• 9.380.221 stemmen

Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

Actie / Sciencefiction | 150 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Geregisseerd door: Michael Bay

Met onder meer: Shia LaBeouf, Megan Fox en Josh Duhamel

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 24 juni 2009

Plot Transformers: Revenge of the Fallen

"Revenge is coming."

De strijd op aarde is voorbij, maar die in het universum is net begonnen. Wanneer Sam Witwicky (Shia LaBeouf) de waarheid leert over de oude oorsprong van de Transformers, moet hij zijn lot accepteren en zich samenvoegen met Optimus Prime en Bumblebee in hun epische strijd tegen de Decepticons, die sterker terug zijn dan ooit en het plan hebben om onze wereld te vernietigen.

Sam Witwicky

avatar van Nomak

Nomak

*Joly* schreef:

Weet iemand wanneer de trailer op de nederlandse televisie komt?

Woon jij niet in Amerika?

avatar van LEIDENAAR187

LEIDENAAR187

*Joly* schreef:

Weet iemand wanneer de trailer op de nederlandse televisie komt?

Lekker belangrijk,je kunt hem toch op internet bekijken?

avatar van sfeermeneer

sfeermeneer

aha vandaar dat ik nooit van de fallen had gehoord,ken alleen de cartoons uit de jaren 80/90

edit,na het wikipedia stukje moet ik zeggen dat het bekend voorkomt maar dat is ook alles !

maar het klinkt alsof ze met een flink gestoorde messed up transformer te maken krijgen

avatar van etherman

etherman

JacoBaco schreef:

Ja doet erg aan Armageddon denken.

Deel 1 viel voor mij tegen mede door de irritante overdreven humor. Om de 10 minuten kwam er weer een (zogenaamd) grappig moment. Ideaal voor mensen die wel helemaal dubbel van het lachen lagen daardoor, maar ik vind het niet bij Transformers passen. De tekenfilm had ook humor, maar dan anders. Zie dit. Al is het van Transformers the movie, maar het hoort er wel bij. YouTube - My Favorite Transformers the Movie Scene

Whahahah ja dit stukje is pas humor:Megatron is that you?.....here's a hint!! mooi man.

avatar van MrDN

MrDN

Sneak peak op de werkzaamheden van Linkin Park, die in het filmpje bezig is met de score van Transformers: Revenge of The Fallen

Video "New Divide" Trailer van Linkin Park - MySpace Video - vids.myspace.com

avatar van darthconner

darthconner

Linkin Park is echt de beste keuze voor de transformersmuziek; althans dat is mijn mening.

avatar van cnudoe

cnudoe

Film ziet er terug zeer goed uit.

Hopelijk lost hij alle verwachtingen in, ik ben alleszins van plan om naar deze film te gaan kijken.

avatar van Karl van H.

Karl van H.

Van de ondertitel hoeft 'ie het in ieder geval niet te hebben...

avatar van egelhunter

egelhunter

YouTube - Linkin Park : New Divide

Hier de nieuwe Soundtrack van Transformers 2

avatar van morreke

morreke

wow dat zandzuigding is vet

avatar van Milan07

Milan07

De trailer beloofd veel mysterieuze spanningen en special effect.

MrDN schreef:

Video "New Divide" Trailer van Linkin Park - MySpace Video - vids.myspace.com

Ziet er heftig uit. Als ik 'alle' trailers bekijk ziet het er beter uit dan deel 1. Het zal vast niet op zijn comics lijken, maar alsnog. Er word zelfs ook gezegd dat hij voor 50% in 3D komt! De film word verwacht op woensdag 24-06.

avatar van Don MN

Don MN

The_Chosen_One schreef:

De film word verwacht op woensdag 24-06.

Hopelijk weer spektakel in overvloed!

Pastichio Rocker schreef:

Hopelijk stapt Optimus Prime per ongeluk op Shia LeBeouf.

Ik zat effe te lezen en die vond ik zo mooi xD. Trouwens in Amerika is de film al lang uit en op het internet (cam) denk dat ik hem vandaag kan binnenhalen.

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

The_Chosen_One schreef:

Trouwens in Amerika is de film al lang uit

Niet echt, nee.

avatar van *Joly*

*Joly*

kArIzMa_Movie schreef:

Niet echt, nee.

Klopt idd niet nee.

The_Chosen_One

Nederland liep toch altijd achter qua films en games?

avatar van Mr_White

Mr_White

• 2067 berichten

The_Chosen_One schreef:

Nederland liep toch altijd achter qua films en games?

Grote blockbusters worden sinds een paar jaar steeds vaker wereldwijd tegelijk uitgebracht om piraterij tegen te gaan.

avatar van SioM

SioM

Waaaaw, babes, actie, special effects, achtervolgingen, snelle auto's, oude legenden, magie, romantiek, blablabla.... Bijna alles zit in deze film behalve een degelijke verhaal, goeie acteurs, het vermijden van clichés en geloofwaardigheid. Net dat wat een film goed maakt en er voor zorgt dat je niet naar een belachelijk kinderachtig ding zit te kijken.

SioM schreef:

Daar ben ik het niet mee eens , tenzij jij de hele film hebt gezien. Een film valt niet te beoordelen op een teaser trailer. misschien brengt dit je op andere woorden:http://www.transformersmovie.com/

avatar van Apster

Apster

Pfff, die trailer zegt weer genoeg, wordt weer een draak van een Bay film.

avatar van SioM

SioM

The_Chosen_One schreef:

Ik heb de eerste film gezien en ik durf er al mijn geld voor wedden dat Transformers 2 identiek dezelfde ingrediënten heeft als de eerste film, maar gewoon "meer van dat". En de teaser/trailer bevestigt dat ook.

The_Chosen_One

Bay koos voor een groter budget voor een grotere schaal en meer robots, vandaar dat de film dus wel beter wordt dan z'n eerste deel. Verder heb ik gelezen dat Transformers 3 op 4 juli 2012 uitkomt XD. Kan niet wachten.

avatar van Emiledj

Emiledj

SioM schreef:

Ik zou zeggen: "Zet Kramer vs. Kramer even op...". Dan ben je weer helemaal het mannetje met bovengemiddelde, intelligente maar bovenal geloofwaardige film .

Leuk dat er een 2e deel uitkomt van deze popcorn-film. Gewoon niet denken maar een lekker avondje beelden kijken... Er zijn mensen die daar af en toe totaal geen moeite mee hebben

avatar van Materny

Materny

Apster schreef:

Pfff, die trailer zegt weer genoeg, wordt weer een draak van een Bay film.

Film waar ik al 2 jaar op wacht bedoel je !

Een tempel voor die man !

avatar van sfeermeneer

sfeermeneer

waarom loop je hier te zeiken over deze film als je het toch niks lijkt,ik en denk wel velen met mij houden wel van dit pocornvermaak(op zijn tijd).en transformers is nostalgie dus dat maakt t xtra leuk

ga deze zeker zien op dag 1

voor dit soort films ga je juist naar de bios omdat dat wat xtra brengt !

avatar van Don MN

Don MN

Was misschien niet de meest subtiele post, maar zijn mening mag hij toch zeker geven?