?

Jean Rollin

mijn gemiddelde
2,49
433 stemmen

Geboren:
3 november 1938
Neuilly-sur-Seine (Frankrijk)

Overleden:
15 december 2010 (72 jaar)
Parijs (Frankrijk)

Er staan 24 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 433 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,49 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 1,14

Filmografie

2,77 (15)
Le Viol du Vampire (1968)
Alternatieve titel: The Rape of the Vampire
2,67 (18)
La Vampire Nue (1969)
Alternatieve titel: The Nude Vampire
2,57 (28)
Le Frisson des Vampires (1971)
Alternatieve titel: The Shiver of the Vampires
1,87 (27)
Vierges et Vampires (1971)
Alternatieve titel: Requiem for a Vampire
1,88 (4)
Jeunes Filles Impudiques (1973)
Alternatieve titel: Schoolgirl Hitchhikers
2,11 (70)
La Nuit des Étoiles Filantes (1973)
Alternatieve titel: A Virgin among the Living Dead
2,82 (19)
La Rose de Fer (1973)
Alternatieve titel: The Iron Rose
2,16 (22)
Les Démoniaques (1974)
Alternatieve titel: Demoniacs
3,50 (3)
Tout le Monde Il en A Deux (1974)
Alternatieve titel: Bacchanales Sexuelles
2,53 (16)
Lèvres de Sang (1975)
Alternatieve titel: Lips of Blood
2,00 (3)
La Comtesse Ixe (1976)
Alternatieve titel: The Countess X
2,91 (35)
Les Raisins de la Mort (1978)
Alternatieve titel: The Grapes of Death
2,77 (33)
Fascination (1979)
2,42 (24)
La Nuit des Traquées (1980)
Alternatieve titel: The Night of the Hunted
2,14 (28)
Le Lac des Morts Vivants (1981)
Alternatieve titel: Zombie Lake
3,50 (5)
Les Paumées du Petit Matin (1981)
Alternatieve titel: Fuges Mineures
2,76 (44)
La Morte Vivante (1982)
Alternatieve titel: The Living Dead Girl
3,00 (6)
Les Trottoirs de Bangkok (1984)
Alternatieve titel: The Sidewalks of Bangkok
2,57 (14)
Perdues dans New York (1989)
Alternatieve titel: Lost in New York
3,00 (3)
Killing Car (1993)
Alternatieve titel: La Femme Dangereuse
2,35 (10)
Les Deux Orphelines Vampires (1997)
Alternatieve titel: Two Orphan Vampires
2,75 (6)
La Fiancée de Dracula (2002)