• 9.180.055 stemmen

Astérix & Obélix: L'Empire du Milieu (2023)

Komedie / Familie | 112 minuten

Genre: Komedie / Familie

Alternatieve titels: Asterix & Obelix: The Middle Kingdom / Asterix & Obelix in het Middenrijk

Oorsprong: Frankrijk

Geregisseerd door: Guillaume Canet

Met onder meer: Guillaume Canet, Gilles Lellouche en Vincent Cassel

Gesproken taal: Frans

Releasedatum: 15 februari 2023

Plot Astérix & Obélix: L'Empire du Milieu

50 jaar voor Christus wordt de keizerin van China na een staatsgreep van de prins Deng Tsin Qin gevangen gehouden. Haar dochter, de prinses Sass-Yi, weet te ontsnappen en trekt naar Gallië waar ze Asterix en Obelix om hulp vraagt. Mede door middel van hun bovenmenselijke krachten, met dank aan het toverdrankje, pogen ze samen de keizerin te redden.

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Vanaf 15 februari 2023 in de bioscoop (Just Entertainment)

avatar van wvernooij

wvernooij

Zlatan Ibrahimovíc in de trailer te zien.

avatar van SergioMalick

SergioMalick

wvernooij schreef:

Zlatan Ibrahimovíc in de trailer te zien.

Ahahahaha, beter laten we dit als spoiler.

Hilarisch

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

De film wordt blijkbaar neergesabeld door de Franse pers.

avatar van grovonion

grovonion

met de dochter gaan kijken deze middag, en ja, het is een zwakke A&O verfilming. Ik heb een paar keer kunnen (glim-)lachen, vooral de momenten van Imbrahimovic waren best grappig. Maar voor de rest was het niks om naar huis te schrijven, een paar zinnen online kan nog net. En dan... heb ik het weer vergeten.

avatar van Idefix013

Idefix013

Zojuist de film gekeken in de bioscoop. Een ontzettend matige film die de A&O franchise onwaardig is. Het continue proberen grappen te maken door te verwijzen actuele maatschappelijke thema's doet de film absoluut geen goed. Enkel omdat de stukjes met Zlatan Ibrahimovic (lees ong. 3 minuten van de film) nog enig vermakelijk waren scoort de film geen 1/10, maar een 2/10.

Film is niks minder dan een verkrachting van de A&O franchise.

avatar van K. V.

K. V.

Waarschijnlijk de eerste verfilming die ik heb gezien van dit bekende stripduo. Het was een amusante film met heel wat knipoogjes. De cast deed het niet slecht en het zag er nog indrukwekkend uit. Het verhaal verveelde ook niet en was een prima familiefilm.