Stanley Kubrick

mijn gemiddelde
3,85
26576 stemmen

Geboren:
26 juli 1928
New York (Verenigde Staten)

Overleden:
7 maart 1999 (70 jaar)
Harpenden (Verenigd Koninkrijk)

Er staan 13 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 26576 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,85 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,84

Filmografie

2,46 (60)
Fear and Desire (1953)
3,10 (286)
Killer's Kiss (1955)
3,76 (796)
The Killing (1956)
3,85 (1051)
Paths of Glory (1957)
3,70 (1397)
Spartacus (1960)
3,61 (703)
Lolita (1962)
3,82 (2015)
Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb (1964)
Alternatieve titel: Dr. Strangelove
3,81 (2822)
2001: A Space Odyssey (1968)
Alternatieve titel: 2001: Een Zwerftocht in de Ruimte
3,92 (4355)
A Clockwork Orange (1971)
3,77 (975)
Barry Lyndon (1975)
3,96 (5201)
The Shining (1980)
3,94 (4637)
Full Metal Jacket (1987)
3,64 (2278)
Eyes Wide Shut (1999)