• 9.377.370 stemmen

Met onder meer: Paul Walker, Tyrese Gibson en Eva Mendes

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 19 juni 2003

Plot 2 Fast 2 Furious

"How fast do you like it?"

Brian O'Connor, een agent die in ongenade is gevallen, betaalt een zware prijs voor zijn snelheidsverslaving. Voor zover zijn bazen denken, heeft het heethoofd één van de grootste undercoveroperaties ooit verknald. Na het verliezen van zijn badge, krijgt O'Connor nu nog één allerlaatste kans. De politie in Miami heeft dringend zijn hulp nodig om Carter Verone, een flashy zakenman die zijn import- en exportbedrijf gebruikt om geld wit te wassen, op te pakken. O'Connor aanvaardt het voorstel, op voorwaarde dat hij op pad mag met zijn jeugdvriend Roman Pearce, die net als hij bezeten is van snelle wagens.

Brian O'Conner

Agent Markham

Agent Bilkins

Detective Whitworth

avatar van Zinema

Met het verstand volledig uitgeschakelt valt er nog weinig te genieten aan deze zeer clichématige, pardon, zeer matige flick.

avatar van The Last

The Last

Inderdaad, wat een prul dit. ''flick'' is zelfs te hoog gegrepen. 1,0*

avatar van hellblazer93

hellblazer93

Zwakste deel van de reeks. Deel 1 heb ik al meermaals gezien en die bevalt mij nog steeds prima, deel 3 heb ik ook al eens gezien en was ook goed te doen. Maar dit deel valt echt buiten de maat, ondanks Paul Walker. Jammer ook dat Vin Diesel niet meespeelt hier, want hij vertolkte in het eerste deel zijn rol goed.

Het verhaal is hier niet veel soeps, maar dat is niet hinderlijk bij dit soort films. De sfeer is een heel stuk minder hier. Er wordt naar mijn idee te veel overdag gefilmd terwijl de sfeervolle scenes alleen in het donker zijn. De auto's zijn wel een pluspunt, evenals de mooie stunts en effecten. Over de rest ben ik niet erg te spreken. De film komt moeilijk op gang en blijft de hele tijd nogal saai.

Ik kijk overigens wel al uit naar het vierde deel, waar ook Vin Diesel in meespeelt.

avatar van m1701

m1701

Film was niet verkeerd

Maar ook niet veel bijzonders

Hij vermaakte me wel

plorp

matig vervolg dat ook gauw de sfeer van deel 1 kwijtraakt. 2,0

avatar van roedie18

roedie18

ik vond het een mooie film maar ik vind het jammer dat ze het verhaal lijn van deel 1 niet door hebben getrokken in deel 2, ik vond er daarom weinig verhaal in zitten... daarom deze film 2.5 sterren

avatar van vaneijck

vaneijck

Spannende film voor elke auto-liefhebber.

In de film zelf zit een goed verhaal, spannend en veel actie.

avatar van skipy05

skipy05

goede film. de 2 films hebben niet echt iets met elkaar te maken. het verhaal loopt niet verder in de 2de film. het verhaal zat weer goed in elkaar. de auto's waren ook weer mooi.

avatar van Theunissen

Op de een of andere manier vond ik deze beter dan het eerste deel. Komt waarschijnlijk door Eva Mendes.

avatar van krosnicky

krosnicky

slechtste fast and the furious van de 4 wel ik heb de 4 de wel nog niet gezien maar vorlopig blijft deze de slechtste

avatar van Don MN

Don MN

2 Fast 2 Furious

Na een aantal jaar weer eens gekeken, was toendertijd helemaal weg van tuning en autoraces. Nu kon de film me niet deren, zaten zelden amusante stukjes bij.

Cast

Walkers' spel is wel redelijk, maar wordt totaal ongeloofwaardig door Tyrese aan z'n zij. Maakt de hele tijd de indruk alsof hij hoognodig even iets anders wil gaan doen dan een film maken.

Hauser daarentegen speelt gewoon een leuke rol in een verkeerde film.

Conclusie

Nog steeds leuke auto's, film absoluut nietmeer voldoende.

avatar van bennyboy

bennyboy

goede film, vermakelijk.

avatar van DeCol

DeCol

2 fast 2 furious, ik vind het een beter deel dan 1. Mooie wagens, spectaculair en een aardig verhaal.

Ik erger me trouwens mateloos aan de aankondiging van deze film op Net 5.

2 fast 2 furious. 2 tough, 2 rough en toooo crazyyy

Vreselijk!

avatar van G to the J

G to the J

Is kwa sterkte verhaal beter dan deel 1..

Maar dat infilteren in de maffia zo makkelijk is..

beetje ongeloofwaardig

avatar van Metalfist

Metalfist

Een 2e Fast and the Furious film zonder Vin Diesel?

Lang geleden dit deel eens gezien maar kon me er eigenlijk niet echt meer iets van herinneren. Hoog tijd om hem dus eens te herzien en wanneer kun je dat beter doen als hij op TV komt?

Van het originele deel zit alleen nog maar Paul Walker erin en spijtig genoeg geen Vin Diesel. Daar wordt wel geprobeerd een oplossing voor te vinden door het introduceren van Roman 'Rome' Pearce. Op zich niet slecht al irriteerde ik me soms aan het 'coole neger' gehalte. Walker behoort nu niet echt tot men favoriete acteurs maar hier is hij goed doenbaar, snapte alleen soms de keuze van kleren dat ze hem hadden gegeven (een short en sandalen met daarin witte sokken...) Eva Mendez heeft niet echt een grote rol maar acteert wel solide. Ook fijn om James Remar (Ajax uit The Warriors) terug te zien maar dan nu als good guy al is ie in die jaren precies niets verandert.

Het verhaal is flinterdun maar met dit soort films verwacht je ook geen hoogstaand epistel. Waar het hier om gaat is de actie en de auto's en dat is met 2 Fast 2 Furious dik in orde. Vooral in het begin van de film waar Walker wordt geïntroduceerd met de race waar ze over de open brug vliegen. Ziet er allemaal wel mooi uit.

De film doet waarvoor hij gemaakt is. Een simpele actiefilm met coole races en dito auto's

avatar van laulau

laulau

mooie auto´s verhaal minder

maar het gaat om de auto´s en die zijn mooi!

avatar van legian

legian

heb em laatst weer eens gezien, en heb me toch wel erg vermaakt.

doe er toch een half puntje bij verdient die wel.

avatar van gangster63

gangster63

aardige goede film, hoewel ik Tokyo drift ook wel goed vond, maar deze toch het beste

avatar van santino20

santino20

vin diesel hoort er gewoon in

avatar van santino20

santino20

minder dan deel 1 maar tog vermakelijk met al die mooie auto's en de races. En Vin Diesel hoort er gewoon bij

avatar van krosnicky

krosnicky

goeje film maar het verhaal en de auto's zijn wat aan de mindere kant behalve de auto 's van roman en die van suki kunnen er nog door . brian kan ook al beter racen dan in deel 1 maar hij blijft de slechtste Fast And The Furious van de 4

avatar van wwelover

wwelover

Een stuk minder dan deel 1, niet dat deel 1 briljant was. Maar daar vond ik het verhaal wel wat boeiender. Hier was het verhaal flinterdun. De film wordt nog redelijk staande gehouden door de toch wel brute race scenes, zeker de beginrace is tof. Ook de auto's zijn mooi. Stom overigens dat ze Vin Diesel niet hebben gebruikt in deze film, als Tyresse ook wel leuk in deze film.

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Ook Vin Diesel vond het een flutverhaal.

avatar van Frok

Frok

Tamelijk zwakke film, dit dan vooral door het zwakke verhaal. Acteerwerk is nog redelijk goed en ook nog leuke special effects al vond ik de race in het begin iets te langdradig.

Script ................................. 1,00

Acteerwerk ....................... 2,50

Cinematografie ............... 3,50

Muziek/speelduur e.d. .... 2,00

2,5*, nipt.

avatar van Quintijn

Quintijn

Waar deel 1 zo goed begon gaat het hier enorm hard op achteruit.

De acteer werk is om te janken met constant dat ''ey bro'', ''the fuck'' etc. Kom-op zeg. Twee kerels die zo stoer mogelijk proberen te praten om zogenaamd stoer over te komen voor de film, moest misschien van de regisseur, maar ik heb me hier dus elke minuut van de film aan lopen storen.

Verder is het een vrij slap aftreksel van wat de eerste film was. Waar bij deel 1 Vin Diesel een nette rol afleverde wordt hier rip-off neergeplaatst van wat vin diesel ooit speelde.

Al met al 2,0*, wat een waardeloze film was dit toch.

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

Mooie auto's, lekkere vrouwen en een beetje actie.

Je kan net zo goed 90 minuten naar MTV kijken.

avatar van bild

bild

Zeer zwak deel waarin het script eigenlijk op niet veel trekt. De acteerprestaties van de Chinezen zijn om bij te janken en Walker zit ook verre van op zijn best.

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Erg slechte film. Stoer gedrag en coole auto's trekken sommige jongeren inderdaad aan maar niet bij mij, allesbehalve zelf. Het script was vreselijk slecht. De muziek en zelf de manier van acteren vond ik enorm irritant. Deze is echt niet aan mij besteed.