David Cronenberg

Geboren:
15 maart 1943 (74 jaar)
Toronto (Canada)

Er staan 22 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 12541 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,28 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,81

Filmografie

2,50 (42)
Stereo (1969)
1,90 (26)
Crimes of the Future (1970)
2,85 (162)
Shivers (1975)
Alternatieve titel: They Came from Within
2,82 (148)
Rabid (1977)
2,50 (23)
Fast Company (1979)
3,08 (244)
The Brood (1979)
Alternatieve titel: Broedsel
3,17 (380)
Scanners (1981)
3,38 (558)
The Dead Zone (1983)
Alternatieve titel: Dodelijk Dilemma
3,50 (747)
Videodrome (1983)
3,48 (1455)
The Fly (1986)
3,29 (417)
Dead Ringers (1988)
3,31 (399)
Naked Lunch (1991)
2,61 (46)
M. Butterfly (1993)
3,07 (336)
Crash (1996)
3,27 (931)
eXistenZ (1999)
3,17 (479)
Spider (2002)
3,28 (2231)
A History of Violence (2005)
3,56 (2472)
Eastern Promises (2007)
2,79 (623)
A Dangerous Method (2011)
2,47 (437)
Cosmopolis (2012)
3,10 (329)
Maps to the Stars (2014)