Genre: Actie / Avontuur
Bekijk via Netflix
Bekijk via Videoland
Plot The Expendables 2
"Back for War."
De louche CIA agent Church (Bruce Willis) stuurt de Expendables, een groep huurlingen, opnieuw op een gevaarlijke missie. De groep moet een vermist pakketje zien terug te krijgen bij het agentschap. Het pakketje is echter in Gazak, een door oorlog verscheurd Oost-Europees land. De missie loopt in het honderd wanneer blijkt dat een andere groep huurlingen, de Sangunaires, dezelfde opdracht probeert uit te voeren.
Barney Ross
Trench
Hale Caesar
Toll Road
goldberg68
Ik heb de film gezien en heb lekker genoten van alle top spelers die voorbij kwamen en ook toppie gemaakt dat ze mekaars uitspraken deden .
Ze waren allemaal oud om te zien maar dat maakt niks uit .
Het was weer een goede aktie comedy.
Ik geef een ***************5******************
De GeuS
Ik snap serieus niet wat mensen hier goed aan vinden; de actiescenes waren zo zielloos, zo erg heb ik het nog niet eerder gezien; acht oude mannen die op een rijtje talloze badguys 1,5 uur staan af te knallen. Geen verrassing, niks nada noppes. Dit is gewoon weer de zoveelste melkkoe van Hollywood en ik durf nu zelfs te beweren dat ik nog liever een film van Uwe Boll ga herkijken dan dit debakel...
Die 8 oude mannen zoals jij ze noemt zijn eeuwige iconen. Alleen daarom al is dit gaaf.
De GeuS
Begrijp me niet verkeerd, ik ben of was in zekere mate fan van al deze oudjes, maar je mag zelfs in een actiefilm wel iets meer verwachten dan alleen op reputaties te teren. Dat is hetzelfde als ik acht van mijn rockhelden zie optreden met nummers van de toppers en dan zeg, 'ja maar vroeger hadden ze van die gave muziek'.
Edie
Ach, geen gezeur, een simpele vermakelijke popcorn film voor op een doordeweekse avond. Verwacht geen diep verhaal (maar dan; heel veel actiefilms leunen niet op een geweldig script) maar dat is bij een film als dit ook helemaal niet nodig. Schwarzenegger had wel een grotere rol mogen hebben, misschien (wellicht) in een derde deel. Je weet precies waar je aan begint bij Ex2, zeker als je de eerste gezien hebt en al niet beviel. Paar leuke actiehelden, ik kon ze niet allemaal maar de belangrijkste hadden ook de meeste uitspraken.
Leuk vermaak.. Vind hem zelf leuker als de eerste, ach gewoon 4*..
Peekstra
Verstand op 0 en slapen maar als de intro actie voorbij is (en een saai middenstuk begint).
digi
Zelfs zoveel bekende koppen bij elkaar is nog geen garantie voor een goede film.
Wie een film zoekt zonder noemenswaardig verhaal, waarbij de hele film alleen bestaat uit schieten en vechten zit goed bij deze film.
Na de film ben je al weer vergeten waar je nu naar hebt zitten kijken.
Daan258
Leuk 2e deel.
Lekkere actie van begin tot eind.
het verhaal natuurlijk erg simpel, maarja het draait natuurlijk om de actie en de ijzersterke cast bij The Expendables. Ook leuk dat er een paar nieuwe acteurs zijn bijgekomen.
Wat ik wel een beetje jammer vond dat je vooral Jet Li maar 5 minuten in heel de film zag, ik had meer van hem willen zien.
Verder prima mee vermaakt maar ik denk wel dat ik deel 1 toch wel ietsjes beter vond.
Phantasm
Ik vond deel 1 toch een stuk beter dan deze, die was explosiever en geweldadiger, deze was leuk om een keertje gezien te hebben.
Pazmaster
Nu nog meer bekende koppen in deze lekkere actiefilm met een vleugje humor. De acteurs nemen zichzelf niet zo serieus en dat is best grappig soms. Niet bijzonder verder maar gewoon simpel vermaak met lekkere actie. Wederom 3 sterren.
homerjay
Leuk om de oude actiehelden weer eens te zien met degene die ze allemaal in een vervangt (Jason Statham), maar de over the top actie, script wat alleen maar oneliners en holle semi filosofische statements ("Thats deep") maken nog geen goede film. En dat is dit zeker niet. Jammer. Enig echt leuke grap vond ik Chuck Norris die als einzelganger zo'n beetje de hele wereld afknalt.
jippie2010
Heb ze beide gezien op 1 avond... deel 2 is een tikkie beter...
disneystore
Je zou bijna denken dat je een obsessie met hun hebt, ajax, dat je zo voor die eeuwige, legendarische iconen opkomt. Het gaat hier om een ondertussen cult genre, die jaren 80' actie helden, je kan niet verwachten dat iedereen onder de 20 een serieus beeld heeft van wie ze waren. We hebben deze discussie al 's gehad, maar ga toch telkens niet zo zagen over kleine details.
Filmkriebel
Doet het niet bij mij. Zelfs een tikkeltje minder dan de eerste film. De reünie van de grote actiehelden uit de cinema blijft een leuk idee maar dit is niet voldoende om een goede actiefilm te krijgen want dunne plot is wederom een waar drama. De openingsscène en het eindduel Stallone - Van Damme waren fantastisch, maar alles daartussen haalde de film uit evenwicht. De actiescènes zagen er soms behoorlijk "messy" uit met veel te veel beelden per minuut. En dan Norris en Schwarzie die steeds op de meest onwaarschijnlijke momenten uit het niets opduiken om de Expendables te redden vond ik ronduit idioot. De lading one-liners maakte ook heel wat goed, dat is één van de grote kwaliteiten van deze films. The Expendables 2 is net als zijn voorganger een big budget B-film.
disneystore
Ik doe hier toch een 0,5 vanaf. Uiteindelijk kijken we gewoon naar 50 jaar oude mannen die rond huppelen met machine geweren en schieten op alles dat beweegt. Goed dat het een actiefilm is, leuk. Maar hier kan je gewoon geen serieuze score aan geven. Dat 'eind duel' tussen Stallone en Van Damme was anders ook wel slap. Blijf erbij dat de openingssène echt heerlijk geniaal was, jammer dat de daarna film in elkaar zakt als een zak pattate.
Maak je druk, mannetje.
En zeggen dat we deze discussie al hebben gehad en dan een bericht van mij van 2 weken oud quoten en er weer over beginnen

disneystore
Ah, nee ik vind 't gewoon redelijk belachelijk dat je altijd hetzelfde punt maakt. Ondertussen hebben alle mensen die The Expendables 2 in hun updates hebben staan het al gehoord. Maar als we beide het laatste woord willen hebben komt er natuurlijk meer gezaag van, jij mag 't hebben.
Ah, nee ik vind 't gewoon redelijk belachelijk dat je altijd hetzelfde punt maakt. Ondertussen hebben alle mensen die The Expendables 2 in hun updates hebben staan het al gehoord. Maar als we beide het laatste woord willen hebben komt er natuurlijk meer gezaag van, jij mag 'm hebben.
Haha, jij quote een 2 weken oude post en beticht mij van het laatste woord willen hebben
Het moet weer niet gekker worden zeg.
disneystore
Datum is niet relevant. Ik quote je bericht, ik heb niet gevraagd of je er per sé op wou terug reageren, al had ik dat wel verwacht.
Dit is een discussieforum. Als je iemand zijn bericht quote en er wat over zegt, dan is het vrij gebruikelijk antwoord terug te krijgen. Moeilijk he?
dutchtuga
Wat een onzin. Waarom is het zo moeilijk zaken in hun context te beoordelen?
disneystore
Wat een onzin. Waarom is het zo moeilijk zaken in hun context te beoordelen?
Heb ik ook gedaan, anders zou het een 0,5 zijn.
Oosie
van mij krijgt 2,5 , had van mij bij deel 1 mogen blijven ipv nog een deel erbij .
jammer hoor !!
gillie24
Zeer teleurstellend vervolg.
In tegenstelling tot het eerste deel kon dit vervolg mij nauwelijks bekoren. Het verhaal boeide niet, de actie was wel heel erg over-the-top en veelal slecht en rommelig weergegeven en de humor was tenenkrommend slecht.
Jic
iedereen uit het bajaardehuis getrokken om te gaan vechten en dan gaat de jongste dood !
slechter als de eerste

Yip Man 2
Actie, 2010

Crank
Actie / Misdaad, 2006
verlies van geliefdevliegtuigvliegtuigcrashgeweldbeard ensemble castwisecrack humorairport loungeasian woman