Genre: Actie / Horror
Releasedatum: 15 november 2007
Bekijk via Netflix
Bekijk via Viaplay
Plot Resident Evil: Extinction
"The Extinction Is Coming..."
Overlevenden van Raccoon City reizen door de Nevada-woestijn, hopende dat ze Alaska kunnen bereiken. Alice sluit zich bij deze karavaan aan. Samen binden ze de strijd aan tegen de hordes zombies en de kwaadaardige Umbrella Corporation.
Alice
Slater
Chaser
Albert Wesker
Vinco
Weer ongelofelijk slecht. De special effects zijn van een dramatisch niveau. Mila moet maar eens kappen met acteren, want hoewel ze beeldschoon is, kan ze daar niets van. En 'What's up' met Ali Larter? Dat mokkel zit in een hoop films en overal is ze zwaar ondermaats. Een boutactrice. Nou ja, ze zit in een boutfilm, dus dat past wel.
Die zombies zijn trouwens ook lachwekkend. En de 'poppen' vliegen je om je oren. Hallo! Het is 2007! Dat kan er toch wel beter uitzien, iemand die uit een toren klettert.
Weer een top film uit deze reeks.
Ik weet niet op wat voor tv jij deze film gezien heb of heb je hem soms nog op de oude videoband gekeken
!Maar bij mij zagen de meeste special effects er strak uit.
Iedergeval hou je van dit genre dan is dit weer een top film,ik vind hem beter dan deel 2.
4,0 dik verdiende sterren!
Ché Cliché
Weer een top film uit deze reeks.
!
Maar bij mij zagen de meeste special effects er strak uit.
4,0 dik verdiende sterren!
Ik heb een Philips 37 PFL 7662 als tv. Ik zou nog eens die eerder genoemde scene bekijken. Het is om je te bescheuren zo slecht.
Carlos Olivera
Ché Cliché, jij bent zo iemand die ik nooit zal snappen. Maar ieder zijn/haar ding...
De film was goed. Maar in vergelijking met de eerdere delen is deze de mintste uit de reeks. De film had een gebrek aan het "Resident Evil" sfeertje, die er in de vorige delen goed inzaten.
Special effects zijn goed, en nice om te zien. Alice doet haar ding weer en naast een paar bekende acteurs uit het vorige deel een bergje nieuwe erbij, die er goed in pasten.
Het verhaal was vrij goed, maar als ze er meer RE sfeer in hadden kunnen stoppen was dit veel beter geweest.
Ik ben een fan van de game's en ook de film's en deze heeft mijn verwachtingen wel waargemaakt, buiten dat ik de nodige sfeer miste. 4*
Ché Cliché
Het feit dat je deze troep 4 sterren geeft maakt mij blij dat wij elkaar niet hoeven te snappen.
Ben een absolute fan van de games. Alledrie de films zijn bakken narigheid. De SE van een 20 jaar oude film zijn nog beter, de acteurs lachwekkend slecht en het verhaal te lomp en idioot voor woorden, simpelweg omdat het verhaal bij RE 1 al te dom om te bedenken was.
selfhealing
huilie, zo erg was het echt niet hoor.
:S
zombie
Iedergeval hou je van dit genre dan is dit weer een top film,....
Welk genre hebben we het nu over? Ik neem aan computerspel-ripoff's, want in het zombie-genre is deze film te archiveren als diep triest....
alien2
de eerste twee delen niet gezien, zonder die voor kennis best te volgen. Binnenkort deel 1 en 2 zien.
SFX zijn OK, en het ziet er gelikt uit. Gewoon lekker kijken, zonder naar te denken, maar dat verwacht ik ook niet bij zo'n film
wwwMovieMeter
pfff wat een tegenvaller vergeleken met zijn voorgangers
met weer precies dezelfde scenes met die geinfecteerde honden,
ook de scene met de geinfecteerde kraaien vind ik erg zwak.
waar is het vette resident evil sfeertje gebleven?
2* omdat ik nog wel kon lachen om die zombies
Waku
85 minuten lang bloedige actie/horror.
Uitroeien van zombies.
Niet meer en niet minder.
De special effects zijn in orde..
En er zit een moment in in de film waar Hitckocks's "the Birds"
vogels zelf nachtmerries van krijgen.
Voor liefhebbers van veel actie ...want verhaal is er niet...
tal1b
dan ga ik 1 en 2 nog kijken
2 en een half, er mocht zeker meer moeite in de laatste scene gegeven worden. Leuke film voor tussendoor, niet diep triest in iedergeval
Gitarist187
hmm vond em tegenvallen...
maar ik heb me toch redelijk goed vermaakt, dit is een film die ik gewoon aan me verzameling wil toevoegen alleen waarschijnlijk nooit meer zal zien
Skeleton
Een leuke film met een goed lopend verhaal.
Alleen jammer dat de film op zo'n manier eindigt! Had nog leuk kunnen worden! Dus dan maar op naar nummer 4!
Helaas valt deze film zwaar tegen t.o.v. de delen 1 (die was echt geweldig) en 2. Ik dacht dat deel 3 verder zou gaan waar deel 2 ophield maar dat was dus niet het geval.
Deel 3 voegt helemaal niets toe (er zit ook geen verhaal in) en is ook weinig origineel. De vaart en spanning die er ruimschoots in de delen 1 en 2 zaten zijn nu helaas niet meer te vinden. Milla Jovovich vint ik een heerlijke vrouw maar helaas komt ze er in deze film niet goed vanaf. Dit deel had men beter niet kunnen uitbrengen. De film krijgt van mij dan ook niet meer dan 2 punten.
Ik heb hem gisteren nog eens gekeken en ik moet zeggen dat hij toen beter was dan zoals ik hem hier voorheen had beschreven.
Trouwens er zijn wel erg veel dingen letterlijk gekopieerd uit andere filmen:
- Begin stuk leek erg veel op begin stuk van "Evil Dead 3";
- Gedeelte met die vogel leek erg veel op "The Birds";
- Experiment met Zombie leek veel op oude zombie film (op een legerbasis onder de grond met een zombie genaamd Bur) waarvan ik de titel niet meer weer;
- De omsingeling van Zombies om het terrein (Dawn of the Dead, zowel origineel als remake).
Ik geef hem toch een 0.5 punt meer.
Vandernagel
Op zich is de film niet echt beter dan deel 2, maar de setting bevalt mij in ieder geval wel meer. Maar dat is mijn persoonlijke voorkeur. Er zit meer spanning en sfeer in de film en waarrempel, zelfs het acteren is beter. In ieder geval 1/2 punt meer dan het vorige deel.
2,5 sterren
notsub
Het verhaal is veel te pretentieus, waardoor het echt nergens op slaat. Maar goed, met een leeg hoofd bekeken is dit nog wel amusant. Eng is het al helemaal niet, meer komisch. Er zitten best leuke momenten in en het ziet er gelikt uit. Leuk als snel tussendoortje.
MovieHolic
De eerste 2 delen vond ik persoonlijk beter dan dit 3e deel maar desalniettemin een prima actie film die blijft boeien tot het "extreem open" einde.
Ik ben benieuwd wat ze van het 4e deel maken
MiranLovertje
Matige film zeg! Had er echt veel meer van verwacht. Die zombie's zagen er zoooo nep uit gewoon. Het verhaal opzich is wel redelijk maar de acteerprestaties etc. etc.: Echt draaaaaaaama!
aerts007
Laat deel 4 maar komen!!!! I cant Wait.
Minority_Check
aan het einde is te zien dat er een deel 4 moet komen
ik heb er geen problemen mee
vond de de eerste en tweede best leuk
dit opzich wat minder
omdat de groep overlevenden zomaar komen en gaan er wordt heel weinig over hun gezegd dat vond ik jammer
de verhaal blijft altijd leuk
de monsters konden wat beter uitzien
acteurs gingen wel ze waren niet perfect ofzo
luuk1988
Ja de film was wel aardig.. meer van het zelfde maar als je van het genre houd wel vermakelijk.. 3*
onurdirenc
is een leuke film mooie vrouw in de hoofdrol
K@i
geen problemo met het eerste en tweede deel
dit deel ga ik ook zien
aphexfreak
Een echt goede Resident Evil film zal er wel nooit komen tenzij ze alles overboord gooien en de echte game verhalen gaan overnemen.
Deel 1 van de films komt nog het dichtste in de buurt van hoe ik het graag zie en das voor mij persoonlijk dan ook de beste.
De 2e was zware bagger jammer genoeg en eigenlijk had ik weinig hoop voor de 3e.
Maar het valt mee gelukkig, het niveau is iets beter.
De special effects zijn zelfs mooi te noemen en de ''eindbaas'' is niet zo knullig als in het vorige deel.
Milla is mooi als altijd en ze kan tegenwoordig best wel acteren, de rest van de cast doet het ook niet onaardig.
Nu nog een deel 4, das niet erg maar hopelijk wel de laatste in deze bezetting.
Als Capcom slim is verkopen ze de rechten voor verdere delen aan een andere productiemaatschappij en gaan ze puur voor het verhaal en niet meer voor de blockbuster actie.
frisseflo
kort, voorspelbaar, en ik weet 100% cker dat er nog een deel komt. niet de moeite waard voor mij.
DragQueen
Vermakelijke film uit de resident evil reeks. niet hoogstaand qua verhaal en acteerwerk. maar wel degelijke special effects, en een hoop actie. ik vond deze persoonlijk niet zo goed als deel twee, maar toch prima entertainment. 3 sterren.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Resident Evil: Apocalypse
2004

Resident Evil
2002

Netflix breidt binnenkort het aanbod uit met vier films uit de 'Resident Evil'-reeks

De populairste media slaan de handen ineen: Dit zijn enkele van de beste game verfilmingen

Yi Sa Bui Lai
Drama, 2006