• 9.377.648 stemmen

Met onder meer: Robert Englund, Ken Kirzinger en Monica Keena

Releasedatum: 2 oktober 2003

Plot Freddy vs. Jason

"Evil will battle evil."

Freddy Krueger wil uit de hel ontsnappen en besluit Jason Voorhees te gebruiken door deze naar het plaatsje Springwood te sturen en wat moorden te laten plegen. De bewoners van Springwood beginnen door deze moorden steeds banger te worden en met deze angst ziet Freddy kans schoon om terug te keren. Maar Jason, die zich nu realiseert dat Freddy hem heeft gebruikt, is woedend en een strijd tussen de twee moordenaars onderling begint...

avatar van Dead01

Dead01

• 1977 stemmen

IK heb de film eens mogen lenen van een kameraad die hem gekocht heeft en ik ben blij dat ik hem niet gekocht heb,het is zeker zijn geld niet waard vind ik.Freddy valt wel mee en de bloodscenes vallen wel mee maar eigenlijk had ik er meer van verwacht.Maar misschien is mijn genre wat veranderd tegenover vroeger dan zag ik deze films graag.maar 2.5 stemmen

avatar van Ash Krueger

Ash Krueger

mag ik wat vragen? deze film zie ik staan, de friday the 13th's ook, maar waar zijn in hemelsnaam de elmstreets. die horen er vind ik wel tussen de staan. wat FvJ betreft, wel grappig, maar meer niet.

2.5* 9eventueel nog 3*).

avatar van dinky

dinky

ik kan hem best een paar keer zien , maar je moet hem niet te veel keer zien want dan is de aardigheid ervan af (best een coole film)

Freddy vs Jason vs Ash animated trailer:

sir, there are 2 monsters fighting outside.

lol

avatar van Wouter

Uiterst flauw. Erg makkelijk en geen een leuke grap.

avatar van Justice4All

Justice4All

LEUK!!! 5*

avatar van TheOne

TheOne

Het is zeer geweldig om zo'n film te zien waar evil tegen evil vecht. Maar bij het kijken was ik toch aan de kant van Jason en in mijn ogen stal hij ook meer de show dan Freddy.

avatar van Chr.s

Chr.s

Dit was niet best. Denk niet dat ik mezelf hoef toe te lichten.

Justice4All schreef:

LEUK!!! 5*

dank u :d

avatar van SmuttWars

SmuttWars

Grappige horror. ***

avatar van timinho

timinho

Toch wel een aardige film, voor een liefhebber van dit genre. Helaas een gebrek aan schrikmomenten en spanning. Freddy was gelukkig weer ouderwets op dreef met zijn "grappen" en Jason blijft de stille slachter.

3* ipv 3.5* vanwege de afschuwelijke rol van Kelly Rowland

avatar van DRJeFF

DRJeFF

Slap verhaal,maar dat weet je eigenlijk vantevoren wel.Hoewel ik gehoopt had dat de makers dit keer echt alles uit de kast zouden trekken bleef het toch zo voorspelbaar als wat.Maar ook dat weet je dus bij dit soort films en mag je eigenlijk niet over zeuren.Wel uniek om 2 van mn Horrorhelden samen in een film te zien.

Nou vooruit,voor de moeite en voor het feit dat het toch 2 iconen blijven die Jason en Fred,krijgen ze alletwee 1 ster.**

avatar van IcU

IcU

Erg leuke horror. Goede slasher om met halloween te kijken bijvoorbeeld. Niet meer dan een gemiddelde Nightmare of Friday aflevering.

Maar wel lekker veel bloed en goeie kills.

alhoewel... Dat hoofd van die vader die buiten op het bankje zat viel er wel onnatuurlijk vanaf.

Al met al een dikke 4* want ik hou van horror en jason en freddy zij gewoon erg cool

avatar van Jensing

Jensing

COOLE FILM!!!!! Die Jason is bruut, vooral met dat masker van 'm, een schitterend item voor een horror. De film is opzich niet eng, maar de actie is lekker bloederig en hard. Freddy had ook wel wat enger gemogen, in plaats van dat magere mannekke met wat lange nagels.

avatar van Leno

Leno

Alleen het einde onderscheid zich in positieve zin van de vele sequels die al zijn gemaakt van beide hoofdrolspelers. Maar als horrorfilm liefhebber, en zeker ook van Freddy 3*, mijn lage verwachtingen hebben daar ook mee te maken denk ik.

Jason had wel beter gebruikt kunnen worden, hij is de misterieuze van de twee, maar de regisseur koos duidelijk actie boven spanning.

avatar van martijn77

martijn77

Flauw en voorspelbaar in alle opzichten. Tja.. Kelly Rowland wordt gelukkig aan t eind in 2-en gehakt, iets wat de film nog enigzins goedmaakt. Verder een puberaal filmpje met 2 overjarige horrorhelden die hun beste tijd gehad hebben. De sequel-verwijzing aan het eind was weer zo'n verplicht nummertje waar deze film overvol mee zit. Weinig tot geen creativiteit in 97 minuten film is toch een prestatie die ik 1 ster geef.

avatar van Rascal

Rascal

0.0 Spanning maar wel erg veel humor. Daarom drie sterren.

avatar van Frantic01

Frantic01

leuke goede horror film is een goede film voor een avondje vermaak ik heb hem inmiddels orgineel gekocht in de special edition versie 2 DVDS

ik vond de hele film goed alhoewel ik toch echter aan de kant van Freddy stond. ik hoop dat ze hier ook nog Vervolgen op gaan maken. voor mij gevoel bij deze film 5 stemmen waard.

avatar van BERTHUS

BERTHUS

zeer goede film echt een topper ik hoop dat hier ook een vervolg op komt en kijk ook erg uit naar freddy vs ghostbusters lachen

melody mee kemo toet schat ik wil je nooit kwijt

avatar van HiLL

HiLL

BERTHUS schreef:

melody mee kemo toet schat ik wil je nooit kwijt

mijn god vind je dit een zeer goede film? je weet het zeker?

goedkope, voorspelbare troep is het naar mijn mening..

avatar van E V

E V

Voor een horrorfilm vind ik deze nog best goed en vooral Freddy heeft iets komisch. Het is niet van hoogstaand niveau, maar wel leuk vermaak.

avatar van nickvanzutphen

nickvanzutphen

kvond het een leuke film , was toch wel een stunt van de filmmaatschapij die ze dit jaar weer hadden uigehaalt met alien vs predator , kunnen we dan dit jaar hopen op micheal meyers vs candyman of is er iets anders?

avatar van schorpio1970

schorpio1970

Voor de liefhebbers van dit genre is het een absolute aanrader.

Heb hem op een door-de-weekse dinsdagavond gekeken en ik moet zeggen dat ik mij toch wel 97 minuten heb vermaakt.

Het verhaal is flinterdun en het ontbrak aan echte enge momenten.

Maar de koelbloedigheid van Jason maakt veel goed.

Ook het einde is zoals zo vaak standaard, de engerd komt nog eenmaal terug, maar legt dan toch het loodje.

Ik beloon deze film met 2,5 ster.

avatar van dope

dope

• 20070 stemmen

Mhhh, de eerste keer keek ik deze film als een horrorfilm, dan issie natuurlijk matig. Als je de film echter meer als lachfilm bekijkt, is hij best de moeite waard! Leuke slasherfilm. 3*

avatar van Goise

Goise

Deze film kent 2 Iconen in de Horror wereld. Ik denk dat Jason fans het jammer vonden dat Freddy hem had verslagen. Wel heb ik genoten van de spanning. Die Kelly Rowland.....pffff.....
Zij kan echt niet acteren hoor. (ook niet zingen trouwens)
Wel 3 sterren waard.

avatar van FillumGek

FillumGek

3 sterren, slap verhaaltje, maar 2 erg coole personages en veel gore!! Daar hou ik van

avatar van Hanne

Hanne

Shitterend! Voral op het begin hoe die jongen dood gaat op dat bed. 3.

avatar van theresia

theresia

2** omdat ik zo moest lachen.