Genre: Actie / Misdaad
Gesproken taal: Engels en Mandarijn
Releasedatum: 24 juli 2008
Bekijk via HBO Max
Plot The Dark Knight
"Welcome to a world without rules."
Bruce Wayne
Ramirez
Wuertz
Scarecrow
%%%%%%
Christopher Nolan gaat een nieuwe Batman maken die waarschijnlijk in 2011 klaar zal moeten zijn. ( bron is IMDB )
SITH_LORD
Nog even 2 jaarjes wachten maar, ben benieuwd of Harvey 2 face (weet z'n achternaam niet meer) nog mee gaat doen in dit deel
Sasja
die was toch dood?
Sasja
ook daar zijn twijfels over
hmm, tijd om maar eens te herzien dan.
Karl van H.
ook daar zijn twijfels over
Dat er aan het eind een 'n begrafenistoespraak voor 'm wordt gehouden is ook niet duidelijk genoeg, natuurlijk
Fran
- 1953 berichten
Dat hebben ze voor Elvis ook gedaan maar die schijnt volgens de geruchten ook nog steeds te leven.
Don MN
Aan dat soort geruchten kun je niet veel waarde hechten, lijkt me sterk dat Harvey nog leeft, zou de serie in mijn ogen geen goed doen als het wel zo was.
legian
hoe het precies zit weet ik ook niet maar er zijn twijfels als 't wel echt zo is of niet.
volgens mij is die ook gewoon dood hoor
Thom1994
Hebben jullie de film wel gezien?
Nee, wij hebben met z'n allen afgesproken om deze film allemaal 5* te geven . Grappig zijn wij he?
Beargumenteer deze film dan eens, noem eens negatieve punten, die jou deze beoordeling deden geven.
Ik vraag me eerder af of jij niet per ongeluk een andere film heb gezien? Misschien een stukje uit disaster movie waar " the dark knight" werd geïmmiteerd?
Kevin13
Waar komt deze reactie plots vandaan? Ik had het over de discussie of Two Face dood was of niet. Als users dit niet weten is het toch een teken dat ze ofwel niet aandachtig waren tijdens het kijken of dat ze de film simpelweg niet bekeken hebben.
En negatieve punten: Batman, Heath Ledger, Christian Bale, slechte soundtrack, over the top gehalte, 2 verschillende badguys in één film,...
Thom1994
Oh, sorry, maar nog steeds snap ik je beoordeling niet. Wat heeft Batman, Heath Ledger,Cristian Bale, 2 verschillende badguys met de lage beoordeling te maken? Het enige punt dat je goed noemt zijn de soundtracks?
Kevin13
Soundtrack vond ik ook geen pluspunt. En het heeft juist alles te maken met mijn stem, zoals aangegeven in mijn vorig bericht zijn dat negatieve punten. En negatieve punten kan ik moeilijk als goed beoordelen nietwaar.
EmanuelScheper
- 1994 stemmen
Fantasy films vind ik altijd al super. En dan hier de rol van de joker...nog nooit zoiets fantastisch gezien
Thom1994
Nee, ik probeer te vragen wat o.a. de naam Heath Ledger te maken heeft met een lage beoordeling van deze film ?
Maximilian
Sla anders Kevin13's berichten er even op na; dan lees je namelijk her en der wel een argument
GinolaEHV
Zijn naam niet, maar zijn matige acteerwerk als de Joker... dat moet je er toch wel uit kunnen halen.
combi
- 20609 berichten
ook daar zijn twijfels over

is geen twijfel over mogelijk.
je ziet in het groot nog wel zn foto op het laatst met een speech van gordon!!!!!
legian

is geen twijfel over mogelijk.
ik zeg ook niet dat hij dood is, maar ik zeg dat ik op verschillende plekken wel eens gelezen heb dat mensen aanwijzingen vinden dat hij niet dood is, en dat daar weer hele discussies over zijn.
mijn mening is dat two-face zo goed als dood is
jirachi03
Ik hoop in elk geval niet dat ie dood is .
Je kan een leuke film met hem maken , lijkt me
Thom1994
Nee. Is mij niet opgevallen.
Quinne
Wat was me dat? Deze film waar iederen vol lof over is sprak me geen seconde aan!
Awake78
Dan ligt dan óf aan jou, óf aan de 4.000 andere stemmers op deze film.
gukker
Hij is gewoon dood, niet zeiken. Misschien dat er in een volgend deel eventueel een nieuwe Two-Face opstaat (Net als the goblin in de spider-man serie) maar dat lijkt me niks.

The Dark Knight Rises
2012

Batman Begins
2005

Christopher Nolans 'The Dark Knight'-trilogie gaat Netflix verlaten
Legendarische Batman-film 'The Dark Knight' van Christopher Nolan woensdag op televisie

Dit zijn enkele van de beste films uit de koker van Warner Bros.

The Shawshank Redemption

Pulp Fiction
Misdaad, 1994

Schindler's List
Oorlog / Drama, 1993
dc comicscrime fightergeheime identiteitanti heroscarecrowsadismechaosburgerwachtjokersuperheldgebaseerd op striptragic herogeorganiseerde misdaadanti villain criminal masterminddistrict attorneysuperkrachtimaxsuper villainfighting crime neo-noirdc extended universe (dceu)batmanbatman most wantedbased on comic strip bold