Genre: Actie / Horror
Geregisseerd door: Russell Mulcahy
Met onder meer: Milla Jovovich, Mike Epps en Ali Larter
Releasedatum: 15 november 2007
Plot Resident Evil: Extinction
"The Extinction Is Coming..."
Overlevenden van Raccoon City reizen door de Nevada-woestijn, hopende dat ze Alaska kunnen bereiken. Alice sluit zich bij deze karavaan aan. Samen binden ze de strijd aan tegen de hordes zombies en de kwaadaardige Umbrella Corporation.
Alice
Slater
Chaser
Albert Wesker
Rocco1984
is een leuke film mooie vrouw in de hoofdrol
mm okay, wist ik niet
xSarah
Is deze in de Belgische Bios geweest?
Dat denk ik wel
RippedBone Dog
Russell Mulcahy de B-regisseur heeft een redelijk geslaagde resident evil film afgeleverd, maar of het iets met de game serie te maken heeft.
Maar goed dat is met het eerste en tweede deel precies hetzelfde.
Mc
- 2092 stemmen
Het stukje splatstick in Las Vegas vond ik heerlijk vermaak en de vogels waren ook best aardig, maar de rest van de film is toch wel werkelijk zo cliché dat er geen lol meer aan is.
2* voor die godsgruwelijke messen van Milla.
Minotaures
Vond hem wel meevallen, wel te doen.. Niet echt goed nee, maar ik vind ze alle 3 niets..
Baklap
Meer van hetzelfde.. best wel leuk als de rest van de films op de stapel op is
Jovovich is altijd het aankijken wel waard
2,5
Erik Dekker
Dit is nou echt een coole film, lekker veel actie,
kijkt echt supergoed weg, lekker verstand op 0 en blik op oneindig
film duurt anderhalf uur, maar film is zo voorbij, kijkt zo lekker weg.
Een van de betere actiefilms van 2007, zeker ook de beste resident evil film tot nu toe, kan niet wachten op volgende deel
Seifer
Dit is toch echt de blade versie onder de zombie films, als je begrijpt wat ik bedoel.
IcU
Aardig vermaak. Flut verhaaltje dat leuk is verfilmt. Leuke actie en gore. De zombies zien er goed uit.
xentos
idd de zombies zien er goed uit maar dat is ook alles, ik had er meer van verwacht, vond het eerste deel veel beter
B100!
Geen onaardige film, als je niets anders te kijken hebt!
patrick17
Aparte film moet ik zeggen. Opzich niet onaardig maar het is geen grootste film. Film is op sommige moment warrig moet ik zeggen zoals op het einde. Waar ik in ieder geval even goed moest opletten. Ikd enk dat ze de serie nu wel moeten eindigen want de Resident Evil serie wordt nu veel van hetzelfde.
Ik vind de film geen onvoldoende dus een
3.0 *
Banjo
- 2070 berichten
ik vond deel 2 vermakelijk maar deel 3 gaat voor mij te ver!. De vrouwlijke terminator, het slechte acteren, het meisje wat haar de weg wijst, het umbrella complex wat je alleen op het computer scherm ziet....zucht!
't ziet er lekker uit, verder weinig boeiend. 2,5*
john constantine
Beste van de 3, de andere 2 waren ook goed vooral de 1ste, maar deze is nog beter dan de eerste 2 deze maakt een combinatie van 1 en 2 en natuurlijk dat extraatje voor deel 3. Ik heb me erg vermaakt, veel goor en veel actie en goeie special effects!!
Vader81
Ik heb ze nu alle 3 gezien en ik vind deze al even goed of de 1 ste, alhoewel deze iets meer heeft dan de 1ste, nu maar wachten op het 4 de deel !
Al die lekkere Alice'n !!! JUMMY
bobster1
leuke film vond de SE wel goed tegenover een aantal andere hier op het forum. Ze kwamen goed tot zijn recht op mijn full hd tv met 1080p filmpje. Dus top, leuke wegkijkfilm
bubba01
Leuke film maar de eerste blijft het beste, 2 was iets minder en deze is weer iets minder maar het blijft een goede film om naar te kijken.
etherman
Eindelijk een goed vervolg!deel 1 was te pruimen maar deel 2 viel zwaar tegen.Dit deel zeer vermakelijk waarbij je je geen minuut verveeld!.
boozebelly
- 1933 stemmen
Ik vond er niet veel aan.
Komt op mij over als een snel in elkaar geflanst filmpje.......
Geinig voor 1x, dan snel weer vergeten..........
The_Game
Vermakelijke actie-film. Maar van mij hoeft er geen deel 4 meer te komen.
valerio2003
echt een goeie film ,de eerste was goed ,de tweede vond ik minder maar deze maakt het weer helemaal goed
'Lucas'
typische horrorfilm.
niks vernieuwend, en schrikmomenten op de momenten dat je ze verwacht.
ik vond de zombie's er wel goed uit zien, en de special effects konden ook door de beugel.
als het een goed verhaal was, kon het wat worden maar helaas
megaman
De eerste blijft mijn favoriet maar de derde film is ook zeker niet verkeerd. Ik weet niet echt welke nou beter is: De tweede of de derde. In het algemeen is Resident Evil toch één van de beste game-verfilmingen naar mijn mening. Vooral als je het vergelijkt met het absurde Dead or Alive en het matige Doom. Wat mij betreft mag er wel een vierde film komen van Resident Evil!
Ravenstein
Degelijk, maar veel bestaansrecht heeft deze film niet.
De Resident Evil-films zijn leuke films om eens te bekijken, weinig mis mee, maar langs de andere kant ook totaal verwaarloosbaar.
Hoe kan ik het nog zeggen? Wegwerp-cinema van de bovenste plank.
Een mooie 3/5 en deel 4 mag van mij gerust afkomen. Ook die zal ik met plezier bekijken om hem 2 dagen later alweer vergeten te zijn.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City

2004

Resident Evil
2002

Sciencefictionreeks 'Resident Evil' met Milla Jovovich nog maar kort op Netflix

Netflix breidt binnenkort het aanbod uit met vier films uit de 'Resident Evil'-reeks

De populairste media slaan de handen ineen: Dit zijn enkele van de beste game verfilmingen

Yi Sa Bui Lai
Drama, 2006