David Cronenberg

Geboren:
15 maart 1943 (73 jaar)
Toronto (Canada)

Er staan 22 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 12477 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,28 sterren. De standaardafwijking van deze stemmen is 0,81.

nr. 39 in de top 100 regisseurs

Filmografie

2,50 (42)
Stereo (1969)
1,90 (25)
Crimes of the Future (1970)
2,82 (161)
Shivers (1975)
Alternatieve titel: They Came from Within
2,82 (148)
Rabid (1977)
3,07 (241)
Brood, The (1979)
Alternatieve titel: Broedsel
2,50 (23)
Fast Company (1979)
3,16 (378)
Scanners (1981)
3,37 (552)
Dead Zone, The (1983)
Alternatieve titel: Dodelijk Dilemma
3,50 (743)
Videodrome (1983)
3,48 (1448)
Fly, The (1986)
3,29 (415)
Dead Ringers (1988)
3,31 (398)
Naked Lunch (1991)
2,60 (46)
M. Butterfly (1993)
3,06 (334)
Crash (1996)
3,26 (929)
eXistenZ (1999)
3,17 (479)
Spider (2002)
3,27 (2223)
History of Violence, A (2005)
3,55 (2459)
Eastern Promises (2007)
2,79 (618)
Dangerous Method, A (2011)
2,46 (435)
Cosmopolis (2012)
3,10 (325)
Maps to the Stars (2014)