Genre: Actie / Horror
Releasedatum: 15 november 2007
Bekijk via Netflix
Bekijk via Viaplay
Plot Resident Evil: Extinction
"The Extinction Is Coming..."
Overlevenden van Raccoon City reizen door de Nevada-woestijn, hopende dat ze Alaska kunnen bereiken. Alice sluit zich bij deze karavaan aan. Samen binden ze de strijd aan tegen de hordes zombies en de kwaadaardige Umbrella Corporation.
Alice
Slater
Chaser
Albert Wesker
Tarkus
Waren de 2 eerste filmen, "Resident Evil" en "Resident Evil: Apocalypse", van de beste zombie-horrorfilmen die ik ooit heb gezien, dan gaat dit derde deel op hetzelfde elan verder.
Prachtig verhaal, sublieme special effects en een voortreffelijke Milla Jovovich, die hier haar rol net zo goed, zoniet nog beter neerzet dan in de vorige delen.
Het was lang wachten op dit derde deel, en ook nu weer is het een open einde, het kan dus nog verder, hopelijk laat men ons nu geen 3 jaar wachten op deel 4. Ik kijk er nu al naar uit.
Overigens, er staat op deze film een parel van een soundtrack, passend bij de spanning en griezelmomenten die veelvuldig aan bod komen in deze prachtige actie-horrorfilm.
Quaest
Vette film is dit.. Mooie Special effecten in.
Mooiste horrorfilm tot nu gezien:)
Ik heb zelfs deel 2 nog niet gezien -.-
Dus dat ga ik binnenkort doen!
Maak ook niet uit dat het slecht is
Maar komt het dan deel 4?
Want het is nog open einde..
kArIzMa_Movie
'n Leuke film. De scène waar Oded Fehr (speelt Carlos Olivera in de film) zichzelf ging opofferen om 'n weg te openen is mooi gedaan. Gaat ie een beetje relaxen met 'n jointje in z'n mond.
Milla Jovovich was top! Ze deed 't heel knap als moordmachine. Vond het, aangezien ze niemand vertrouwt (-t +de), wel jammer dat ze de mensen van die vleermuizen ging redden.
Frankeermachine
Wel beter dan deel 2, maar aan deel 1 valt niet te tippen.
megaman
Zijn dat niet alle zombie-films dan?
. Voor een game-film doet de Resident Evil reeks het lang niet slecht. Een stuk beter dan het overdreven en mindless Doom.
Bibelonseberg
Geweldige film vol met spanning.
Heb genoten van begin tot eind.
Goeie effecten en prachtige acties.
Een 5!!!
Jazzthieve
Inderdaad beter dan deel 2, alhoewel ik het niet had verwacht vond ik dit een ok film.
GinolaEHV
Sterk derde deel. Gewoon simpelweg een spannende actiefilm. Beter dan het tweede deel, op gelijke voet met het eerste deel.
Enige puntje van kritiek is het einde. Ik had graag gezien dat alle zombies op de wereld weer normaal zouden worden, door Alice haar bloed.
Maar misschien komt er nog wel een vierde deel...?
50shooter50
Ze gebruikten veel technology en het einde van de film was echt boeiend.
Ik zou de volgende deel wel willen zien.
een 4.0 van mij
syno
Er zijn al geruchten over een 4de deel. De cast is helaas nog niet bekend. Hopelijk weer Milla.
Anywhoo...het 4de deel zou moeten worden verwacht in 2010. dus ik zou zeggen, laat maar komen.
Over Extinction, vond dit weer een heel goeie film. Sterk vervolgverhaal weer. Maar kan niet zeggen dat hij beter of niet beter was dan Apocalypse. Vond ze beetje op zelfde hoogte.
jaspertje3
Wat een fantastische scenes zijn er geschoten in Las Vegas! Ik ben in Las Vegas geweest en het is 1 groot feest van herkenning
Gaaf dat ze in de Eiffeltoren klimmen die bij het Paris casino hoort.
Verder topfilm, uitstekend mee vermaakt.
ninoboy1
Beste film van de 3!
Veel actie, spanning en op sommige momenten echt coole special effects!
K@i
Slechste van de 3
Teveel Actie in te Weinig tijd
Quaest
Heb eergisteren weer gekeken.
Kleine minpunten:
Bij deel 1 vond ik achtergrond muziek GEWELDIG.... bij deze vind ik veel minder. Maar toch geen puntje eraf.
centurion81
- 2068 berichten
- 1995 stemmen
Aardige zombieknaller met een nog best leuk verhaaltje. Jovovich vonk echt n lekker ding!
Heb de eerste twee delen niet gezien maar dat ga ik nu wel doen! Vond de film op maar weinig punten echt eng/spannend overigens....
Quaest
Jovovich vonk echt n lekker ding!
Hmm vind ik van niet :/ Maar oke jouw mening
Roodkapje
Een standaard zombieverhaaltje waar je nergens echt spanning in kan terugvinden. De film is zo onsamenhangend en het verhaal lijkt ook niet echt te kloppen. Lijkt me iets dat je snel weer vergeet.
NightWolf
Beste van de delen. Verhaal klopte, maar weer had je in het begin zoiets van 'wth?'. Best wel leuk weer.
De actie was goed, acteerprestatie's eveneens. Gewoon lekker wegkijkfilmpje.
NightWolf
Hmm vind ik van niet :/ Maar oke jouw mening
Idd. Ali Larter is veel beter!
Phobophile
Eerste film uit de reeks verraste me. Lekkere ongecompliceerde, maar leuke en actierijke film. Het tweede en nu ook het derde deel vind ik helaas weer een stuk minder.
De actiescenes waren wel leuk en Milla Jovovich weet de stoere, slashende meid goed te vertolken. Maar daarmee is alles eigenlijk wel gezegd. Niet genoeg voor een boeiende film helaas...
M.Goodkat
Een van de allerbeste game verfilmingen ooit gedaan, echt een goeie film tegenover de andere twee
Leland Palmer
De eerste twee delen heb ik niet gezien en ik denk dat die twee delen nogal wat vragen kunnen beantwoorden, want volgens mij kan je beter die twee wel gezien hebben voordat je aan deze begint. ik had in ieder geval wel het gevoel dat ik de nodige info miste. Desondanks, zeker een vermakelijke film.
Hoofdrolspeelster Milla Jovovich ziet er prima uit en doet het goed, met de lekkere 'moves' die ze zo nu en dan uit de kast haalt. Veel actie, lekkere schietscénes en een paar spannende momenten voor de afwisseling. Cinematografish is de film ook wel in orde en de zombies waren cool. Toch had ik steeds een beetje het gevoel iets te missen en viel het einde wat tegen. Het einde staat denk ik wel garant voor een volgend deel.
guylopez93
goeie film
ik had er weinig van verwacht van ik was ook niet zo weg van de eerste twee maar deze vond ik beter dan die andere. Vermakelijke film, mooie beelden, goede uitwerking, vette schietscenes en coole zombies. Een zeer geslaagde zombiefilm
orbit
- 12092 berichten
Achja, vermakelijke kruising tussen Mad Max en Day Of The Dead.. originaliteit is ver te zoeken evenals goede acteerprestaties, maar als no-brainer vult het wel een uurtje of twee..
G to the J
Beste van de 3..
Slecht verhaal..>_<
Maar de actie is zeker vet...
Lekker shooter =P
Riche
Het verhaal is dunner dan een vloeitje. Maar de hoofdrolspeelster is super ! Als er actie is in de film dan is het ook echt genieten.
Dawn of the Dead (de remake), 30 Days of Night en 28 Days/Weeks zijn betere zombie films.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Resident Evil: Apocalypse
2004

Resident Evil
2002

Netflix breidt binnenkort het aanbod uit met vier films uit de 'Resident Evil'-reeks

De populairste media slaan de handen ineen: Dit zijn enkele van de beste game verfilmingen

Yi Sa Bui Lai
Drama, 2006