• 9.380.134 stemmen

Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

Actie / Sciencefiction | 150 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Geregisseerd door: Michael Bay

Met onder meer: Shia LaBeouf, Megan Fox en Josh Duhamel

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 24 juni 2009

Plot Transformers: Revenge of the Fallen

"Revenge is coming."

De strijd op aarde is voorbij, maar die in het universum is net begonnen. Wanneer Sam Witwicky (Shia LaBeouf) de waarheid leert over de oude oorsprong van de Transformers, moet hij zijn lot accepteren en zich samenvoegen met Optimus Prime en Bumblebee in hun epische strijd tegen de Decepticons, die sterker terug zijn dan ooit en het plan hebben om onze wereld te vernietigen.

Sam Witwicky

USAF Chief Master Sergeant Epps

Ron Witwicky

avatar van darthconner

darthconner

hoeveel nieuwe transformers komen er voor in deze film? precies een heel leger, maar hopelijk heeft het een goed effect.

darthconner schreef:

misschien moet je deze YouTube - Transformers 2 Characters eens bekijken.

woah echt fan man xD

Kan niet wachten nog 1½ maand xD

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

Deze trailer is echt stukken beter. "Het kind in mij" wil hier echt zo graag naar toe. Supervette actie, met die Transformers. Het verhaal zal wel niet veel voorstellen, maar dat maakt niet uit...

avatar van mnrk

mnrk

Dit is de trailer zoals ik hem gisteren zag in de bioscoop !!

Transformers: Revenge of the Fallen trailers and video clips on Yahoo! Movies - movies.yahoo.com

avatar van AHWA

AHWA

Die trailer is echt heel vet. Hersenloos vermaak van Bay uiteraard, maar meer Transformers en meer actie, dus hopelijk minder suffe pogingen tot humor.

avatar van egelhunter

egelhunter

idd echt een megadikke trailer! Kan niet wachten

Nog 55 daggies

Kan echt niet wachten.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

als dit net zo'n film wordt als deel 1 dan ben ik tevreden. Maar het valt anders niet mee om het succes te evenaarden. teminste dat zie je vaker bij vervolg delen. Maar het zal vast weer een groot spektakel worden.

avatar van Don MN

Don MN

De vorige had ook al zo'n prachtige effecten, trailer is veelbelovend.

avatar van The Last

The Last

Die nieuwe trailer is echt super. En John Turturro is ook weer terug.

sfeermeneer

heb net online die trailer gezien en er zit een gestalt(hele grote transformer) in

dit is dus devastator en dan zijn de constructicons ook aanwezig

dacht eerst dat hij maybe die eenwieler(ofzoiets) uit de eerste trailer was maar aan het einde van die nieuwe trailer zit hij duidelijk!

maar deze wil ik echt zien vooral omdat ik vroeger altijd transformers keek

hoop dan trouwens dat ze in deel 3 de stunticonsof combaticons erin stoppen en dan voor de autobots arialbots of ptotectobots

,maar dat is voor film 3

avatar van Aapje81

Aapje81

Het enige waar ik in deze film naar uitkijk is de scene waarin Megan Fox voorover buigt op een moter

sfeermeneer

dat is een hele leuke extra

avatar van Timothey

Timothey

157 minuten :O

Ben erg benieuwd naar deze! Vorige was ook erg goed!

avatar van deTuinman

deTuinman

sfeermeneer schreef:

Die 1-wieler was/is natuurlijk the Fallen.

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

3 nieuwe posters vrijgegeven...?!

Nummerrrrrrrr 1

Nummerrrrrrrr 2

Nummer 3

deTuinman schreef:

Die 1-wieler was/is natuurlijk the Fallen.

Als ik het goed heb begrepen is die eenwieler 1 van de 9 componenten die Devastator vormen.

avatar van 88Fabian

88Fabian

Deze film wordt echt super.

sfeermeneer

nee dat is een constructicon waarschijnlijk daar zijn er namelijk 6 van (tenminste in de serie en comics)

alle andere combiners/gestalts bestaan uit 5 transformers alleen de constructicons/devastator uit 6 transformers

en niet uit 9 of ze moeten het angepast hebbem voor de film

avatar van LEIDENAAR187

LEIDENAAR187

Vet,echte alle acteurs zijn terug,zelfs megatron die op de bodem van de zee lag.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Ze kunnen het ook nooit laten hé!

Als je het mij vraagt word dit een flop.

en niet uit 9 of ze moeten het angepast hebbem voor de film

Ja, ik hoorde dat het er 9 waren (maar het zouden er ook gewoon 6 kunnen zijn) maar die eenwieler is inderdaad een constructicon.

dit zegt wikipedia :

On the Transformers site, it was confirmed that several new Decepticons would form Devastator in the 2009 sequel Transformers: Revenge of the Fallen, as well that he would have powerful upper body strength, similar to a gorilla, and have the ability to widen his mouth, creating a powerful turbine. Nothing is currently known of any effort to reconcile the naming disparities between the two Devastators. There have been conflicting reports as to the number and name of the Constructicons who will form Devastator, usually 6 or 7 robots. Among those named for the team from different sources include Demolishor, Hightower, Long Haul, Mixmaster, Overload, Rampage, and Scrapper. Unlike the red eyes of the Decepticons or the blue eyes of the Autobots, Devastator has green eyes.

sfeermeneer

en zou de fallen niet gewoon megatron kunnen zijn !!!

dat zou me logischer lijken

avatar van Wassup !

Wassup !

jumpstylemovie schreef:

Ze kunnen het ook nooit laten hé!

Als je het mij vraagt word dit een flop.

Ik heb er volle vertrouwen in dat dit wel een geslaagd vervolg kan worden.

Ik had erg genoten van het eerste deel, dus mijn verwachtingen liggen dan ook wel redelijk hoog voor deze film!

avatar van Modar

Modar

Wassup ! schreef:

Ik heb er volle vertrouwen in dat dit wel een geslaagd vervolg kan worden.

Ben het helemaal met je eens, ik zit al zo lang te wachten op deze film, en trailers zien er SUPER uit

avatar van darthconner

darthconner

ik ben het ook eens, het kan misschien zijn dat het verhaal iets minder zal zijn, maar in het algemeen (zie trailers) denk ik dat het een topfilm zal worden.

sfeermeneer schreef:

en zou de fallen niet gewoon megatron kunnen zijn !!!

dat zou me logischer lijken

The Fallen is een personage die alleen in de comic books voorkwam en nooit in de tekenfilms. Hij staat bekend omdat hij de Transformers verraadde en Unicron naar aarde bracht. De kans bestaat dus dat deze film dient als opzet voor Unicron in de derde film.

Zie ook: Fallen (Transformers) - Wikipedia, the free encyclopedia - en.wikipedia.org