• 9.379.403 stemmen

Genre: Actie / Misdaad

Oorsprong: Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Christopher Nolan

Met onder meer: Christian Bale, Michael Caine en Heath Ledger

IMDb beoordeling: 9,1 (3.130.128)

Gesproken taal: Engels en Mandarijn

Releasedatum: 24 juli 2008

Plot The Dark Knight

"Welcome to a world without rules."

avatar van gk1515

gk1515

wat een prachtige film is het toch, kan niet wachten op het sequel.

avatar van %%%%%%

%%%%%%

Christopher Nolan gaat een nieuwe Batman maken die waarschijnlijk in 2011 klaar zal moeten zijn. ( bron is IMDB )

avatar van SITH_LORD

SITH_LORD

%%%%%% schreef:

Nog even 2 jaarjes wachten maar, ben benieuwd of Harvey 2 face (weet z'n achternaam niet meer) nog mee gaat doen in dit deel

avatar van Sasja

die was toch dood?

avatar van Sasja

Sasja

ook daar zijn twijfels over

hmm, tijd om maar eens te herzien dan.

avatar van Karl van H.

Karl van H.

ook daar zijn twijfels over

Dat er aan het eind een 'n begrafenistoespraak voor 'm wordt gehouden is ook niet duidelijk genoeg, natuurlijk

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Dat hebben ze voor Elvis ook gedaan maar die schijnt volgens de geruchten ook nog steeds te leven.

avatar van Don MN

Don MN

Aan dat soort geruchten kun je niet veel waarde hechten, lijkt me sterk dat Harvey nog leeft, zou de serie in mijn ogen geen goed doen als het wel zo was.

legian

hoe het precies zit weet ik ook niet maar er zijn twijfels als 't wel echt zo is of niet.
volgens mij is die ook gewoon dood hoor

Kevin13

Hebben jullie de film wel gezien?

Kevin13 schreef:

Hebben jullie de film wel gezien?

Nee, wij hebben met z'n allen afgesproken om deze film allemaal 5* te geven . Grappig zijn wij he?

Beargumenteer deze film dan eens, noem eens negatieve punten, die jou deze beoordeling deden geven.

Ik vraag me eerder af of jij niet per ongeluk een andere film heb gezien? Misschien een stukje uit disaster movie waar " the dark knight" werd geïmmiteerd?

Kevin13

Waar komt deze reactie plots vandaan? Ik had het over de discussie of Two Face dood was of niet. Als users dit niet weten is het toch een teken dat ze ofwel niet aandachtig waren tijdens het kijken of dat ze de film simpelweg niet bekeken hebben.

En negatieve punten: Batman, Heath Ledger, Christian Bale, slechte soundtrack, over the top gehalte, 2 verschillende badguys in één film,...

Thom1994

Oh, sorry, maar nog steeds snap ik je beoordeling niet. Wat heeft Batman, Heath Ledger,Cristian Bale, 2 verschillende badguys met de lage beoordeling te maken? Het enige punt dat je goed noemt zijn de soundtracks?

Kevin13

Soundtrack vond ik ook geen pluspunt. En het heeft juist alles te maken met mijn stem, zoals aangegeven in mijn vorig bericht zijn dat negatieve punten. En negatieve punten kan ik moeilijk als goed beoordelen nietwaar.

avatar van EmanuelScheper

EmanuelScheper

• 1953 stemmen

Fantasy films vind ik altijd al super. En dan hier de rol van de joker...nog nooit zoiets fantastisch gezien

Kevin13 schreef:

Nee, ik probeer te vragen wat o.a. de naam Heath Ledger te maken heeft met een lage beoordeling van deze film ?

avatar van Maximilian

Maximilian

Sla anders Kevin13's berichten er even op na; dan lees je namelijk her en der wel een argument

avatar van GinolaEHV

GinolaEHV

Thom1994 schreef:

Zijn naam niet, maar zijn matige acteerwerk als de Joker... dat moet je er toch wel uit kunnen halen.

avatar van combi

combi

• 20609 berichten

ook daar zijn twijfels over

is geen twijfel over mogelijk.

je ziet in het groot nog wel zn foto op het laatst met een speech van gordon!!!!!

combi schreef:

is geen twijfel over mogelijk.

ik zeg ook niet dat hij dood is, maar ik zeg dat ik op verschillende plekken wel eens gelezen heb dat mensen aanwijzingen vinden dat hij niet dood is, en dat daar weer hele discussies over zijn.
mijn mening is dat two-face zo goed als dood is

avatar van jirachi03

jirachi03

Ik hoop in elk geval niet dat ie dood is .

Je kan een leuke film met hem maken , lijkt me

GinolaEHV schreef:

Nee. Is mij niet opgevallen.

Mij wel .

avatar van Quinne

Quinne

Wat was me dat? Deze film waar iederen vol lof over is sprak me geen seconde aan!

avatar van Awake78

Awake78

Dan ligt dan óf aan jou, óf aan de 4.000 andere stemmers op deze film.

avatar van RSmovie91

RSmovie91

Kan je ook nog uitleggen waarom?

avatar van gukker

gukker

ook daar zijn twijfels over

Hij is gewoon dood, niet zeiken. Misschien dat er in een volgend deel eventueel een nieuwe Two-Face opstaat (Net als the goblin in de spider-man serie) maar dat lijkt me niks.

avatar van Bart Simpson

Bart Simpson

Die clown is zeker wel dood!

avatar van combi

combi