• 9.379.007 stemmen

Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009)

Avontuur / Fantasy | 153 minuten

Met onder meer: Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint

Releasedatum: 15 juli 2009

Plot Harry Potter and the Half-Blood Prince

"Dark Secrets Revealed"

Als Harry, Ron en Hermelien aan hun zesde jaar aan Zweinstein beginnen, komt Harry in het bezit van een geheimzinnig volgekladderd toverdrankenboek, dat ooit het eigendom is geweest van de onbekende Halfbloed Prins. Wat moet Harry doen met de af en toe wel erg obscure spreuken die het boek vermeldt? En ondertussen heeft hij te kampen met een moeizaam sociaal leven en laat Perkamentus hem stukje bij beetje informatie zien over het duistere verleden van Voldemort. Deze lessen van Perkamentus zullen leiden tot het grootste geheim van de duistere heerser en het zal Harry helpen om te overleven.

Ron Weasley

@ Don MN die dooddoener met die baard is inderdaad Fenrir Vaalhaar

avatar van Stànnn

Stànnn

Don MN schreef:
Jammer maar helaas, deze film lijkt me voor velen wel een bezoekje aan de bioscoop waard.

Die Dooddoener met baard wat een meisje bij haar arm vast heeft in de trailer moet toch wel Vaalhaar zijn? Iemand?

Dat is uiteraard Fenrir Vaalhaar bij het nest van de wemels

avatar van jimcarrey gek

jimcarrey gek

mipha schreef:

juist en over een paar dagen een goeie dvdrip te dowloaden

zeg een iets over de film je mening, waarom geef je hem een 0,5:

Niet spannend?

Te Romantisch?

Stom verhaal?

geef je eigen mening erover alleen zo kunnen we je geloven en anders ben ik bang dat we een moderator moeten vragen je stem te verwijderen

avatar van Elineloves

Elineloves

Zo benieuwd naar deze film! Ik ga er morgen heen met het dochtertje van mijn broer, hopelijk valt hij niet tegen.

avatar van timbo_

timbo_

Altijd leuk naar de film met kinderen (Nee, niet van mijzelf). Die vinden de bioscoop nog een echt belevenis.

avatar van Penrue

Penrue

Net gereserveerd voor morgenavond om 22:00 uur met mijn vriendin. Ik ga denk ik vrij weinig aandacht besteden aan mijn vriendin hahaha.

Ik kijk er zo enorm veel naar uit! Ahhhhhh ik kan niet wachten!

avatar van titia

titia

Hij is leuk! Sommige scenes waren echt precies zoals ik het me op basis van het boek had voorgesteld. (anderen weer niet, maar goed, je kan niet alles hebben)

Ik vond 'm soms teveel op het romantische gedoe tussen de leerlingen focussen, en ik vond het jammer dat het verhaal een beetje werd afgeraffeld, maar, verder:

Prachtige special effects

Mooi sprookjesachtig gefilmd

Verhaal is gewoon al goed, dus daar kan je niet heel veel aan verpesten

Alleen...wat heeft die arme rupert grint toch een rot-rol, ik kan daar niet goed naar kijken. Hij heeft de hele film door een uitdrukking alsof hij nodig moet poepen ofzo...beetje sneu eigenlijk. (zijn rol is ook een beetje sneu, ik weet niet of hij nu gewoon niet kan acteren, of dat dit de bedoeling was)

Anyhow, ik heb me prima vermaakt!

avatar van Don MN

Don MN

Ozymandias88 schreef:

@ Don MN die dooddoener met die baard is inderdaad Fenrir Vaalhaar

Hij ziet er ongeveer hetzelfde uit als dat ik me had voorgesteld, weer goed werk van de crew!

Mijn voorstelling begint om 23:55, iedereen die vanavond ook naar de première gaat: Veel plezier!

avatar van MoviefreakRob

MoviefreakRob

Ik ga helaas pas vrijdag,

Maarja maakt niks uit,

Wat denken jullie? Zouden de sterren erg laag gaan staan?

avatar van timbo_

timbo_

De eerste dagen zal het wel meevallen met de vele echte fans die de film bezoeken. Daarna zal het wel wat minder gaan worden.

avatar van maxo922

maxo922

Ik ga zaterdag lekker, met mijn vriendinnetje, gelukkig zitten er veel romantische scenes in

avatar van Bart Simpson

Bart Simpson

wyatt earp schreef:

De bios is goedkoper. Als je op de dvd moet wachten gaat dat je minstens 15 euro kosten.

Nee hoor. Na een tijd word ook de dvd €10,-. Als je naar de bioscoop gaat, ga je meestal met vrienden of familie. Misschien dat je met 4 mensen gaat:

4 x 8,50 = €34,-

Als iedereen ook nog eens een popcorn & cola neemt, is dat weer ongeveer €6,- p.p extra dus: 34 + 24 = €58,- om de film te zien in de bioscoop. Als je gewoon de dvd huurt kost je dat maar €3,-.

avatar van Minotaures

Minotaures

Vergeet niet dat het een flinke tijd zal duren voordat die in de videotheken terecht komt.

avatar van SouthParkFan

SouthParkFan

Goed punt. En deze film is het waard in een bioscoop te worden aanschouwd.

avatar van Madecineman

Madecineman (moderator films)

Download gerelateerde discussie verwijderd.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

MoviefreakRob schreef:

Ik ga helaas pas vrijdag,

Maarja maakt niks uit,

Wat denken jullie? Zouden de sterren erg laag gaan staan?

Tuurlijk gaan ze omhoog, dit is een realistische site

avatar van christian

christian

dat gemiddelde

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Zeer realistisch al die vijven ja.

avatar van anne J

anne J

Nog 3 uurtjes en dan Harry Potter kijkennn in de bios Heb er zin in! Hopelijk val ik niet in slaap wanneer het 's nachts steeds later wordt alleen haha. Zal wel niet hoop ik.

Woehoe

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Mah allé 4.65, komaan Belgen wees realistisch !!! (ik discrimineer geen belgen want ik ben er zelf eentje). Rupert Grint ziet er op de poster eerder belachelijk uit dan stoer.

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Bart Simpson schreef:

4 x 8,50 = €34,-

Die vrienden van hem kunnen hun bioscoop ook zelf betalen en als je een dvd huurt en je wil popcorn moet je dat ook nog betalen hé.

avatar van %%%%%%

%%%%%%

Hahahah dat gemiddelde is wel extreem zoveel 5en heb hooguit 5 recenties gelezen en die geven 3,5 of 4.

avatar van Stànnn

Stànnn

JDSsmetje schreef:

Zie eerst de film en geef dan commentaar.

geloof me, de stemmen komen overeen met de werkelijke waarde van deze film

avatar van grovonion

grovonion

hold your horses, 29 stemmen zeggen niks over de gemiddelde score van de film, pas na een 200-tal stemmen zie je een trend. De vorige HP heeft uiteindelijk meer dan 1800 stemmen vergaard, dan zal de gemiddelde score heus geen 4.65 zijn...

avatar van Zuzuu

Zuzuu

Kijk wie er allemaal gestemd heeft. Dat zijn heleboel aantal nieuwe accounts met maar 1 stem, namelijk een 5 voor deze film. Er is overduidelijk gesjoemeld en ik zou graag een moderator deze accounts zien verwijderen.

avatar van Thorak

Thorak

Zuzuu schreef:

Er zou überhaupt iets gedaan moeten worden aan al die (voornamelijk) kinderen die alleen maar 5,0 of 0,5 weten te vinden bij het stemmen! Dat maakt een realistische score bij een film onmogelijk.

avatar van John  Frusciante

John Frusciante

Thorak schreef:

Het is moeilijk om erachter te komen of de stemmer de film ook echt heeft gezien, en of diegene de film écht zo goed of slecht vind of dat het gewoon een stem is om de score omhoog of omlaag te krijgen.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Dat gaat inderdaad niet nee, we moeten maar iedereen vertrouwen als het over stemmen gaat, al is dat wel af en toe moeilijk

avatar van H1DD3

H1DD3

Zo hey, die rating is wel lekker hoog, en dat bij 30 stemmen. Maar er kan nog van alles veranderen.

avatar van %%%%%%

%%%%%%

Zuzuu schreef:

Jaa ik moet je gelijk geven ik vind dat ook niet kunnen.

Dit is ook een vorm van fraude !

Ik heb me hoop gevestigd op de '' echte moviemeter'' gebruiker om het cijfer een beetje normaal te krijgen.

30 stemmen een 4,68

@Zuzuu ik zou ook graag een moderator willen inlichten maarja dat word een lastig verhaal dat ondertussen wel bekend is.