• 9.383.844 stemmen

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010)

Avontuur / Fantasy | 146 minuten

Genre: Avontuur / Fantasy

Alternatieve titels: The Deathly Hallows / Harry Potter en de Relieken van de Dood: Deel 1

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten

Geregisseerd door: David Yates

Met onder meer: Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint

Releasedatum: 17 november 2010

Plot Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1

"Nowhere is safe."

Heel Groot-Brittannië wordt in haar greep gehouden door Heer Voldemort (Ralph Fiennes), die maar één doel voor ogen heeft: het opsporen en doden van Harry Potter (Daniel Radclife). Terwijl het hele land in oorlog verkeert, houden de bebrilde held en zijn twee beste vrienden Ron (Rupert Grint) en Hermelien (Emma Watson) zich schuil in de verste uithoeken van de Dreuzelwereld. Daar gaan ze op een levensgevaarlijke zoektocht naar de overgebleven Gruzielementen, de voorwerpen die Voldemorts onsterfelijkheid garanderen.

Hermione Granger

Rufus Scrimgeour

Kreacher (stemrol)

Xenophilius Lovegood

supermovieman schreef:

Nog maar 5 maanden, en er is nog niet eens een poster uit, laat staan een goede trailer!

Trailer komt normaal gezien ergens deze maand uit.

Ben ook erg benieuwd naar de officiele trailer

avatar van planet_of_death

planet_of_death

Jessen0wnt schreef:

Dat was toch een 1 april grap?

Daar trap ik natuurlijk weer in.

Rianneke_Dan schreef:

Ben ook erg benieuwd naar de officiele trailer

Ik ben er ook erg benieuwd naar maar toch ga ik deze keer geen trailers kijken. Ik wil mij puur laten verassen. Ik hoop echt dat deze keer echt mooi op het boek lijkt

Rianneke_Dan

Dat is wel waar ja, maar ik denk niet dat ik mijn nieuwsgierigheid kan bedwingen Ik hoop inderdaad ook dat het deze keer veel en veel meer op het boek gaat lijken, zou wel leuk zijn bij dit laatste deel van HP.

misterwhite

Ik heb er wel goede hoop in. Gewoon omdat het 2 delen zijn, dan kan het gewoon niet anders dat het perfect op het boek gaat lijken. En de cast zegt ook veel. Het ziet eruit dat alle personages aanwezig zijn in de film.

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

Morgen gaat er een clip van Harry Potter and the Deathly Hallows: part I de lucht in! Bron: 'Harry Potter' Clip Debuting at MTV Movie Awards - Get The Big Picture - - getthebigpicture.net

Rianneke_Dan

Het werd tijd zeg, ga morgen wel gelijk kijken of het wat is

jumpstylemovie

Nou, ben benieuwd. Dit eerste deel lijkt me echter een stuk minder interessant als het 2e deel, waarin er dus een hevig gevecht zal plaatsvinden in het kasteel. Keiharde climax

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Ja. Ik verheug me ook meer op Part II. Maar ik ga ze beiden kijken.

jumpstylemovie

Sowieso. Ik was bij deel 1 al helemaal verkocht (stopte hem serieus 3 keer op een dag in de VHS speler) en heb toen besloten elk deel in de bioscoop te gaan bekijken!

jumpstylemovie

Ja, ik word niet meer in de films gezogen maar het blijft natuurlijk geweldig. Ik vind dat ik ook wel verplicht ben de films in de bioscoop te gaan bekijken

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Oeps, bericht verwijderd?

Ja, maar bij een voelde ik echt als vijf jarige de magie:

- Dat speelgoed

- De film

- Harry Potter snoep

- Smekkies

- Wenskaarten, stickers etc.

Harry was echt een rage vroeger bij mij

^ Dit was het bericht wat boven het tweede van jumpstylemovie moest staan.

misterwhite

Ik verheug me meer op part 1. Gewoon voor één van men favoriete delen van het boek: Dat het trio naar het ministerie van toverkunst gaat. Echt een zeer spannend stuk.

avatar van Skylar_Malfoy

Skylar_Malfoy

Ik ben echt heel beniewd hoe ze Battle of Hogwarts neer gaan zetten, daar het mijn favoriete hoofdstuk is van de hele series.
Hopelijk word dat echt de spetterende, intensieve en meeslepende afsluiter die het boek beschrijft.

Edit: dit gaat natuurlijk over part II, waar ik me ook meer op verheug dan op part I.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

avatar van AHWA

AHWA

Rianneke_Dan

Ziet er geweldig uit Die ga ik nog heel wat vaker bekijken, raak alweer helemaal enthousiast en heb goede hoop dat deze veel beter gaat worden dan het vorige deel. Je kan echt zien dat ze volwassener zijn geworden, ik zag ineens in deze clip veel meer emoties, en hopelijk komt er ook meer actie. Kan niet wachten!

Rianneke_Dan

Leuk ook trouwens om te zien hoe ze de sfeer neerzetten in een omgeving buiten de school. En wat is Emma toch een mooie vrouw

avatar van Thom1994

Thom1994

Is dit nou gewoon een vervolg op Harry Potter, of is dit een extra film? Het ziet er een beetje vreemd uit met die filmposter.

Rianneke_Dan

Dit is gewoon een vervolg De poster die je nu ziet is een still uit de film, een officiele poster is volgens mij nog niet vrijgegeven. Maar die zal wellicht snel komen

avatar van DeanO

DeanO

Trailer is veelbelovend maar ook weinig onthullend.. Can't Wait!!!

Harry Potter 7 Trailer - harry-potter-7-movie-trailer.blogspot.com

(scroll pagina door voor trailers)

avatar van Don MN

Don MN

Inderdaad veelbelovend! Eerste indruk van DH1 voelt weer anders dan zijn voorloper. Desalniettemin heb ik alle vertrouwen in Yates.

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

De trailer ziet er best leuk uit.

Ik kan echt niet wachten.

Want het boek was echt leuk Hoop dat het daar wel een beetje op lijkt.

jumpstylemovie

Trailer ziet er goed uit. Zal wel het zwartste deel van allemaal worden.

avatar van MoFeDu

MoFeDu

Ziet er veelbelovend uit, komt in de trailer al een veel duisterder sfeertje naar voren, wat ik miste in de vorige. Kijk erg uit naar Hp7

avatar van planet_of_death

planet_of_death

Yates heeft me vertrouwen gewonnen. Duister en vooral actievol!

Rianneke_Dan

De trailer van de vorige HP zat ook vol actie, en dat vond ik toch aardig bedrog want in die hele film zit voor misschien maar een half uurtje aan actie. Daar ga ik dus niet mijn hoop op gooien, meer om de sfeer buiten de school en of ze deze keer ook daadwerkelijk het boek gelezen hebben

avatar van wyatt earp

wyatt earp

Wow, de trailer ziet er echt vet uit . Ik hoop dat dit de meest duistere delen worden van de hele serie.

misterwhite

Normaal gezien zou ik geen trailers zien maar ik kon de verleiding niet weerstaan. Ziet er erg mooi uit.

De acteerprestaties zien er deze keer wel echt sterk uit, ook vrij duister decor. Ben nog meer benieuwd geworden.

En gelukkig geeft deze trailer nog niet veel weer

Suprise Me!