• 9.385.200 stemmen

Saw III (2006)

Horror | 108 minuten / 113 minuten (unrated version) / 121 minuten (director's cut)

Genre: Horror

Speelduur: 108 minuten / 113 minuten (unrated version) / 121 minuten (director's cut)

Alternatieve titel: Saw 3

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Darren Lynn Bousman

Met onder meer: Tobin Bell, Shawnee Smith en Angus Macfadyen

Releasedatum: 4 januari 2007

Plot Saw III

"Suffering? You haven't seen anything yet..."

De gestoorde seriemoordenaar Jigsaw besluit zijn zieke spelletjes door te zetten. Deze keer heeft hij het gemunt op Lynn en Jeff. Lynn is een getrouwde moeder van in de dertig, die wordt gekidnapt door Jigsaw. Lynn heeft namelijk een paar donkere geheimen voor haar familie verborgen gehouden. En dan is er ook Jeff, een vader die nooit volledig hersteld is nadat zijn zoon stierf bij een ongeval. Beide worden slachtoffer van de zieke spelletjes van Jigsaw.

John Kramer / Jigsaw

Timothy Young

Judge Halden

avatar van koetje boe

koetje boe

friday the 13 h schreef: op naar het vierde deel...

waarom??? 3 is eigenlijk al genoeg, en bij de vierde is de lol er ook wel vanaf.

als je naar final destination kijkt....je kan toch maar 1 keer een laatste einde hebben???

avatar van xEvelien

xEvelien

Ik vond deze film echt zwaar waardeloos. Hij boeide me voor geen ene meter. Het verhaal is echt helemaal uitgemolken en soms behoorlijk onsamenhangend en irritant. De films is ook helemaal niet eng of ranzig ofzo, dus ik snap niet dat ze dit het bloederigste deel noemen.

Van mij krijgt deze film 1,5 sterren. Het acteerwerk was wel weer oke..

avatar van Doom

Doom

En nu begint ook het gemiddelde op MovieMeter bij Saw III te zakken. Helaas. Binnenkort maar eens snel naar de bioscoop. Ik ben erg benieuwd of deze Saw III echt nog veel goorder dan goor is. Ik hoop het.

avatar van TerrorBird

TerrorBird

HOPA zie hier de beruchte fatale derde deel...........................

avatar van Horrordude

Horrordude

Er word gepraat over Saw 4 door horror-film makers, maar ook over : 2002 Maniacs( vervolg op 2001 maniacs )

Cabin Fever 2 , CandyMan 4, Dawn Of The Dead 2, Land Of The Dead 2, Dog Soldiers 2, Evil Dead IV, Hanniball Rising, Resident evil Extinction, Return To The House on the haunted Hill, The Ring 3, Scream 4, When A Stranger Returns & Wrong Turn 2.

Voor de liefhebbers ( waaronder mij ) zijn al dese sequels en prequels stuk voor stuk geweldig nieuws!

avatar van stan

stan

Scream 4 kan je al wegstrepen hoor maar The Hillz Have Eyes 2 kan je toevoegen

Ik vind het ook niet erg hoor

avatar van Youri .K

Youri .K

Saw 3 heeft niet echt een verhaal maar is wel goed gemaakt . Alleen ik snap dat stukje niet als kerry dood gaat ze pakt zon soort ding vast en dan Dood . Ksnap dat stuk niet
Saw 2 was eigenlijk niet zo eng .
Saw was wel eng maar niet zo Super eng maar toch staat hij heel hoog in de Horror top 100
Saw 3 week nog nie echt

avatar van Horrordude

Horrordude

stan schreef:

Scream 4 kan je al wegstrepen hoor maar The Hillz Have Eyes 2 kan je toevoegen

Ik vind het ook niet erg hoor

Ja, ik kan er nog meer wegstrepen, ik zei : Er wordt over de volgende films gepraat , maar Dog Soldiers 2 & Resident Evil stonden al op MovieMeter Hills Have Eyes trouwens ook

avatar van Marvin16

Marvin16

Erg zwakke film helemaal niet eng klein beetje goor maar dat is dan ook alles en je merkt gewoon dat het allemaal nep is

avatar van Terry1985

Terry1985

Je moet er van houden, maar ik verheug me al weer op saw 4.

avatar van alecx

alecx

goed gemaakt eigenlijk .. vond beter dan de tweede serie in ieder geval.... baahhh die scene met varkensss bahhhh

avatar van luuk1988

luuk1988

Youri .K schreef:
Saw 2 was eigenlijk niet zo eng .
Saw 3 week nog nie echt

youri anders ben je stil je praat wel heel veel voor iemand die niets zegt

avatar van gideonvdb

gideonvdb

Youri .K schreef:

daar gaat het verhaal dus over nog maar een keer kijken zou ik zeggen

avatar van Modar

Modar

Ben wel benieuwd naar deze film. Ik vond deel 1 en 2 beide gaaf, ik verwacht in dit deel nog bloederige scenes en nog gaver uitgedachte moorden

Kortom: I can't wait

avatar van TerrorBird

TerrorBird

Horrordude schreef:

You must joking

avatar van DeVrouw

DeVrouw

ik vond t niks

saw 1 was voornamelijk de spanning van de suggestie, saw 2 was tamelijk voorspelbaar en saai en saw 3 is gewoon een operatie van 2 uur lang, bloed en ingewanden spelen de hoofdrol in de film.

In het begin in de film nogal onsamenhangend en later komt het verhaal gelukkig nog wat op gang.

Een 2 voor een bioscoopbezoek waar ik ervoor betaald om de schouder van mijn vriend te zien.

avatar van snakevega

snakevega

Ik vond dit een slechte film.

Net zoals 1 en 2.

Maar deze keer vallen ze weer in herhaling.

0.5

avatar van Youri .K

Youri .K

Snake zo'n laag punt is ook wel weer overdreven.

Ik vind het niet zo'n slechte film

Saw 2 was idd niet zo'n goeie film

Maar saw 1 wel ..

ik geef eerder een 3.5

avatar van michielw

michielw

Hoe zouden de makers dan een saw 4 in gedachten hebben; Aangezien deel 3 alle samenvattingen geeft?? Zou zij dan als de jigsaw doorgaan? Dan kan het een james bond reeks worden ja. Vond gewoon deel 1 het beste en deel 2 redelijk! Aan een niveau zoals bijv. the butterfly effect of een recent verschenen film zoals the departed zal het nooit kunnen voldoen, deel 1 was origineel en zeer goed!

avatar van Hando

Hando

Het zou wel grappig zijn als deel 4 een prequel wordt. Een hele zoetsappige dramafilm, die laat zien hoe jigsaw's relatie is stuk gelopen met die vrouw uit zijn flashback.

avatar van Tun-89

Tun-89

Morgen eindelijk naar de Première van The Saw III

Ik hoop dat deze net zo goed en spannend is

als de voorgaande 2. Dat wordt weer griezellen!

avatar van Ed4

Ed4

Ik was zeer benieuwd naar Saw 3, maar uiteindelijk viel hij toch een beetje tegen, ik vondhem niet echt schokkend.

Deel 1 is nog altijd de beste uitvoering.

avatar van Tim_FilmGek

Tim_FilmGek

DeVrouw schreef:

ik vond t niks

hoe kun je deze film nou hebben gezien??

morgen gaat ie pas in premiere

In België draait hij al een tijdje.

avatar van Haraldinio

Haraldinio

Ik vind um zeker niet slecht maar goed ook niet. Ik weet zeker dat de liefhebbers van Saw hiervan zullen smullen. Ik zelf ben er 1 van en heb ook zeker genoten. Lekkere horror met ranzige beelden.

3,5 voor mij!!

avatar van Scratt

Scratt

Allemaal goor en wel, maar spanning was er niet meer. De ontknoping was dit keer iets minder verrassend en het originele is er nu ook wel aan het afgaan. Toch is dit derde deel qua verhaal beter als het tweede, maar ja, er zit geen enkele scene in die me lang zal nablijven behalve de scène van Jigsaws personal favorite misschien

avatar van Lord Flashheart

Lord Flashheart

Tim_FilmGek schreef:

hoe kun je deze film nou hebben gezien??

morgen gaat ie pas in premiere

Je hoeft echt niet naar de bioscoop om een film te zien, er zijn ook andere (illegale) manieren om Saw III te zien. Of mag ik dat hier niet zeggen?