?

Randal Kleiser

mijn gemiddelde
2,84
5725 stemmen

Geboren:
20 juli 1946 (70 jaar)
Philadelphia (Verenigde Staten)

Er staan 16 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 5725 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,84 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 1,08

Filmografie

3,83 (3)
The Gathering (1977)
3,27 (2876)
Grease (1978)
2,60 (981)
The Blue Lagoon (1980)
Alternatieve titel: De Blauwe Lagune
2,70 (27)
Summer Lovers (1982)
2,66 (19)
Grandview, U.S.A. (1984)
2,91 (200)
Flight of the Navigator (1986)
Alternatieve titel: De Kleine Astronaut
1,84 (46)
Big Top Pee-Wee (1988)
2,62 (8)
Getting It Right (1989)
3,16 (342)
White Fang (1991)
Alternatieve titel: Wittand
1,64 (796)
Honey, I Blew Up the Kid (1992)
3,11 (23)
It's My Party (1996)
2,35 (23)
Shadow of Doubt (1998)
Alternatieve titel: Reasonable Doubt
2,56 (307)
Love Wrecked (2005)
Alternatieve titel: Lovewrecked
2,28 (32)
Red Riding Hood (2006)