• 9.375.897 stemmen

Gesproken taal: Engels, Frans en Tsjechisch

Releasedatum: 18 juli 1996

Plot Mission: Impossible

"Expect the impossible."

Jim Phelps en zijn elite-team bereiden in Praag een minutieus plan voor om een computerdiskette met de identiteit van de Amerikaanse spionnen uit de handen van de vijand te houden. Het team, bestaande uit Ethan Hunt, Phelps' mooie vrouw Claire, Sarah Davies en een elektronische expert, weet dat een diefstal gepland is op een ambassade-gala in Kiev.

Ethan Hunt

Drunken Female IMF Agent

avatar van B_B

B_B

• 1969 berichten

Goede thriller met een aardig verhaaltje wat niet heel complex is maar toch zijn taak vervult. Verder vond ik Tom Cruise heel aardig acteren en staat de film bol van actiescènes, slimme plannen en stoere gadgets, 3.5 ster.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Redelijk filmpje. Deel 2 en 3 kijk ik wanneer ze op Tv komen.

avatar van Ruben1994

Ruben1994

aaridge film, kijkt opzich lekker weg,..

ik verwachtte alleen na 10 min al dat Jon Voight uiteindelijk

de slechterik zou zijn,...

en zeker de minste van de 3, M I: 3 blijft het best

avatar van 88Fabian

88Fabian

Deze film had goeie plotwendingen maar vond het daardoor zeker geen goeie film,het kwam allemaal over als een hele goedkope film.

avatar van John Movie

John Movie

Gisteren gekeken,zo langdradig echt fleuwekul Film 2 en 3 waren goed,

maar dit is in mij ogen echt geen ACTIE Film. Bagger

avatar van John Movie

John Movie

B_B schreef:

Wat voor actie alleen de trein Scene,verder een slaap verwekende film

avatar van Dieterrr

Dieterrr

2de en 3de zijn beter

avatar van dikkop

dikkop

Idd deel 2 en 3 zijn ook beter, maar deze film was toch een succes. De Amerikaanse Bond...

avatar van shannen128

shannen128

Vermakelijke film, verveeld geen minuut.

Het verhaal is niet ijzersterk maar gewoon lekker verstand op nul.

Geen film waarvan je het verhaal de week erna nog weet.

2 en 3 zijn wel beter.

avatar van finalman

finalman

nee, deze hier is de beste

avatar van LEIDENAAR187

LEIDENAAR187

Hmmm best saai tegenvallend filmpje,eigenlijk maar 2 aktie-scenes, de inbraak,en de trein scenes op het laatst,voor de rest is het leuk maar nergens bijzonder.

avatar van Kr!kke

Kr!kke

goede actiethriller met een goed verhaal, ik blijf de derde wel de beste vinden

avatar van bob de niro

bob de niro

Goeie actiefilm.Kon wel zo,n beetje aan zien komen wie de bad guy was maar al met al vond ik het een heel vermakelijke film!Ik hou altijd wel van films met al die technische snufjes net als in de James Bondfilms!4*

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Ving Rhames speelt hier een kleine maar toch meesterlijke rol!

avatar van clockwork72

clockwork72

lekkere zaterdagavond actiefilm. Niet heel bijzonder maar kijkt toch lekker weg. 3,5*

avatar van Gil -Galad

Gil -Galad

Vond er echt niks aan. Eerste keer dat ik echt in slaap ben gevallen tijdens een film. Het eerste deel zat technisch niet slecht in elkaar, maar ik vond het gewoon oninteressant om naar te kijken.

avatar van bild

bild

Niet echt originele fim maar kan er wel mee door. Tom Cruise en Jon Voight zijn veruit positieve aspecten en er is of en toe wel een beetje spanning.

avatar van Sportingerke

Sportingerke

Bekende naam in het actiefilmgenre, maar wat mij betreft is die reputatie maar deels verdiend.

Slechte film? Nee, dat niet, maar een beetje meer actie had toch gemogen.

Kijkt lekker weg, maar niet echt een aanrader tenzij er niets anders op de buis is.

avatar van charmed one

charmed one

ik vind dit een goeie film. ik heb me geen moment verveeld hij is heel erg spannend. en er zitten ook een paar hele goeie acteurs in zoals tom cruise en natuurlijk john voight

avatar van Vinokourov

Vinokourov

Tom Cruise hangend aan een touw en dan nèt boven die vloer . Het moment van een okeeje actiefilm, die tegen het eind onnodig dom wordt.

avatar van chevy93

chevy93

Gewoon een heerlijke thriller met de onmogelijke (impossible ) stunts

Genoeg actie.

Verstand op 0, nou ja.. niet op 0, maar toch wel redelijk laag. Net genoeg om de film te begrijpen

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Deze film heb ik wel vaker gezien.. Maar toen ik merkte dat ik er nog niet op had gestemd, liet ik het ook maar even zo totdat ik hem herzien zou hebben. Opzicht is dit een vermakelijke actiefilm, die bijna net de mist in gaat vanwege het toch iets té lange speelduur. De film mocht best wat korter zijn, en hier en daar zaten wat stukken die ik soms niet erg goed begreep, maar dat stoorde (gelukkig) niet. Tom Cruise zit gewoon geweldig in zijn rol, en dat stuk dat hij aan het touw hangt te bundelen vlak boven de vloer is echt een geweldige scene. Ook een compliment voor de muziek.

avatar van Djarune

Djarune

leuke film. Beter dan 2, maar minder dan 3

avatar van simonvinkie

simonvinkie

Leuke thriller voor een regenachtige middag.

Er had van mij wel wat meer actie in gemogen voor een actiefilm.

Leuk rolletje van Cruise.

En natuurlijk de geweldige inbraakscene maar voor de rest was het leuk om naar te kijken

3.5/6.9

avatar van AjaxRulezzz

AjaxRulezzz

• 2085 berichten

Mooie film, met veel actie en mooi verhaal.

avatar van huVILEub

huVILEub

Erg leuke spionnenfilm. Is wat verouderd maar nog steeds erg leuk. Blijft boeiend tot het eind.

avatar van ApoJapo

ApoJapo

Opzich niet slecht maar de eindscene is een beetje lachwekkend

avatar van mnrk

mnrk

Prima spionagefilm. Tom Cruise zet Ethan Hunt prima neer, ook de overige rollen werden prima ingevuld ( Jean Reno, Ving Rhames en Jon Voight )

De actie was ook dik in orde en dan vooral de inbraak in Langley, dit was geweldig uitgewerkt.

En dan natuurlijk de muziek van Larry Mullen & Adam Clayton

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Herziening. Weet niet waarom eigenlijk, had er gewoon zin in.

Conclusie daarvan is dat hij me stukken minder bevallen is, alsnog vermakelijk, maar zeker niet de topper die ik er ooit in zag.

avatar van fappie

fappie

• 2005 stemmen

JohnWilliams schreef:

Ving Rhames speelt hier een kleine maar toch meesterlijke rol!

Ving Rhames deed het inderdaad prima.