• 9.414.839 stemmen

Met onder meer: Sylvester Stallone, Jason Statham en Bruce Willis

Releasedatum: 16 augustus 2012

Plot The Expendables 2

"Back for War."

De louche CIA agent Church (Bruce Willis) stuurt de Expendables, een groep huurlingen, opnieuw op een gevaarlijke missie. De groep moet een vermist pakketje zien terug te krijgen bij het agentschap. Het pakketje is echter in Gazak, een door oorlog verscheurd Oost-Europees land. De missie loopt in het honderd wanneer blijkt dat een andere groep huurlingen, de Sangunaires, dezelfde opdracht probeert uit te voeren.

avatar van mrwhite

mrwhite

Thorak schreef:

Collateral Damage vind ik toch een van Arnie's betere films! Daar laat hij goed zien dat hij ook in een 'relatief serieuze' aktie film overeind blijft staan.

Films als Conan en Red Sonja vind ik toch ook geweldig! Ze zijn niet bepaald de beste films nee, hoewel de films voor die tijd niet eens echt slecht waren. Ondanks hebben ze absoluut wel een bepaalde cult waarde!

Ik vond Collateral Damage één van zijn zwakste films toen ik hem in de tijd zag mss moet ik nog eens reviewtje doen. Die Conan films en Red Sonja hebben idd een soort cult status en waren indertijd welicht aardige films maar goed zijn ze wat mij betreft zeker niet.

avatar van The Oceanic Six

Collateral Damage is vrij matig inderdaad, jaartje of 2 terug nog eens gekeken. Al was de scene met de slang wel geinig. Maar 90% van Arnolds werk vind ik leuk. Alleen Conan 1 en 2 + Junior en Collateral Damage zijn vrij beroerd.

avatar van RuudC

RuudC

Zonde, want zeker de eerste Conan is briljante kitsch.

avatar van Masterbrain

Masterbrain

Als deze trailertje al zo over the top is , hoe zal dan The Expandables 3 zijn met Steven Seagel als villian en hopelijk ook Vin Diesel en Dwayne Jhonson als rechter en linker hand (sic)

De opnames starten dit najaar , overigens knap wat de mannen met hun leeftijd 50+ laten zien in een trailertje.....hoedje af

avatar van Thorak

Thorak

M.Goodkat schreef:

YouTube - 'The Expendables 2' Trailer HD

Nieuwste trailer van The Expendables

(wel het staat op gisteren gerealeased dus ik weet niet of iemand die erin heeft gestoken)

Zelfde trailer als die van vorige week en nauwelijk HD te noemen...

avatar van Spetie

offtopic discussie verwijderd.

avatar van GuyB

GuyB

Uitgaande van de trailer - al is dat natuurlijk niet zeker - lijkt het mij dat Expendables 2 nog veel beter nostalgisch zal weten te prikkelen.

avatar van Thorak

Thorak

Ja dat idee heb ik ook, ik denk ook dat het een betere film wordt dan deel 1 (die ik al spectaculair geweldig vond!)...

avatar van eka81

eka81

Als we te zien krijgen wat we ervan verwachten is het al goed genoeg met de echte recht toe recht aan aktie.... alleen die namen al....wat moet ik verder zeggen....pffffffff

jarno1975 (moderator series)

Stallone blijkt al een stuk langer op het witte doek te bewonderen. hij staat zelfs op dit Victoriaanse schilderij uit 1511!

avatar van finalman

finalman

lol!

avatar van blackcat13

blackcat13

jezus wat een vreselijk photoshop gedrocht

avatar van jipt

jipt

Ja zag em ook op facebook 'knip knip knip'

blackcat13 schreef:

jezus wat een vreselijk photoshop gedrocht

Blijkbaar vonden ze dat zelf ook, want hij is weer van IMPawards afgehaald.

avatar van mrwhite

mrwhite

Voor de mensen die het nog niet wisten Sly en Arnie gaan ook samen te zien zijn in The Tomb (2013) - IMDb

avatar van FunkStarr

FunkStarr

• 1930 berichten

Vinnie Jones!!!

avatar van skipy05

skipy05

dammet wat een trailer. Tga zo een zalige actie film worden. Weer met zoveel goede acteurs.

avatar van IceTigerGhost

IceTigerGhost

De eerste beelden van 'The Tomb' zien er best ok uit:

The Tomb - eerste beelden

avatar van mrkos

mrkos

Deze heren zijn nog lang niet klaar in de filmbussiness:P

jarno1975 (moderator series)

Nieuwe trailer (Youtube HD)

"Shoot something!"

In your dreams

avatar van Starmaster501

Starmaster501

Awesome

Toch blijf ik Seagal in zo'n film missen. Ik weet hoe het zit tussen hem en Stallone maar toch, hij hoort erin.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

jarno1975 schreef:

In you're dreams

Your*

Nobody likes a grammar nazi

avatar van Reinbo

Starmaster501 schreef:

Awesome

Seagal heeft een conflict met de producent, niet met Stallone.

avatar van FunkStarr

FunkStarr

• 1930 berichten

EN met Van Damme ook toch?

avatar van Reinbo

Weet ik niet. Van Damme haakte vorige keer om andere redenen af.

avatar van blackcat13

blackcat13

leuke tv spot met wat nieuwe beelden, het ziet er allemaal erg speels uit, misschien ietsjes te speels en fun maar da's ook wel weer cool, het plezier straalt er van af en het wordt dan ook een dolle achtbaanrit, deze film, vol met leuke verwijzingen (you're terminated) en coole oneliners (I now pronounce you.. man and knife). Dat vliegtuig dat die tunnel invloog zag er wel een beetje nep uit en past eigenlijk TOTAAL niet bij de eerste Expendables, maar deze film is qua opzet dan ook heel anders dan het eerste deel, echt een wereld van verschil. Dat deze meer fun heeft is wel al duidelijk, maar eerder een pretpark attractie dan een rauwe ruige mannelijke actiefilm denk ik. Maar we gaan het zien in Augustus.