• 9.476.646 stemmen

Vorige 7 augustus 2026 Volgende

Welke films waren er op TV op 7 augustus 2026?

In totaal staan er 6 films uit de MovieMeter database geprogrammeerd op je geselecteerde TV zenders. Het overzicht is gesorteerd op het tijdstip waarop de films te zien zijn. Je kunt het overzicht ook sorteren op beste beoordeeld. Klik op een film voor meer informatie.

Love Knots (2021)

Romantiek / Komedie
Jodie Carpenter is de eigenaar van 'The Loft', de zeilmakerij van haar familie, die gelegen is aan Redmond's Bay Marina. Wanneer projectontwikkelaar Charles Prescott het jachthaventje koopt en compleet wil moderniseren, vreest Jodie dat haar bedrijf plaats zal moeten maken. Ze probeert Prescotts architect, Will Calvin, te overtuigen van het historische en sociale belang van de jachthaven, die ook het hart van de gemeenschap vormt.
Werd uitgezonden op RTL 4 (13:48 tot 15:36)
2,60 (5)

Despicable Me 3 (2017)

Alternatieve titel: Verschrikkelijke Ikke 3
Animatie / Komedie
Gru moet het opnemen tegen Balthazar Bratt, een voormalig kindsterretje dat geobsedeerd is door het personage dat hij in de jaren 80 speelde. Balthazar heeft het dit keer gemunt op een enorme diamant. Daarnaast ontstaat er de nodige rivaliteit wanneer Gru zijn lang verloren gewaande tweelingbroer Dru ontmoet.
Werd uitgezonden op Comedy Central (18:05 tot 20:00)
2,85 (472)

Mechanic: Resurrection (2016)

Actie / Misdaad
De meest gevaarlijke huurmoordenaar ter wereld, Arthur Bishop, dacht dat hij een punt achter zijn moorddadige verleden had gezet. Maar wanneer zijn meest geduchte vijand de liefde van zijn leven ontvoert, is hij gedwongen om de hele wereld af te reizen om drie onmogelijke huurmoorden te plegen en het op een ongeluk te laten lijken.
Werd uitgezonden op RTL 7 (20:27 tot 22:22)
2,77 (754)

Despicable Me 4 (2024)

Alternatieve titel: Verschrikkelijke Ikke 4
Animatie / Komedie
De voormalige slechterik Gru en zijn geliefde Lucy verwelkomen een nieuw lid in de familie: de kleine Gru Jr. Terwijl hij gekweld wordt door zijn nieuwe baby, krijgt Gru te maken met een nieuwe aartsvijand in de vorm van Maxime Le Mal en diens vriendin Valentina. Door de schurken wordt Gru gedwongen om met zijn familie op de vlucht te slaan.
Werd uitgezonden op Comedy Central (21:00 tot 22:55)
2,86 (215)

Boiling Point (2021)

Drama / Thriller
Het verhaal speelt zich af op een avond in een Londense bistro in het hogere segment, in de keuken. Met nog maar enkele minuten te gaan voordat er een zeer grote drukte is, dreigen de problemen die zich binnen de keukenbrigade hebben opgebouwd te escaleren en te leiden tot de ondergang van het restaurant. Vinden ze alsnog een oplossing om de gemoederen te bedaren?
Werd uitgezonden op VRT Canvas (21:30 tot 23:02)
3,55 (464)

Jackass: The Movie (2002)

Komedie / Documentaire
Johnny Knoxville en zijn team van gekken gebruiken het concept van de MTV show 'Jackass' (een stel gasten doen gevaarlijke en weerzinwekkende stunts, gewoon om te zien wat er zal gebeuren) en maken er een film van. Hierdoor kunnen ze nóg verder gaan in hun stunts dan ze op TV al konden.
Werd uitgezonden op MTV (22:00 tot 23:50)