Genre: Actie / Misdaad
Gesproken taal: Engels en Mandarijn
Releasedatum: 24 juli 2008
Bekijk via HBO Max
Plot The Dark Knight
"Welcome to a world without rules."
Bruce Wayne
Ramirez
Wuertz
Scarecrow
Real_Movie
1ste dag gelijk 66,4 miljoen!!!
Dat is heel erg veel,maar het zal zeker nog wel de dubbele halen.
Ze hadden geschat dat ze 150miljoen 1e week gaan ophalen.
Denk zelf dat ze er wel dik overheen gaan.
Veel mensen denken dat dit maar een hype is,maar geloof me deze film zal het waarmaken.
J. Clouseau
Kwam gisteren binnen op 5 in de IMDB Top 250 en staat nu al op 3... Dat belooft.
serpico
combi
- 20609 berichten
en het vergelijken van de twee jokers.
The One Ring
De laatste jaren heb ik me niet meer echt laten meeslepen door een grote hype, maar ik moet eerlijk toegeven hier nu ook wel gigantisch naar uit te kijken. De trailer is gewoon geweldig en de recensies zijn zo sterk dat er gewoon geen ontsnappen aan is. Het scheelt ook dat Batman Begins mijn favoriete superheldenfilm is (al staat die ook maar 'slechts' op 3,5*).
Vreemd eigenlijk, want de film heeft veel tegen zich. Ik heb nog geen goede rol van Heath Ledger gezien, ik vind Christopher Nolan over het algemeen een flink overschatte regisseur en met superhelden en hun comics of films heb ik ook niets. Toch lijken de minpunten zich hier om te draaien. Ik ben benieuwd.
BramIsLegend
en het vergelijken van de twee joker s.
ik begrijp niks van je 1e zin.
En er is toch wel een beetje een hype, die komt doordat Begins zo goed was, het feit dat Ledger erin meespeelt voegt daaraan wel toe, maar hij is zeker niet de oorzaak.
combi
- 20609 berichten
ik begrijp niks van je zin

hmm, ik hoor men alleen lullen over de joker, ik ben de naam batman namelijk nog geen 1 keer tegen gekomen, maar goed zal allemaal wel aan mij leggen
demonski
denk toch dat hij "gehypt" is maar nummer 3 bij imdb met meer dan 7500 stemmen dat kan toch geen verkeerde film zijn .......we zullen zien
DVD-T

Het karakter van Batman is toch ook lang niet zo interessant als de Badguy.Daarnaast vind ik dat de nadruk in de Batman films ook meer op de badguys ligt dan de Dark Knight himself.De films heten dan wel Batman... maar de titels zouden nog het best naar de badguy kunnen worden vernoemd.
freekoz
IMDB update:
User Rating: 9.7/10 (23,611 votes)
Top 250: #1 Met een 9.5
(goodbye Godfather
Mr_White
- 2067 berichten
IMDB update:
User Rating: 9.7/10 (23,611 votes)
Top 250: #1 Met een 9.5
(goodbye Godfather
Een nieuw dieptepunt is bereikt.
serpico
Pff ik heb nog nooit zó'n hype meegemaakt zeg! Fantastisch
Kan niet wachten.
Het lijkt er overigens op dat ik hem woensdagnacht om 0.00 uur ga zien!
sSjorsz
23 duizend stemmen is echt wel veel en nog hoger nu dan 7 duizend stemmen! Dit kan nog wel weleens een verrassende BESTE FILM OOIT worden(hoewel ik toch nog beetje twijfel, maar dit is toch wel een ERG hoog gemiddelde)
Mr_White
- 2067 berichten
Het is gewoon pure hype en iedereen weet het. Dat is misschien nog het ergste, mensen die doen alsof dit een overwinning is terwijl het alleen maar duidelijk maakt dat de film één en al hype is (wat niet wegneemt dat hij vast geweldig zal zijn).
Dit kan nog wel weleens een verrassende BESTE FILM OOIT worden
christian
Het zelfde geld voor de godfather is ook één al hype. Ik denk dat het meer dan terecht zal zijn dat die van de nummer 1 verdwijnt.
The Last
Die score op IMDB is idd absurd. Al helemaal na meer dan 25.000 stemmen. Verwacht niet te veel mensen, over een aantal dagen is ie daar al weg.
Fikret8
De imDb top 250 statistieken:
Drie dagen geleden nog geen stemmen.
Eergisteren: #4 met 4,600 stemmen en een cijfer van 9,7 (regular voting 9,0).
Gisteren: #3 met 7,041 stemmen en een cijfer van 9,6 (regular voting 9,1).
Vandaag: #1 met 23,611 stemmen en een cijfer van 9,7 (regular voting 9,5).
Ben benieuwd waar het uiteindelijk eindigd.
JVD
Dit zal gewoon een f***ing goede film zijn.....volgende week zit ik in de bios..
Al die ratings op IMDB enzo....ach, de beste film allertijden of niet...totaal ander genre als The Godfather ofzo..........gewoon gegarandeerd genieten wordt het!!!!!!!
en aan al de sukkels die deze film afzeiken, of nog gaan afzeiken, het ligt aan jou...je bent anders en niet zoals de bijna totale meerderheid......dit werkje kan niet slecht zijn.....ik heb al zekers genoten van de trailers!!!!
C. Nolan en C. Bale zijn de beste in hun vak!!!!!
Scratt
Een nieuw dieptepunt is bereikt.
Zeg dat wel
De fans die al klaarkwamen bij de trailers zijn losgeslagen blijkbaar. Ik had verwacht dat het een hoge score zou krijgen, maar dit ijkt me toch zwaar overdreven!
Niet dat ik iets tegen dit soort films heb hoor, maar die hype begint zo stilaan m'n keel uit de hangen en het gaat volgens mij nog erger worden de komende maanden !
Riddick
Dit snap ik nooit bij imdb (en MM ook)..
Deze film kan nooit een 1 waard zijn. Ook al zou je niet van de genre houden..
Toch zie ik altijd dat zoveel mensen een 1 stemmen..
Ik ben tegen de 'hype' laat ik het maar verpesten..
Met alle films.. Niet een 4 of 3 of wat dan ook, wat al bewijst dat het slecht is..
Maar een 1.. Dat geef je toch aan films van de laagste bodem..
Ach jah
.. Mijn mening..
Hier in ieder geval een klein overzichtje.
Votes----Percentages---Rating
33--------0.1%--------------4
31--------0.1%--------------3
48--------0.2%--------------2
402------1.7%--------------1
Het enige waar ik van uit ga is de vorige film en die vond ik matig. Maar dit zal heus geen slechte film zijn hoor. Al zal hij waarschijnlijk weinig verschillen van de vorige.
Ricky Roma
Velen doen het ook gewoon om de rating omlaag te brengen, niet zozeer omdat ze de film niet goed vinden. Dat deze film op #1 staat in de top 250 doet het meer slecht aan dan goed, want nu heb je weer van die Godfather en Shawshank fanboys die allemaal een 1/10 gaan geven.

The Dark Knight Rises
2012

Batman Begins
2005

Christopher Nolans 'The Dark Knight'-trilogie gaat Netflix verlaten
Legendarische Batman-film 'The Dark Knight' van Christopher Nolan woensdag op televisie

Dit zijn enkele van de beste films uit de koker van Warner Bros.

The Shawshank Redemption

Pulp Fiction
Misdaad, 1994

Schindler's List
Oorlog / Drama, 1993
dc comicscrime fightergeheime identiteitanti heroscarecrowsadismechaosburgerwachtjokersuperheldgebaseerd op striptragic herogeorganiseerde misdaadanti villain criminal masterminddistrict attorneysuperkrachtimaxsuper villainfighting crime neo-noirdc extended universe (dceu)batmanbatman most wantedbased on comic strip bold