• 9.375.326 stemmen

Saw III (2006)

Horror | 108 minuten / 113 minuten (unrated version) / 121 minuten (director's cut)

Genre: Horror

Speelduur: 108 minuten / 113 minuten (unrated version) / 121 minuten (director's cut)

Alternatieve titel: Saw 3

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Darren Lynn Bousman

Met onder meer: Tobin Bell, Shawnee Smith en Angus Macfadyen

Releasedatum: 4 januari 2007

Plot Saw III

"Suffering? You haven't seen anything yet..."

De gestoorde seriemoordenaar Jigsaw besluit zijn zieke spelletjes door te zetten. Deze keer heeft hij het gemunt op Lynn en Jeff. Lynn is een getrouwde moeder van in de dertig, die wordt gekidnapt door Jigsaw. Lynn heeft namelijk een paar donkere geheimen voor haar familie verborgen gehouden. En dan is er ook Jeff, een vader die nooit volledig hersteld is nadat zijn zoon stierf bij een ongeval. Beide worden slachtoffer van de zieke spelletjes van Jigsaw.

John Kramer / Jigsaw

Timothy Young

Judge Halden

avatar van hinie

hinie

Wat een lelijke poster zeg!

avatar van Dead01

Dead01

• 1977 stemmen

Poster valt toch nog mee maar ben echt benieuwd wat deze gaat worden. Deel 1 was zeer goed, deel 2 dan al minder dusja hopen dat dit weer beter word.

Is er al een datum?

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

27 Oktober voor Amerika, voor Nederland is er niets bekend.

Er zijn twee taglines:
Sometimes Rules Are Meant To Be Broken... en
Like Father, Like Daughter.

Misschien gaat dochterlief verder waar pappie ophield?

En wat die poster betreft; hier wat vingervarianten (niet zelfgemaakt)

avatar van stan

stan

Ja die had ik ook gezien

Poster moet wel fan art zijn, moet je naar deze van Saw 2 kijken, zelfde poppetje

avatar van Drs. DAJA

Drs. DAJA

Waar deel 1 een beklemmende en angstaanjagende sfeer creeert en vol zit met verrassingen, is deel II het geweldig uitdiepen van de psyche van Jigsaw.

Saw II is misschien wel een vervolg maar een totaal andere film. Hij is absoluut niet eng, wel erg boeiend.

Ik hoop dat ze deze film net zo goed doen als het vervolg Saw II. Saw I is nou eenmaal niet te evenaren, gooi het dan over een andere boeg.

Uiteraard hoop ik dat deze spannend gaat worden.

avatar van The Soldier

The Soldier

Maar Jigsaw had toch kanker in deel 2 hoe kan het dan dat die in deel 3 terug is en die meisje zou zijn plek innemen en verder gaan met zijn spelletjes maar jah we zien wel

avatar van Doom

Doom

The Soldier schreef:

Jigsaw heeft inderdaad kanker, maar nergens is vast gesteld hoelang hij nog te leven heeft. Ook al doet het einde van Saw II iets anders vermoeden, aangezien hij er niet meer spring levend bij zit. Echter hij kan nog gemakkelijk als Jigsaw terug komen, zoals hij ook doet in Saw III. Geweldig, want Tobin Bell is toch wel hetgeen wat Saw II zo sterk maakt.

avatar van The Soldier

The Soldier

Doom schreef:

Jigsaw heeft inderdaad kanker, maar nergens is vast gesteld hoelang hij nog te leven heeft. Ook al doe het einde van Saw II iets anders vermoeden, aangezien hij er niet meer spring levend bij zit. Hij kan nog gemakkelijk als Jigsaw terug komen, zoals hij ook doet in Saw III. Geweldig, want Tobin Bell is toch wel hetgeen wat Saw II zo ongelooflijk sterk maakt.

Oke dan

avatar van hoogland

hoogland

tjongen tjongen hoeveel volgen er nog ????

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

Wauw! Deel III staat alweer op de site. Best wel een mooie poster. Ik ga hem zeker weer lekker groot in de bioscoop bekijken!

avatar van stan

stan

Mooie poster zegt ie

avatar van Wouter

Ik heb enkel deel 1 gezien, maar was die moordenaar niet hartstikke terminaal?

• 11913 berichten

Jepz, maar je weet: in films kan alles...

avatar van Wouter

Wordt daar in deel 2 (en 3!) nog een verklaring voor gegeven? Ik bedoel, dat was het ding van die moordenaar.....

• 11913 berichten

In deel 2 leeft hij nog, maar al heel erg verzwakt. En er is nog iets maar dat zou te veel verraden: ga eerst deel 2 maar kijken

BlueJudaskiss schreef:

Is ie zoveel beter dan het matige eerste deel dan?

• 11913 berichten

Ik vond ze allebei super!

avatar van gotti

Wouter schreef:

Is ie zoveel beter dan het matige eerste deel dan?

Nee. Beide waren beroerd.

avatar van D-ark

D-ark

zeg hallo tegen de nieuwe melkoe van de horror films dan kan helloween eens met rust gelaten worden.

avatar van SiSsY bOY

SiSsY bOY

pffff, saw 3. ik kan echt niet wachten, gaaaaaaaap

avatar van Doom

Doom

Zucht, die irritante reacties ook altijd. Kijk dan gewoon niet, niemand verplicht het je hoor. Als 'JigSaw' liefhebber kijk ik wel degelijk uit naar dit derde deel.

avatar van IcU

IcU

Mee eens. Wie weet is hij wel heel verassend en zitten we achter af weer positief te doen en 4*-en te geven.

avatar van vincentclaesen

vincentclaesen

Deze poster valt wel weer mee, die 2de had niks met de film te maken. Ik hoop dat hij evengoed is als de eerste en net dat iets beter is dan de 2de. We wachten af

avatar van Charles Manson

Charles Manson

vorige week gezien, geweldig!!

vooral die scene waarin Betty tegen Alex zegt:

"Ik weet best wel dat ik een vuile hoer ben die zich door iedereen laat pakken! Maar dat wil nog niet zeggen dat jij dus de auto niet hoeft te starten!!"

spannend spannend spannend!!!

avatar van Mug

Mug

verkeerde film lijkt me (het zal wel over Saw II gaan...)

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Betty, Alex, auto? Lijkt mij geen Saw II..

avatar van mrmedieum

mrmedieum

ik denk dat in dit deel een andere moordenaar aan de gang is dan in de andere 2 delen*-)

avatar van TimD

TimD

Ok

avatar van Idol

Idol

Doom schreef:

volgens mij was toch duidelijk te zien in saw II dat het meisje (die de echte jigsaw in saw II ¨in dienst heef genomen¨) de jigsaw van het derde deel zal zijn

avatar van Jane Doe

Jane Doe

BlueSword schreef:

haha leuke poster.

maarja, ik zelf vond deel 2 leuker dan deel 1 dus ik kijk hier wel naar uit, alleen ik verwacht zeker niet dat deel 3 1 en 2 overtreft.

Van wat ik hier heb gelezen, zijn wij daarin in de minderheid. Ik weet niet goed waarom, maar ik vond ook Saw 2 nog beter dan de eerste. En die vond ik al zo goed. En ik dacht idd ook niet dat 3 nóg beter kan zijn. Maar ik ga 'm zeker met een open mind kijken en hoop verrast te worden.