Genre: Horror / Komedie
Met onder meer: Brad Dourif, Jennifer Tilly en Billy Boyd
Gesproken taal: Engels en Japans
Releasedatum: 2 december 2004
Plot Seed of Chucky
"Fear the second coming."
De goedaardige pop Glen is een wees, voortgekomen uit de bizarre relatie tussen de duivelse moordlustige pop Chucky en zijn minstens zo gestoorde bruid Tiffany. Wanneer er plannen zijn om een film te maken over de gruwelijke misdaden van zijn ouders, vertrekt Glen naar Hollywood om zijn bloeddorstige vader en moeder opnieuw tot leven te wekken. Het gezin blijkt echter niet zo goed met elkaar overweg te kunnen. Chucky kan niet geloven dat zijn zoon niet te porren is voor een goede moordpartij. En Tiffany kan niet geloven dat haar favoriete actrice Jennifer Tilly in de film zal meespelen!
Chucky (stemrol)
Stan
Tony Gardner
Santa
dr channard
Film met leuke goremomenten en hilarische momenten maar die glen maakt alles stom, en er zijn nog een paar nutteloze scenes.
Sinner
Erg matige film. Dat ze proberen de comedy richting in te gaan is wel duidelijk maar dan mogen we wel ten minste proberen om ook echt grappig te zijn. De humor die wel in Bride Of Chucky zat mist hier grotendeels en ook de kills zijn vrij waardeloos. Dat zorgt ervoor dat het geheel erg saai is. (nog geen 90 minuten? Ik ben ervan overtuigd dat ik wel een uur of drie heb zitten verkwisten hier).
Wel leuk - het "Ninja" lijntje van Glen(da), de borsten van Jennifer Tilley (2* 0,75 hiervoor), en het einde. Hopelijk in een vervolg wat meer grappen, inventievere kills en meer naakt.
JurassicPark
een 4,5. een leuk vervolg op the bride of chucky. leuke humor ook. glenn is ook erg grappig
seanpuffy
iets minder dan de vorige films, het acteerwerk van de stem van chucky maakt de film nog goed
**3,5**
BB Gambini
Kut film heb hem naar 40 min uit de DVD speler gehaald gelukkig gehuurd, vond er echt niks aan. *0,5
Is horror al een lastig genre, dan is komedie een totale ramp.
Duidelijk een morbide komedie dit, waarin de "dubbel"rol van Tilly het boeiends blijkt. Leuk hoe ze zichzelf (als Tiffany) in de zeik neemt. Maar ook de rest is leuk. Chucky zelf blijft grappig, Glen(da) is een leuke toevoeging.
Resultaat is wel dat de poppenbende voor geen meter serieus meer te nemen is, en de moorden niet meer zijn dan een koddig intermezzo.
Hoewel de reeks sterk veranderd is door de jaren heen, vind ik het niveau eigenlijk erg constant. Waren de eerste films spannender zijn deze grappiger. Hoogstaand is het niet (en nooit geweest), vermakelijk wel.
Me weer geamuseerd, en bij deze zit ook deze reeks er weer op. 3*
Linn
Deze reeks wordt echt steeds maffer en ik hoop dat het hier toch echt bij blijft. Verder geen onaardig filmpje waar toch af en toe nog wel mee te lachen valt 2,5*
voskat
Toch typisch hoe veel horrorfilms een stuk grappiger zijn dan de gemiddelde als komedie gemarkete film.
TK1991
Mijn eigen mening maar ik ben 100% chucky fan en deze film vond ik niet echt een horror maar wel een horror/komedie als dat kan
. Heb zeker wel 10x in een deuk gelegen
movie-freak
Ik kan me er echt kwaad om maken dat een horroricoon als Chucky totaal niet meer eng is en geen enkele griezelwaarde meer heeft na het vorige deel en deze bagger. Had er niemand een stokje kunnen steken toen Bride of Chucky werd gemaakt
film88888
De film begon als een horror film in de droom van glenn maar dan vond ik dat de film voor de rest komedie was. maar dat is niet erg want ik heb mij nog best vermaakt want er waren nog leuke stukken in. bv: als hij britney spears dood
en ook met die ruzie over glenn hij is een jongen en tiffany zegt nee het is een meisje echt waar halen ze het. de film haalt nog wel een degelijke 3,0
Midnighttemptres
wat ben ik teleurgesteld!!
bride of chucky was nog leuk, anders dan de eerste 3 delen maar dat maakt nix uit.
de poppen waren daar op hun stoerst.
nu vind ik ze niet meer zo leuk uitzien, de film is slecht, en die glenn iriiteerd me mateloos
0,5!!
LOTR-lover
Meer humor dan horror. Daarom wat tegenvallend als je een horror verwacht. Niet erg hoogstaand, alleen lachwekkend.
hollandpride
seed of chucky is ook leuk maar toch iets minder dan bride of chucky, dus voor deze weer een 4
horror3d
aandacht mensen die voor chucky zijn chucky 6 is uit in 2008 dus niet zeggen de laatste chucky
saw1991
goeie film ja maar geen topper maar eigenlijk gewoon vermakelijk
Edie
Een leuke film, inderdaad geen topper maar een stuk vermakelijker dan zijn voorganger. Leuke, erg flauwe, grappen, lekker veel gore en een leuk verhaaltje eromheen..
Chucky was weer top... 3*
timburton
Ontzettend grappige film! Chucky wordt met de film onserieuzer. De volgende Chucky zal vast nog abnormaler zijn. Cool die scene als Chucky met de bijl de deur van het ziekenhuis kapot maakt. Hij kijkt door het gat van de deur en lacht Jack Nicholson-achtig. 100 % The Shining.
Van 3,0 naar 3,5 dankzij die scene.
cartmans bitch
twee mensen die ik ken zijn helemaal gek van die stomme pop. sorry hoor, maar ik vind er niks aan.
duffman
als ze het als een horror moest zijn was hij grandioos mislukt een komedie met veel bloed kon hij er net door.
als je naar child's play 1, 2 en 3 kijkt is dit toch belachelijk.
1,5.
SanniePannie
Het is al een tijdje geleden dat ik deze film gezien heb, maar ik weet wel dat ik er eigenlijk teveel van verwacht had. ik had hem enger verwacht, ik vond hem eigenlijk maar komisch dan eng. ik weet wel dat ik deze film niet nog een keer hoef te zien.
RyanB
Vond het geen engen film maar wel grappige film:D is een leuke film voor een avondje tv kijken. 3.0*
hc2day
dit is echt zo'n lach film maar echt lachen kon je niet. persoonlijk vind ik "the bride of chucky" leuker maar anderen vinden messchien deze leuker(wat ik niet zou snappen).
finalman
bah, n rotfilm, echt bagger.
waar is de tijd van child's play? de laatste 2 vind ik echt waardeloze vervolgen!
Goed dat ik deze zie, kan ik weer effe een 0,5 ster uitdelen.
Prachtige reeks wordt door dit gedrochtelijke deel volledig verkracht. Wat een bizar slecht deel. Heb toen ik de film keek zeker 10 keer gepland om hem af te zetten, maar goed, toch maar afgekeken...
Geloof dat ze in dit deel sex tussen Chucky en Tiffany lieten zien. Nou, dan haak ik toch echt af.'
Hadden ze het maar bij de 4 delen gehouden, nu kleeft er voor altijd een negatief smaakje aan deze reeks...

2019

1991

Child's Play 2
1990

1988

Historische film 'Gladiator II' met Denzel Washington komt binnenkort naar Netflix

Tweede paasdag: alles wat we weten over 'The Resurrection of the Christ' van Mel Gibson

Gemengde reacties: 'The Tourist' met Johnny Depp vandaag op televisie te zien

'Handmaid's Tale' terug? Dit zijn de grootste releases op streaming van deze week

To Sir, with Love
Drama, 1967