• 9.379.104 stemmen

Gesproken taal: Engels en Japans

Releasedatum: 2 december 2004

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot Seed of Chucky

"Fear the second coming."

De goedaardige pop Glen is een wees, voortgekomen uit de bizarre relatie tussen de duivelse moordlustige pop Chucky en zijn minstens zo gestoorde bruid Tiffany. Wanneer er plannen zijn om een film te maken over de gruwelijke misdaden van zijn ouders, vertrekt Glen naar Hollywood om zijn bloeddorstige vader en moeder opnieuw tot leven te wekken. Het gezin blijkt echter niet zo goed met elkaar overweg te kunnen. Chucky kan niet geloven dat zijn zoon niet te porren is voor een goede moordpartij. En Tiffany kan niet geloven dat haar favoriete actrice Jennifer Tilly in de film zal meespelen!

Chucky (stemrol)

Tiffany (stemrol) / Jennifer Tilly

Glen / Glenda (stemrol)

Redman

Pete Peters

Tony Gardner

avatar van dr channard

dr channard

Film met leuke goremomenten en hilarische momenten maar die glen maakt alles stom, en er zijn nog een paar nutteloze scenes.

avatar van Sinner

Sinner

Erg matige film. Dat ze proberen de comedy richting in te gaan is wel duidelijk maar dan mogen we wel ten minste proberen om ook echt grappig te zijn. De humor die wel in Bride Of Chucky zat mist hier grotendeels en ook de kills zijn vrij waardeloos. Dat zorgt ervoor dat het geheel erg saai is. (nog geen 90 minuten? Ik ben ervan overtuigd dat ik wel een uur of drie heb zitten verkwisten hier).

Wel leuk - het "Ninja" lijntje van Glen(da), de borsten van Jennifer Tilley (2* 0,75 hiervoor), en het einde. Hopelijk in een vervolg wat meer grappen, inventievere kills en meer naakt.

avatar van JurassicPark

JurassicPark

een 4,5. een leuk vervolg op the bride of chucky. leuke humor ook. glenn is ook erg grappig

avatar van seanpuffy

seanpuffy

iets minder dan de vorige films, het acteerwerk van de stem van chucky maakt de film nog goed

**3,5**

avatar van BB Gambini

BB Gambini

Kut film heb hem naar 40 min uit de DVD speler gehaald gelukkig gehuurd, vond er echt niks aan. *0,5

Goeie film alleen niet goed horror uitgewerkt

3,5

Is horror al een lastig genre, dan is komedie een totale ramp.

Duidelijk een morbide komedie dit, waarin de "dubbel"rol van Tilly het boeiends blijkt. Leuk hoe ze zichzelf (als Tiffany) in de zeik neemt. Maar ook de rest is leuk. Chucky zelf blijft grappig, Glen(da) is een leuke toevoeging.

Resultaat is wel dat de poppenbende voor geen meter serieus meer te nemen is, en de moorden niet meer zijn dan een koddig intermezzo.

Hoewel de reeks sterk veranderd is door de jaren heen, vind ik het niveau eigenlijk erg constant. Waren de eerste films spannender zijn deze grappiger. Hoogstaand is het niet (en nooit geweest), vermakelijk wel.

Me weer geamuseerd, en bij deze zit ook deze reeks er weer op. 3*

avatar van Linn

Linn

Deze reeks wordt echt steeds maffer en ik hoop dat het hier toch echt bij blijft. Verder geen onaardig filmpje waar toch af en toe nog wel mee te lachen valt 2,5*

avatar van voskat

voskat

Toch typisch hoe veel horrorfilms een stuk grappiger zijn dan de gemiddelde als komedie gemarkete film.

avatar van TK1991

TK1991

Mijn eigen mening maar ik ben 100% chucky fan en deze film vond ik niet echt een horror maar wel een horror/komedie als dat kan . Heb zeker wel 10x in een deuk gelegen

avatar van movie-freak

movie-freak

Ik kan me er echt kwaad om maken dat een horroricoon als Chucky totaal niet meer eng is en geen enkele griezelwaarde meer heeft na het vorige deel en deze bagger. Had er niemand een stokje kunnen steken toen Bride of Chucky werd gemaakt

avatar van film88888

film88888

De film begon als een horror film in de droom van glenn maar dan vond ik dat de film voor de rest komedie was. maar dat is niet erg want ik heb mij nog best vermaakt want er waren nog leuke stukken in. bv: als hij britney spears dood en ook met die ruzie over glenn hij is een jongen en tiffany zegt nee het is een meisje echt waar halen ze het. de film haalt nog wel een degelijke 3,0

avatar van Midnighttemptres

Midnighttemptres

wat ben ik teleurgesteld!!

bride of chucky was nog leuk, anders dan de eerste 3 delen maar dat maakt nix uit.

de poppen waren daar op hun stoerst.

nu vind ik ze niet meer zo leuk uitzien, de film is slecht, en die glenn iriiteerd me mateloos

0,5!!

avatar van LOTR-lover

LOTR-lover

Meer humor dan horror. Daarom wat tegenvallend als je een horror verwacht. Niet erg hoogstaand, alleen lachwekkend.

avatar van hollandpride

hollandpride

seed of chucky is ook leuk maar toch iets minder dan bride of chucky, dus voor deze weer een 4

avatar van horror3d

horror3d

aandacht mensen die voor chucky zijn chucky 6 is uit in 2008 dus niet zeggen de laatste chucky

avatar van saw1991

saw1991

goeie film ja maar geen topper maar eigenlijk gewoon vermakelijk

avatar van Edie

Edie

Een leuke film, inderdaad geen topper maar een stuk vermakelijker dan zijn voorganger. Leuke, erg flauwe, grappen, lekker veel gore en een leuk verhaaltje eromheen..

Chucky was weer top... 3*

avatar van timburton

timburton

Ontzettend grappige film! Chucky wordt met de film onserieuzer. De volgende Chucky zal vast nog abnormaler zijn. Cool die scene als Chucky met de bijl de deur van het ziekenhuis kapot maakt. Hij kijkt door het gat van de deur en lacht Jack Nicholson-achtig. 100 % The Shining. Van 3,0 naar 3,5 dankzij die scene.

avatar van Yvo1983

Yvo1983

• 1925 stemmen

Best wel lache deze film!!

avatar van cartmans bitch

cartmans bitch

twee mensen die ik ken zijn helemaal gek van die stomme pop. sorry hoor, maar ik vind er niks aan.

avatar van duffman

duffman

als ze het als een horror moest zijn was hij grandioos mislukt een komedie met veel bloed kon hij er net door.

als je naar child's play 1, 2 en 3 kijkt is dit toch belachelijk.

1,5.

avatar van SanniePannie

SanniePannie

Het is al een tijdje geleden dat ik deze film gezien heb, maar ik weet wel dat ik er eigenlijk teveel van verwacht had. ik had hem enger verwacht, ik vond hem eigenlijk maar komisch dan eng. ik weet wel dat ik deze film niet nog een keer hoef te zien.

avatar van RyanB

RyanB

Vond het geen engen film maar wel grappige film:D is een leuke film voor een avondje tv kijken. 3.0*

avatar van hc2day

hc2day

dit is echt zo'n lach film maar echt lachen kon je niet. persoonlijk vind ik "the bride of chucky" leuker maar anderen vinden messchien deze leuker(wat ik niet zou snappen).

avatar van Leatherfacerules

Leatherfacerules

Echt grappige leuke soms enge film echt tof ik geef een 5:)

avatar van Horror-Maniac

Horror-Maniac

Aardig gekke film

Leuk gemaakt...

4,5 ster

avatar van finalman

finalman

bah, n rotfilm, echt bagger.

waar is de tijd van child's play? de laatste 2 vind ik echt waardeloze vervolgen!

avatar van Sam_Bracke

Sam_Bracke

vind het echt een ruige film

avatar van The Oceanic Six

Goed dat ik deze zie, kan ik weer effe een 0,5 ster uitdelen.

Prachtige reeks wordt door dit gedrochtelijke deel volledig verkracht. Wat een bizar slecht deel. Heb toen ik de film keek zeker 10 keer gepland om hem af te zetten, maar goed, toch maar afgekeken...

Geloof dat ze in dit deel sex tussen Chucky en Tiffany lieten zien. Nou, dan haak ik toch echt af.'

Hadden ze het maar bij de 4 delen gehouden, nu kleeft er voor altijd een negatief smaakje aan deze reeks...