• 9.381.760 stemmen

Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

Actie / Sciencefiction | 150 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Geregisseerd door: Michael Bay

Met onder meer: Shia LaBeouf, Megan Fox en Josh Duhamel

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 24 juni 2009

Plot Transformers: Revenge of the Fallen

"Revenge is coming."

De strijd op aarde is voorbij, maar die in het universum is net begonnen. Wanneer Sam Witwicky (Shia LaBeouf) de waarheid leert over de oude oorsprong van de Transformers, moet hij zijn lot accepteren en zich samenvoegen met Optimus Prime en Bumblebee in hun epische strijd tegen de Decepticons, die sterker terug zijn dan ooit en het plan hebben om onze wereld te vernietigen.

Sam Witwicky

USAF Chief Master Sergeant Epps

Ron Witwicky

pie18 schreef:

zeer slechte film zeker vergeleken met het eerste deel daarom 0,5

En wat was er precies zo slecht aan dan?

Ik geef je 100% gelijk.

Volgens mij heb jij de film niet eens gezien.

Awake78

Nee dat zijn echt van die anti-stemmers die alleen óf 5* óf 0,5* uitdelen. Of aandacht willen.

Kijk, ik denk met deze film: je weet vantevoren al een klein beetje (aan de hand van trailers, recensies en natuurlijk deel 1) of deze film een beetje in jouw straatje past. Zo niet, dan moet je hem gewoon niet gaan kijken. Ik zou in 2,5 uur wel wat beters kunnen verzinnen dan

Maar die mensen kijken hem blijkbaar toch op de één of andere manier en geven hem dan 0,5* omdat ie 'niet realistisch is' of omdat 'het verhaal niet goed is'. Daar kan ik echt met m'n pet niet bij. Daar draait het bij zo'n film toch ook helemaal niet om.

Als we allemaal van dat soort stemmers hebben kunnen ze deze site wel opdoeken want daar is MM niet voor bedoeld mijns inziens. Tevens lokt het alleen maar agressie en frustratie uit en we kunnen het beter een beetje gezellig houden toch.....

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Ik heb de film gezien en hij viel me erg tegen. Nicolas Cage acteert slecht. En wat doen die grote Robots in deze film? Nergens wordt duidelijk wat ze willen, ze zijn er gewoon ineens en beginnen met elkaar te vechten.

De special effects zijn wel redelijk alleen had ik toch wel veel meer bullit time actie verwacht.

avatar van 88Fabian

Webby

Nicolas Cage??

avatar van deTuinman

deTuinman

kinderachtige humor voor iemand van 28...

avatar van Don MN

Don MN

Mag dat dan nietmeer? Het kind in je laten spreken.

Awake78

Laten we wel een beetje ontopic blijven, ik ben echt serieus benieuwd naar reacties van mensen die hem al gezien hebben!

Zo'n grappie tussendoor van JacoBaco ok, dat is gewoon een sneer naar mensen met van die rare reacties en de film serieus 0,5* geven, dat moet kunnen zo af en toe.

Maar ik kom op deze pagina voor mensen die de film al hebben gezien en er een beetje normale mening over hebben!

avatar van Zuzuu

Zuzuu

Ik vond de special effects niets.. De robots komen onrealistisch over met al die vrolijke kleurtjes en vooral de stem van Megatron is om te lachen. Megan Fox denkt dat ze een engel uit de hemel is, terwijl ze niet eens mooi is met al die overspoelde make-up. Tjah.. En dan heb je ook nog eens de namen van al die karakters. Zielig gewoon.

JA, ik heb de film wel gezien.

En wat ik het domst ervan vond is dat de hoofdrolspelers lekker even tussen het gevecht aan het rennen zijn terwijl er zich objecten met een gewicht van een ton boven hun hoofd aan het vliegen zijn en ze overleven het steeds maar opnieuw en opnieuw op een wonderbaarlijk manier.

avatar van MGpower

MGpower

Zuzuu, een 0,5 mag je bij deze film niet eens geven... een film beoordeel je niet alleen op of JIJ de film leuk vind of niet... je moet kijken naar verhaallijn (of er veel fouten in zitten of niet), hoe het geregiseerd is, acteerprestaties, special effects etc. etc.

Special effects kan jij dan misschien niets gevonden hebben, maar ze zijn wel ooo zo goed in elkaar gezet in vergelijking met andere films. Daar krijgt hij dus al minimaal een 1 voor.

hoe oud ben je zeg? dat je op films die jij niets vind een 0.5 ga geven.

Doordat er zoveel mensen (nja... mensen?) als jij op MM zitten, is de score echt gewoon niet waardevol. Ik hou me aan de IMDB score, omdat hier zoveel mensen als jij rondlopen...

avatar van Zuzuu

Zuzuu

MGpower schreef:

Blèègh...

Sorry, maar ga eens goed naar mijn stemmen kijken. Op hoeveel films heb ik 0,5 sterren gegeven? Niet veel. Over vooroordelen gesproken...

En je kunt me van alles noemen, mens of niet, ik blijf bij m'n stem.

avatar van MGpower

MGpower

Waar lees jij dat je je stem moet veranderen? Het zijn geen vooroordelen, want een 0.5 geef je alleen bij de meest crappy C-film, en als je dat niet weet, of net doe alsof je dat niet weet, plaats dan gewoon geen stemmen.

MGpower schreef:

Blèègh...

Zuzuu mag de film dan wel niet hebben gezien (die beschrijving zegt nl. helemaal niks inhoudelijks over de film), maar jij kraamt ook de vreselijkste onzin uit. Een beetje voor mij gaan bepalen hoe ik een film moet beoordelen... Ga lekker terug naar Partyflock joh.

Zuzuu schreef:

JA, ik heb de film wel gezien.

Maar wat moeten Shia en Megan dan doen? Stilstaan? Kruipen? Natuurlijk moeten ze rennen!! Als een kiviet!! En als Megatron een piepstemmetje van een kleuter van 4 heeft, slaat het toch ook kant noch wal? Wat raar om daar minpunten voor te geven.....?!

En wat dacht je dan? Dat Shia en Megan al in de 10e minuut doodgaan? Dát zou pas raar zijn vind je niet? Misschien wel realistisch, maar nogmaals; voor het realisme ga ik niet naar deze film....

Pastichio Rocker

Ah joh, die gast lult uit z'n nek. Als ie nou eens wat dieper inging op bepaalde scenes...

avatar van AddictedToMovies

AddictedToMovies

Ben ik de enige die immuun is voor special-effects? Een film die alleen special effect is, vind ik (bijna) nooit goed. Zeker niet met deze idiote robots. Voor mij zijn andere aspecten in een film veel en veel belangrijker. Jammer dat het nu het tijdperk van de special-effects is...

Awake78

Ja je hoeft er niet van te houden natuurlijk, maar bij zo'n film wéét je gewoon dat ie voor 90% uit Spec.Eff. bestaat. Dan moet je hem gewoon mijden en je geld in je zak houden.

Maar tegenwoordig worden er nog genoeg films gemaakt zonder CGI toch? Volgens mij net zoveel als in 1999 maar toen waren alleen de Spec.Eff. wat minder.

En 'onze' robots idioot noemen is heiligschennis !!

avatar van Aapje81

Aapje81

Ik ben zelf helemaal geen fan van actiefilms of special effects. Maar op zijn tijd kan ik een film die het daar vooral van moet hebben best waarderen. De eerste Transformerfilm vond ik een van de betere in zijn genre. Het verhaal stelde welliswaar niet veel voor maar het is was toch een heerlijke pretensieloze achtbaanrit met veel tempo en humor. Wat ik bedoel te zeggen is dat ik de Special Effects in de eerste film maar van ondergeschikt belang vond. De dingen die er daarnaast nog om heen gebeurde vond ik een stuk interessanter. Heb bijvoorbeeld erg kunnen lachen om de goed neergezette bijpersonages en dat kleine scharminkel met dat gebroken pootje en toch ook wel om de romance tussen de hoofdpersonages. De transformers waren voor mij eigenlijk van minder belang. Hoewel ik het wel leuk vond als ze af en toe in beeld verschenen. Kortom ik vond de eerste vooral onderhoudend als geheel en niet alleen vanwegen de effecten.

avatar van Nomak

Nomak

pie18 schreef:

zeer slechte film zeker vergeleken met het eerste deel daarom 0,5

Zuzuu neem ik al niet meer serieus, maar jou helemaal niet.

Kan je echt niets inhoudelijks over de film zeggen.

Zijn films als Spice World, Dragonball Evolution en Disaster Movie echt 5* waard?

Typisch zo iemand die wil opvallen door opvallende stemmen uit te delen zonder onderbouwing.

Wat een zielig mannetje.

avatar van Kaffeefiltjer

Kaffeefiltjer

Trailer is erover. Sowieso niet mijn stijl van film, maar de eerste kon ik gratis bekijken in avant premiere, en met die fijne gedachte indertijd toch eens lekker onderuit gezakt en genoten, los van rammelende acteerprestaties, verhaallijn etc... 'tWas gewoon een hersenloze, vermakende film. Die ook nog wat op nostalgie teerde van Transformers van weleer. Het gene wat ik hier van zag, was een zeer flitsende, haast onduidelijke trailer. Vrees dat deze echt helemaal over the top gaat zijn.

avatar van egelhunter

egelhunter

Veronica Magazine geeft de film maar 2 **. Ze vinden het een spektakel maar daar houd t ook mee op.

avatar van The_Chosen_One

The_Chosen_One

deTuinman schreef:

In engeland was de film de 19e al in premiere, gisteren in Rusland en vandaag in Amerika.

Ik ben overigens geen gast.

Ben je ongesteld ofzo? Ik zei alleen maar wat ik dacht en dat ik je gast noem is toch niet erg?

Geslacht: Man

Transgender? (dat is net zoiets als een transformer, maar dan anders)

avatar van *Joly*

*Joly*

90% mensen die natuurlijk uit z'n nek lullen,,

en daarvan zijn het nog eens volwassen mensen ,,

bah bah kinderachtig hoor,,

(en natuurlijk gaat er zo iemand tegen mij zeiken )

avatar van 88Fabian

88Fabian

Nou ik ga vandaag naar deze film en kan niet wachten.

het lijkt me echt een fantastische spectaculaire super goeie snelle film te worden

avatar van paul83

paul83

Zuzuu schreef:

En je kunt me van alles noemen, mens of niet, ik blijf bij m'n stem.

Blijf gewoon weg van dit topic. Jou mening telt in elk geval voor niemand hier, want je hebt hem niet gezien. Beetje triest gevalletje dit.

avatar van paul83

paul83

egelhunter schreef:

Ik weet niet hoe deze film is, maar Veronica zit er opvallend vaak naast met de beoordeling.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Inderdaad, zoiezo afgaan op een review in veronice magazine...niet doen

avatar van tijntrix

tijntrix

Deze tweede deel is net als bij bad boys beter en leuker dan deel 1. de special effects zijn te idioot voor woorden, het verhaal gaat verder veel verder dan dat je zou denken (voor diegene die deel 1 gezien hebben) super veel robots, veel humor echt gewoon super beter dan deel 1. Voor diegene die hem nog niet gezien hebben 1 woord:

DOEN ! ! ! ! ! !