J.J. Abrams

Geboren:
27 juni 1966 (50 jaar)
New York (Verenigde Staten)

Er staan 5 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 10119 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,44 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,77

Filmografie

3,35 (2508)
Mission: Impossible III (2006)
3,58 (2192)
Star Trek (2009)
Alternatieve titel: Star Trek: The Future Begins
3,10 (2199)
Super 8 (2011)
3,48 (1290)
Star Trek into Darkness (2013)
3,75 (1930)
Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)
Alternatieve titel: Star Wars: The Force Awakens