• 9.376.105 stemmen

Met onder meer: Sylvester Stallone, Jason Statham en Bruce Willis

Releasedatum: 16 augustus 2012

Plot The Expendables 2

"Back for War."

De louche CIA agent Church (Bruce Willis) stuurt de Expendables, een groep huurlingen, opnieuw op een gevaarlijke missie. De groep moet een vermist pakketje zien terug te krijgen bij het agentschap. Het pakketje is echter in Gazak, een door oorlog verscheurd Oost-Europees land. De missie loopt in het honderd wanneer blijkt dat een andere groep huurlingen, de Sangunaires, dezelfde opdracht probeert uit te voeren.

Bij Expendables, The (2010):

De releasedatum voor The Expendables 2 is aangekondigd: 17 augustus 2012

'The Expendables II' Release Date Announced - aceshowbiz.com

Nieuws! Stallone gaat toch de regie op zich nemen van The Expendables 2:

Sylvester Stallone Will Direct The Expendables Sequel | WorstPreviews.com

Mooi zo!

Mooi zo!

Ben er minder blij mee. Hij moet zichtzelf dan wel wat minder prominent neerzetten. Had liever ervaren mannen als bijvoorbeeld McTiernan en Bryan Singer gezien...

Die weten hoe ze veel personages in een film moeten verwerken. Daarnaast zijn ze goed met actie.

avatar van Reinbo

Actiefilms van Singer en McTiernan (de laatste 20 jaar) kunnen niet tippen aan wat Stallone met Rambo en de 1e Expendables heeft neergezet.

avatar van yeyo

yeyo

McTiernan zullen ze alleszins geen grote budgetten meer geven: zijn laatste films waren gigantische financiële flops en hij heeft bovendien veel problemen met het gerecht.

Wat heeft hij misdaan?

avatar van yeyo

yeyo

Afluisterpraktijken. Als ik het mij goed herinner moet hij zelfs nog een celstraf uitzitten.

avatar van Skycrawler

Skycrawler

On April 3 2006, McTiernan was charged in federal court with lying to the FBI during an evening phone call to McTiernan's home in the wiretapping investigation involving Anthony Pellicano. He was arraigned and pleaded guilty on April 17, 2006, and is the 14th person charged in this case.

'Die Hard' Director Sued for Invasion of Privacy | Hollywood.com

Reinbo schreef:

Singer met X-1 en X-2 is prima. Simon West laat ook weer zien waar hij goed in is in de laatste film. Dus mijn lijstje:

Peter Berg

Bryan Singer

Simon West

Maja, hij gaat het zelf doen dus. Moet toch eerlijk zeggen dat ik de oudjes niet op de achtergrond wil. Ik zie graag Van Damme, Schwarzenegger en Willis wat screentijd krijgen. Een gesprek met die 4 zou helemaal wat zijn. Nu maar hopen dat Seagal mee wil doen.....

avatar van Reinbo

Ik maak me niet zo druk over de sceentijd en de gesprekjes, als de actie maar weer net zo weergaloos is als in deel 1 ben ik tevreden. Als zouden een paar wat beter getimede oneliners geen kwaad kunnen.

Zal vanavond The Mechanic eens gaan kijken om te zien waar West nog toe in staat is. Peter Berg lijkt me niks.

Reinbo schreef:

Maak ik me wel een beetje zorgen over. Het is leuk om een film met bekende actiehelden vol met actie te gooien, maar het gesprek tussen de drie was het beste van de hele film. Hij zal deze keer de balans goed moeten vinden en dat was hier niet helemaal gelukt.

Vond deze film tegenvallen, maar ik blijf hopen. Als hij de volgende personen weet te strikken dan maakt het mij allemaal echter geen reet meer uit en krijgt hij bij voorbaat 5 sterren: Schwarzenegger, Seagal, van Damme en Willis. Zal helaas niet lukken denk ik.

Schwarzenegger is koning oneliner voor mij.

avatar van Reinbo

Met het laatste ben ik het eens, maar ik vond alle actiescenes beter dan de scene met de grote drie.was juist erg blij dat de focus op de actie lag en het verhaal tot een minimum beperkt bleef. Vond enkel Li ondermaats en Statham matig met zijn oneliners. Te gehaast en te naturel. Je moet die teksten goed (en overdreven) articuleren in een film als dit.

The Mechanic al gezien?

avatar van Reinbo

Ja, aardig filmpje. Lekker to the point, maar qua actie regie haalt hij het toch niet bij Stallone. Als was de scene met de shovel wel tof. Vond het kleurgebruik niet zo geweldig.... Maar van de drie namen die jij noemde is hij wel het meest geschikt.

Reinbo schreef:

Bij nader inzien moet ik wel eerlijk zeggen dat ik Peter Berg toch wat minder geschikt vind. De films van hem hebben altijd een zoetsappig einde en bevatten toch wel veel drama. Stukje van Rourke in deze film hoeft van mij in deel 2 niet langer te worden!

The Rock (met sik) mag ook wel in deel 2 trouwens. Faster vond ik namelijk ook weer een prima film en hij heeft al aardig wat actie op zijn naam staan. Het ideale lijstje voor deel 2 (of 3, die er waarschijnlijk toch wel gaat komen):

Vin Diesel, Dwayne Johnson, Stallone, Arnold, Willis, Statham, Li, Lundgren, Rourke, Van Damme en Seagal.

avatar van FunkStarr

FunkStarr

• 1922 berichten

Nee, geen Vin Diesel alstublieft. Waardeloze vent, en mag de veters van Sly en co. nog niet strikken. Li hoeft er wat mij betreft ook niet bij, de rest ben ik met je eens en we vergeten misschien wel Chuck Norris.

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

Mark Dacascos, Jeff Speakman en Christopher Lambert mogen er ook nog bij.

DiDa

Wederom een wijziging. Stallone heeft nu weer bevestigd dat hij The Expendables 2 niet gaat regisseren. Hij heeft wel een aantal potentiele regisseurs op het oog.

Verder zal Stallone eerst beginnen aan de film Headshot waarin hij een huurmoordenaar speelt. De film zal geregisseerd worden door Walter Hill en vandaag is bekend geworden wie de tegenspeler van Stallone zal worden nl. Thomas Jane.

avatar van Reinbo

Mwah, Walter Hill is al jaren over zijn top heen. Leek Wayne Kramer mij een betere.

Ben benieuwd wie Ex2 gaat regisseren, lijkt me dat die sowieso aan de touwtjes van Stallone moet hangen. Sly zelf blijft mijn favoriet voor de regie.

avatar van The Oceanic Six

Stallone zegt definitief af voor The Expendables 2 - FilmTotaal filmnieuws

Hoofdrollen voor Sly, Willis en Arnie, dat zou toch geweldig zijn zeg.

Heb wel benieuwd naar de cast. Zou leuk zijn als buiten de oude groep er nieuwe oudgedienden bijkomen.

avatar van rgs

rgs

Stallone gaat het definitief niet doen.

avatar van IceTigerGhost

IceTigerGhost

Arnold is anders wel al geschrapt ondertussen op imdb.

DiDa

Regisseur en vriend van Jean-Claude Van Damme, Sheldon Lettich, heeft zojuist bevestigd op de Van Damme website dat het zeker is dat Van Damme in The Expendables 2 zit!

avatar van mrwhite

mrwhite

Dat is goed nieuws

avatar van schram101

schram101

Precies. Ik wil maar wat graag zien dat die Belg helemaal aan bonken geslagen wordt door Sly en co!

avatar van Film Pegasus

Nog recent had Van Damme laten weten dat hij zou stoppen met de filmwereld om zich toe te leggen op het kickboksen. Al denk ik wel dat hij een kans om in Expendables 2 te spelen, niet zal laten liggen.

avatar van IceTigerGhost

IceTigerGhost

Nicolas Cage had ik hier ook wel graag in gezien.

avatar van Glacius

Glacius

Jean Claude Van Damme als villain. Dat zou wel errrrug tof zijn.

avatar van FunkStarr

FunkStarr

• 1922 berichten

Zeker goed nieuws dat onze Belgische held mee gaat doen! Jammer van Seagal dat hij ruzie heeft met de producent. Dan was het feest compleet.