerd. Waarom grappen maken? Getranformeerde robots die op aarde hun oorlog vechten moet je niet grappig maken.
Zou hetzelfde zijn als ze in het naderende 2012 een grapjas met leuke oneliners zetten die gaat grappen als de vloedgolf eraan komt.
mandy7
Maar wel dat je vind dat je met lage verwachtingen maar niet moet/mag gaan..
Nee.
Dat je niet zou moeten gaan als je eigenlijk al weet dat het niet jouw ding is.
En dat je niet moet gaan puur om de volgende dag iets te hebben om over te zeiken.
Nee.
Dat je niet zou moeten gaan als je eigenlijk al weet dat het niet jouw ding is.
Dat is hetzelfde. Nogmaals, dat is niet aan jou. Er kunnen genoeg redenen zijn wel te gaan.
Dat doet denk ik niemand, maar als de film het waard is zal ik me niet inhouden.
JacoBaco
Juist. Ik zie het al helemaal voor me inderdaad. Een Surfer die dan bijvoorbeeld zegt: Check die golf dude, ik wou dat ik nu mijn surfplank bij me had.
paul83
@flipman
Beetje zielig....en te lang. Je kan het blijkbaar tien keer beter dan Bay. Krijg bij jouw stukje ook een beetje het Nico Dijkshoorn wannabe idee. Hier zit niemand op te wachten. Het is ook alles behalve grappig.
Zal je het nummer van van Marwijk ook geven. Kan je de opstelling voor het WK even doorgeven....
Ow ja: sluikreclame? Die film is van 2003. Who gives a shit!?
Pastichio Rocker
Ik meen me te herinneren dat de tekenfilmserie ook geen flauwe grappen had wanneer de Transformers met elkaar in gevecht waren. Michael Bay is gewoon gezegend met flauwe humor, en dit moet hij in elke film weer laten zien.
Polsini
mooie special FX, soms een beetje te veel. Ik kan me wel vinden in de typering van Spits dat Transformers 2 veel weg heeft van een hoogovenorgie op sommige momenten.
Megan Fox is echt een wanhopig slechte actrice, maar vanwege haar... verschijning is het mooi dat ze d'r bij zit.
Mooie actiefilm, zolang je je hersens maar even kan uitzetten. Dit is zowel de kracht als de zwakte van deze film. Een moetje voor de bios, een flop op een tv-scherm.
@flipman
Je kan het blijkbaar tien keer beter dan Bay.
Wie niet?
JacoBaco
De Tekenfilmserie kan er af en toe ook wel wat van. Autobots met elkaar in gevecht. En wat voor een gevecht!
Zie hieronder het begin van Episode 7.
djinnax
Lol, er worden hier meer berichten geplaatst over discussies van elkaar dan dat er daadwerkelijk over de film wordt gepraat :-P
Awake78
Ik meen me te herinneren dat de tekenfilmserie ook geen flauwe grappen had wanneer de Transformers met elkaar in gevecht waren. Michael Bay is gewoon gezegd met flauwe humor, en dit moet hij in elke film weer laten zien.
Ja die grappen kan niemand écht leuk vinden nee, maar ik denk niet dat Michael Bay daar als enige verantwoordelijk voor is. Er zijn toch ook tekstschrijvers enzo? M. Bay zal ze echt niet zo tijdens het filmen uit z'n mouw schudden.
Desalniettemin is het dan wel toevallig dat in al zijn films dezelfde stompzinnige 'grappen' zitten. Viel volgens mij in Armeggedon wel mee of niet?
e8212
Film is okay, maar veel dingen slaan echt nergens meer op. Erg jammer.
JacoBaco
Armageddon is volgens mij de ergste.
Bruce Willis die voor de lol (omdat hij een beetje boos is) met een Shotgun op Ben Affleck gaat schieten. Of Lev Andropov the Russian Cosmonaut die eenmaal in de film alleen nog maar de komiek uithangt.
Pearl Harbor is nog de serieuste, maar vooral niet de minst slechte.
Awake78
Moet je 's bij The Dark Knight kijken....daar staat pas een potje gezwets op. Vind het bij deze nog wel meevallen
morpheus
Wat me opvalt is dat er hier een stel kleuters rondhangen die zeuren als er iets negatiefs over Transformers 2 gezegd wordt. Discussies waarom de één een film 5 sterren geeft en de andere 0,5 kan ik waarderen maar oerdomme opmerkingen zoals de altijd bekende:
blijf dan thuis, je moet niet, dit is een vrij land, je mag zelf bepalen welk soort films je leuk vindt, en dus in de bioscoop wil zien
Tenenkrommend.
Doe ik uiteindelijk zelf ook weer mee in de discussie
Vicieuce circel
grid8400
Gisteren in IMAX Arena geweest.
Na irritante rij (ICT was down) voor kaartjes ophalen, 10 minuten in de verdrukking gestaan om de zaal in te komen.
Eindelijk na het veroveren van een zitplaats (waarom worden er geen stoelreserveringen gedaan?) de film.
Veel meer van hetzelfde uit 1 en dan nog bigger! Heerlijk overdone allemaal en dus echt een verstand op nul en popcorn eten en genieten van de beelden.
Omdat ik voor dit vermaak speciaal naar een IMAX ga van mij een vette 4*.
Zelfs de onderbroeken humor (letterlijk) was best te pruimen.
ohantje1
echt een super film
de gevechten en robots worden nu veel beter naar voren gebracht
wat een spektakel met goeie humor !
Flipman
sommige van jullie hadden nooit naar deze film moeten gaan.
je weet wat je kan verwachten.
als je daar niet van houdt, GA DAN NIET
en hou op met zeuren
ik ga ook niet naar films waar ik niet van hou om ze dan vervolgens helemaal af te zeiken.
en ik ga al helemaal niet op de premiere dag van die films.
dat is gewoon belachelijk, volgens mij ga je dan gewoon puur zodat je de volgende dag wat te zeiken hebt.
@flipman
Beetje zielig....en te lang. Je kan het blijkbaar tien keer beter dan Bay.
Ow ja: sluikreclame? Die film is van 2003. Who gives a shit!?
JTV-kijker
- 2017 stemmen
De film lijkt me wel vet, maar Shia en Megan vind ik persoonlijk verschrikkelijke acteurs.
JacoBaco
Megan Fox compenseert het nog enigzins omdat het best een mooi meisje is en Shia LaBeouf die ....... moet gewoon weer lekker gaan studeren ofzo en vooral niet meer in films gaan spelen.
Pastichio Rocker
Ik heb die film nooit helemaal uit kunnen zitten dus ik zou het niet weten. The Rock, Pearl Harbor, Bad Boys 1 & 2 en Transformers hadden wel die tenenkrommende humor.
mandy7
Ik neem aan dat je mij onder die mensen schaart? Zoals ik al zei, ik ga altijd naar de bioscoop met een goeie vriend van mij en als één van ons een film wil zien gaat de ander mee. Dus zou het oneerlijk zijn om thuis te blijven omdat het om deze film ging
haha, echt joh? dat is een redelijke rede dan.
ik heb meerdere vrienden, en een vriendin, en een gezellige buurman.
dus als ik een film niet wil zien, en mijn vriendin wel, gaat zij met iemand anders, en andersom ook, als ik naar actiefilms wil, blijft zij lekker thuis, en ga ik met een vriendin van me, of met m'n buurman, dus ik heb dat probleem niet echt
Flipman
Ik heb ook echt wel meerdere vrienden, maar hij is mijn vaste bioscooppartner; ook al is de film verschrikkelijk, het is wel gezellig. Maar voor die gezelligheid ga ik het cijfer natuurlijk niet opschroeven
mandy7
doe het dan voor megan fox

paul83
@ flipman
Nico Dijkshoorn is een columnist van de VI. Doorgaans enorm grappig en weet een bepaald beeld (humortistisch) bij een situatie te schetsen. Jij doet dit echter op een niet grappige manier.
En je hele lulverhaal over tenen trappen edg is gewoonweg kolderiek. Jij weet precies hoe het beter kan. Je zeikt over elk pietluttig ding dat te vinden is.
Ow ja; als iemand vraagt aan mij om mee te gaan naar een vervolg op een enorme k*tfilm dan bedank ik daar vriendelijk voor. Je hebt toch een duidelijke mening? Geef dan niet alleen hier je mening.
JacoBaco
Die Michael Bay is nog gestoorder dan ik dacht.
Michael Bay described the tone of the film as "Ben-Hur (1959) fused with Apocalypse Now (1979)."
AddictedToMovies
Die Michael Bay is nog erger dan ik dacht.

Flipman
Paul 83, Ik probeer ook helemaal niet grappig te zijn, alleen mijn mening en frustratie te schetsen. Wie de vliegende poep is trouwens Marwijk? Ik heb namelijk een behoorlijke schijthekel aan voetbal. Ik snap ook niet wat ik met de opstelling van het WK zou moeten doen, behalve al die mensen naar huis sturen.
Daarnaast 'zeik' ik misschien over elk element dat me tegenstaat, maar genoeg mensen prijzen elk punt dat ze helemaal geweldig vinden. Ga je over hen dan geen politie spelen?
Bovendien heb ik die mening ook gegeven aan mijn vriend. Dus die geef ik niet alleen hier. Die verkondig ik aan iedereen die hem horen wil. Ik ging ook vooral mee naar deze film om mezelf te testen in het minder kritisch zijn. Maar verstand op nul en blik op oneindig zetten lukte tijdens deze film gewoon niet. En zoals ik zei heb ik zo in detail mijn gal over deze film uitgespuwd om mijn waardering (een eenon) te rechtvaardigen, daar ik verwachtte mensen over me heen te krijgen die mijn mening als minderwaardig zouden beschouwen.
Overigens, ik heb de laatste regel van mijn recensie aangepast: ik heb liever Obama dan Bush namelijk, per ongeluk verkeerd getypt. Beetje off-topic, weet ik.
Die Michael Bay is nog gestoorder dan ik dacht.

Bumblebee

Taken
Actie / Thriller, 2008

Rise of the Planet of the Apes
Actie / Avontuur, 2011
egyptesunchaossymbolwraakartifactbuitenaards wezenbased on toytransformerstankrobotimaxduringcreditsstingertransformers