• 9.378.898 stemmen

Met onder meer: Paul Walker, Tyrese Gibson en Eva Mendes

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 19 juni 2003

Plot 2 Fast 2 Furious

"How fast do you like it?"

Brian O'Connor, een agent die in ongenade is gevallen, betaalt een zware prijs voor zijn snelheidsverslaving. Voor zover zijn bazen denken, heeft het heethoofd één van de grootste undercoveroperaties ooit verknald. Na het verliezen van zijn badge, krijgt O'Connor nu nog één allerlaatste kans. De politie in Miami heeft dringend zijn hulp nodig om Carter Verone, een flashy zakenman die zijn import- en exportbedrijf gebruikt om geld wit te wassen, op te pakken. O'Connor aanvaardt het voorstel, op voorwaarde dat hij op pad mag met zijn jeugdvriend Roman Pearce, die net als hij bezeten is van snelle wagens.

Brian O'Conner

Agent Markham

Agent Bilkins

Detective Whitworth

heb ergens gelezen dat er een derde uitkomt ook

Fast and Furious 3: Tokyo D...

avatar van Materny

Materny

Diesel weg, hippe soundtrack ver te zoeken en Walker kan nog steeds niet acteren.

Dit 2e deel dat wil meevaren op het succes van deel 1 is regelrecht videovoer.

Ook over het plot ben ik niet te spreken dus kunnen we zeggen dat deze film een regelrechte flop is.

Of niet? : deze film blijft steken op een klein 6je dankzij het acteerwerk van de bijrolspelers en de snelle Bolides.

Maar een goed Advies aan Mr Walker : zoek maar een andere baan want doorbreken zul je nooit als je zulk prul blijft leveren.

avatar van Tarkus

Tarkus

Vond dit wel een goede opvolger op deel 1, ondanks de afwezigheid van Vin Diesel. Voor de echte raceliefhebbers.

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

totalscream schreef:

heb ergens gelezen dat er een derde uitkomt ook

Fast and Furious 3: Tokyo D...

Paul Walker zie ik alvast niet staan bij cast..

avatar van Materny

Materny

Godzijdank

avatar van Amrod Calaelen

Amrod Calaelen

Heb 'm in de herfstvakantie nog eens gezien geloof ik. Ik vond hem beetje middelmatig, weinig verhaal zit erin. Acteerwerk was ook niet goed en niet slecht. Maar als je kijkt naar de getunede auto's en alles daaromheen vind ik dat wel goed gedaan.

avatar van Waku

Waku

Stuk minder als het eerste deel.

Matig acteerwerk.

veel van het zelfde en een flut verhaal om het nog enigzins ergens anders op te laten lijken dan in deel 1

avatar van Anakin01

Anakin01

Ongeveer even goed als het eerste deel.

Snap de lage score niet echt Maar ja..

De achtervolging en auto "race" scenes, vond ik rondweg zalig!

De acteerprestaties waren iets minder, maar slecht waren ze zeker niet...

Mooie film! Krijgt een gewone 3,5*.

avatar van annabel

annabel

paul walker is weer even heerlijk in deze film(A)

ik vond deze film zelf beter dan de vorige!!

en de vorige was al goed8)

en idd die score mag wel wat hoger!!!!

avatar van meyerke

meyerke

mooie film, jammer dat vin diesel er niet meer bij was

wind wel dat deze film een hogere score verdient.

ik geef em 4*

avatar van saiko

saiko

Stompzinnige puberfilm. Een stuk filmisch excrement. 0,5*

avatar van Elric

Elric

Redelijke film, dat hele 'urban'-gedoe is niet echt mijn ding, maar toch was de film vermakelijk. De auto's waren net als in deel 1 prachtig en er was wel enige vorm van spanning. 2.5*

avatar van D-ark

D-ark

wat slechter dan deel 1 maar toch een erg redelijke film met mooie vrouwen en snelle autos en slachte dialogen.

3,0

avatar van Elienekeuuh

Elienekeuuh

Minder dan de eerste film maar toch nog valt de film best te zien . 3,5

avatar van Film Pegasus

Het verhaal is niet vet en Paul Walker speelt minder dan vorige keer. Maar het is nu eenmaal een film over autoraces, achtervolgingen en actie. Die verwachtingen heeft het goed kunnen inlossen en moet hij ook daarop vooral beoordeeld worden. 3 sterren krijgt hij van mij omdat ik buiten het slappe verhaal en de mindere Walker toch kreeg wat ik verwachtte.

Er waren ook enkele leuke scenes zoals de martelscene met de rat en de massa's auto's uit de garage om verwarring te stichten.

Anders dan de eerste film, maar als actiefilm toch wel geslaagd.

avatar van diesell

diesell

goeie en leuke film 4.5

avatar van Vader81

Vader81

ik vond hem minder dan de eerste maar hij was wel goed.

hij krijgt toch een 4*

echt een hele domme film

de eerste deel blijft toch beter

en harder

deze film lijkt wel dommer dan pipo de clown

ik vond zelfs cruel intention beter

veel opgeluchter

daar zitten meer blote tangas

avatar van gotti

Waar heb jij op school gezeten?

avatar van Scc-Lwd

Scc-Lwd

mooie film maar 1 is inderdaad beter. Ik heb 5,0 gegeven.

avatar van rico_defender

rico_defender

2,5 slechte special effects vergeleken met 1 zat geen verhaal in alleen die nissan skyline is het enige mooie van de film die maar heel even meedoet

avatar van Stanlytookie

Stanlytookie

inderdaad het 1e deel vond ik ook beter. Maar dat komt mede door de aanwezigheid van Vin Diesel. Toch vind ik het een goede film met mooie wagens en ook mooie dames. 3,5 ster.

avatar van LOTR-lover

LOTR-lover

Een erg leuke sequel. Jammer dat Vin Diesel niet meedeed maar Paul Walker en Tyrese zijn ook top. Ik verlang naar het 3e deel!!!

avatar van NightWolf

NightWolf

De skyline was gewoonweg überzalig. Veel mooier als de spyder en dat ander ding.

Het verhaal vond ik ook wel beter als de eerste. Zat meer spanning in.

avatar van mc ninja

mc ninja

ja het derde deel zou alleen maar met japanners zij

maar voor de rest nog niks het blijft maar duren

afwachten dus

avatar van daanos;

daanos;

ik vond de film wel best leuk... auto's waren met zeer zeer mooi goed geacteerd en een zeer mooie vrouwelijke actrice

maar toch, het verhaal is een beetje overdreven en maar wel vermakelijk

3,5 *

avatar van Skyline

Skyline

ik vond en vind deze film zeker net zo goed als deel 1.

Vooral het eerste stuk dat Brian met de Skyline aan komt rijden en de race rijd is gewoon grandioos. de rest van de acteurs zijn ook gewoon goed. Alleen jammer dat Vin Diesel in dit deel er niet bij zit. Voor de rest is de film helemaal top.

avatar van AR155

AR155

Top vervolg; doet eigenlijk niet onder voor deel 1, zeker in combi met de 'voorgeschiedenis'.

Na het laten lopen van Dominic Toretto, badge kwijt, en hup naar Miami.

Schitterende film!

avatar van jacob de first

jacob de first

ben het volkomen met je eens, jammer dat je vin diesel niet meer terug ziet in de remake. Maar er zitten wel weer top auto`s in.

weet ook iemand wanneer het 3e deel uitkomt

avatar van Lauwtjuh

Lauwtjuh

Een evengoede film als het eerste deel, alleen wel jammer inderdaad dat Vin Diesel er niet in speelt. Maar doordat Paul Walker er weer in speelt en in dit deel Tyrese Gibson ook in auto's scheurt, maakt dat weer helemaal goed! Heb echt zin om deel 3 te zien!