Guillaume Canet

Geboren:
10 april 1973 (44 jaar)
Boulogne-Billancourt (Frankrijk)

Er staan 5 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 1155 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,49 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,66

Filmografie

2,71 (12)
Mon Idole (2002)
3,66 (469)
Ne Le Dis à Personne (2006)
Alternatieve titel: Tell No One
3,54 (256)
Les Petits Mouchoirs (2010)
Alternatieve titel: Little White Lies
3,31 (418)
Blood Ties (2013)
Rock'n Roll (2017)
Alternatieve titel: Rock 'n Roll