Transformers: Revenge of the Fallen (2009)
Genre: Actie / Sciencefiction
Geregisseerd door: Michael Bay
Met onder meer: Shia LaBeouf, Megan Fox en Josh Duhamel
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 24 juni 2009
Plot Transformers: Revenge of the Fallen
"Revenge is coming."
De strijd op aarde is voorbij, maar die in het universum is net begonnen. Wanneer Sam Witwicky (Shia LaBeouf) de waarheid leert over de oude oorsprong van de Transformers, moet hij zijn lot accepteren en zich samenvoegen met Optimus Prime en Bumblebee in hun epische strijd tegen de Decepticons, die sterker terug zijn dan ooit en het plan hebben om onze wereld te vernietigen.
Sam Witwicky
Ron Witwicky
*Joly*
Nomak
Weet iemand wanneer de trailer op de nederlandse televisie komt?
Woon jij niet in Amerika?
LEIDENAAR187
Weet iemand wanneer de trailer op de nederlandse televisie komt?
Lekker belangrijk,je kunt hem toch op internet bekijken?
sfeermeneer
aha vandaar dat ik nooit van de fallen had gehoord,ken alleen de cartoons uit de jaren 80/90
edit,na het wikipedia stukje moet ik zeggen dat het bekend voorkomt maar dat is ook alles !
maar het klinkt alsof ze met een flink gestoorde messed up transformer te maken krijgen
etherman
Ja doet erg aan Armageddon denken.
Deel 1 viel voor mij tegen mede door de irritante overdreven humor. Om de 10 minuten kwam er weer een (zogenaamd) grappig moment. Ideaal voor mensen die wel helemaal dubbel van het lachen lagen daardoor, maar ik vind het niet bij Transformers passen. De tekenfilm had ook humor, maar dan anders. Zie dit.
Al is het van Transformers the movie, maar het hoort er wel bij. YouTube - My Favorite Transformers the Movie Scene
Whahahah ja dit stukje is pas humor:Megatron is that you?.....here's a hint!! mooi man.
MrDN
Sneak peak op de werkzaamheden van Linkin Park, die in het filmpje bezig is met de score van Transformers: Revenge of The Fallen
Video "New Divide" Trailer van Linkin Park - MySpace Video - vids.myspace.com
Maikeru
- 1934 berichten
Wat een lelijke poster... Waarom niet een van deze:
darthconner
Linkin Park is echt de beste keuze voor de transformersmuziek; althans dat is mijn mening.
cnudoe
Film ziet er terug zeer goed uit.
Hopelijk lost hij alle verwachtingen in, ik ben alleszins van plan om naar deze film te gaan kijken.
Karl van H.
Van de ondertitel hoeft 'ie het in ieder geval niet te hebben...
Ant
Wat een lelijke poster... Waarom niet een van deze:
Omdat de poster die er nu op staat de originele film poster is!
egelhunter
YouTube - Linkin Park : New Divide
Hier de nieuwe Soundtrack van Transformers 2
Milan07
De trailer beloofd veel mysterieuze spanningen en special effect.
Video "New Divide" Trailer van Linkin Park - MySpace Video - vids.myspace.com
Ziet er heftig uit. Als ik 'alle' trailers bekijk ziet het er beter uit dan deel 1. Het zal vast niet op zijn comics lijken, maar alsnog. Er word zelfs ook gezegd dat hij voor 50% in 3D komt! De film word verwacht op woensdag 24-06.
Don MN
De film word verwacht op woensdag 24-06.

Hopelijk weer spektakel in overvloed!
The_Chosen_One
Hopelijk stapt Optimus Prime per ongeluk op Shia LeBeouf.
Ik zat effe te lezen en die vond ik zo mooi xD. Trouwens in Amerika is de film al lang uit en op het internet (cam) denk dat ik hem vandaag kan binnenhalen.
kArIzMa_Movie
Trouwens in Amerika is de film al lang uit
*Joly*
Klopt idd niet nee.
Mr_White
- 2067 berichten
Nederland liep toch altijd achter qua films en games?
Grote blockbusters worden sinds een paar jaar steeds vaker wereldwijd tegelijk uitgebracht om piraterij tegen te gaan.
SioM
Waaaaw, babes, actie, special effects, achtervolgingen, snelle auto's, oude legenden, magie, romantiek, blablabla.... Bijna alles zit in deze film behalve een degelijke verhaal, goeie acteurs, het vermijden van clichés en geloofwaardigheid. Net dat wat een film goed maakt en er voor zorgt dat je niet naar een belachelijk kinderachtig ding zit te kijken.
The_Chosen_One
Daar ben ik het niet mee eens , tenzij jij de hele film hebt gezien. Een film valt niet te beoordelen op een teaser trailer. misschien brengt dit je op andere woorden:http://www.transformersmovie.com/
Apster
Pfff, die trailer zegt weer genoeg, wordt weer een draak van een Bay film.
SioM
Ik heb de eerste film gezien en ik durf er al mijn geld voor wedden dat Transformers 2 identiek dezelfde ingrediënten heeft als de eerste film, maar gewoon "meer van dat". En de teaser/trailer bevestigt dat ook.
The_Chosen_One
Bay koos voor een groter budget voor een grotere schaal en meer robots, vandaar dat de film dus wel beter wordt dan z'n eerste deel. Verder heb ik gelezen dat Transformers 3 op 4 juli 2012 uitkomt XD. Kan niet wachten.
Emiledj
Ik zou zeggen: "Zet Kramer vs. Kramer even op...". Dan ben je weer helemaal het mannetje met bovengemiddelde, intelligente maar bovenal geloofwaardige film
Leuk dat er een 2e deel uitkomt van deze popcorn-film. Gewoon niet denken maar een lekker avondje beelden kijken... Er zijn mensen die daar af en toe totaal geen moeite mee hebben
Materny
Pfff, die trailer zegt weer genoeg, wordt weer een draak van een Bay film.
Film waar ik al 2 jaar op wacht bedoel je !
Een tempel voor die man !
sfeermeneer
waarom loop je hier te zeiken over deze film als je het toch niks lijkt,ik en denk wel velen met mij houden wel van dit pocornvermaak(op zijn tijd).en transformers is nostalgie dus dat maakt t xtra leuk
ga deze zeker zien op dag 1
voor dit soort films ga je juist naar de bios omdat dat wat xtra brengt !
Don MN
Was misschien niet de meest subtiele post, maar zijn mening mag hij toch zeker geven?

Bumblebee

Transformers: Dark of the Moon
2011

Transformers
2007

'Woeste Grond' seizoen 4 van start: Alles over de zinderende finale en de sterrencast

Dit zijn de 10 populairste series op Netflix in 2026 tot nu toe

Christopher Nolans 'The Odyssey' bejubeld op MovieMeter: 'Beste werk sinds Interstellar'

Kijk nú op Netflix: 'Better Than Us' verrast 'Westworld'- en 'Black Mirror'-fans

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

Rise of the Planet of the Apes
Actie / Avontuur, 2011

X: First Class
Actie / Sciencefiction, 2011
egyptesunchaossymbolwraakartifactbuitenaards wezenbased on toytransformerstankrobotimaxduringcreditsstingertransformers