Genre: Horror / Komedie
Met onder meer: Brad Dourif, Jennifer Tilly en Billy Boyd
Gesproken taal: Engels en Japans
Releasedatum: 2 december 2004
Plot Seed of Chucky
"Fear the second coming."
De goedaardige pop Glen is een wees, voortgekomen uit de bizarre relatie tussen de duivelse moordlustige pop Chucky en zijn minstens zo gestoorde bruid Tiffany. Wanneer er plannen zijn om een film te maken over de gruwelijke misdaden van zijn ouders, vertrekt Glen naar Hollywood om zijn bloeddorstige vader en moeder opnieuw tot leven te wekken. Het gezin blijkt echter niet zo goed met elkaar overweg te kunnen. Chucky kan niet geloven dat zijn zoon niet te porren is voor een goede moordpartij. En Tiffany kan niet geloven dat haar favoriete actrice Jennifer Tilly in de film zal meespelen!
Chucky (stemrol)
nathan_666
tschijnt dat het openings weekend maar 8 millioen heeft opgebracht
predator
- 1956 stemmen
Enorme zaadfilm, maar het is een film die zichzelf helemaal niet serieus neemt. En dat tilt de film meteen op een hoger plan. En Jennifer Tilly is de beste C-actrice allertijden!!!
Frantic01
ben een echte chucky fan ik kijk al dik een jaar uit naar deze film heb er ook veel over gelezen en zeker op de chucky official web site ik vond deel 1 tm 3 echt goede spannende horror films en deel 4 the bride vond ik iets minder kwa horror maar wel een leuke film ik hoorde laatst dat er in 2008 een compleete box komt van chucky van 6 delen 3 horror en 3 horrors/komedie maar of dat waar is ????????? weet ik niet.
Movies To See
Ik zit al zooo lang te wachten op deze film en op 2 maart 2005 komt die EINDELIJK uit in belgie, wss vroeger want ik woon in limburg en ik ga naar de bioscoop in lanaken en die kunt ge vergelijken als in nederland, daar komen ook de films vroeger uit, ik hoop en ik weet zeker dat deze film geweldig goed is, ik ga hem al zeker 3 keer kijken, telkens met verschillende mensen :d
frodette
Het schijnt dat Billy Boyd daar een stemmetje in speelt ( das Pippin in Lotr ) ale dat heb ik nochtans gelezen

Frantic01
ik kan helaas nog geen stem geven over deze film want ik heb hem helaas nog niet gezien maar ik ga hem zeker kijken als ie 10 mei uitkomt op dvd & vhs
maar ik wil hem zelf toch hebben want de andere 4 delen heb ik overens ook op dvd dus als deze kei slecht is koop ik hem denk ik toch gewoon puur om alle delen compleet te hebben!!! ik hoorde laatst dat het dadelijk naar deze film dat ze dan nog een deelgaan maken met alleen chucky & glen maar of dat klopt weet ik niet???
movielauxje
die review komt me bekend over : http://www.filmtotaal.nl/modul...
Edie
Tss, wat slap om een review te kopieren.
Ik heb de film NOG niet gezien, ga hem 19 maart kijken bij de 'All Night Horror Show'.
nickvanzutphen
ik vond het laatste deel wat tegenvallen doordat de aandag teveel over ging naar komedie , toch hoop ik dat deel 6 er ook nog komt
Er zijn weinig vrouwen met zo een sexy uitstraling als Jennifer Tilly.
Menni
Maar dat wordt dan weer erg gecompenseerd door zelfrelativering, zeker in deze film
(al moet ik zeggen dat ik vrijwel nooit hekel aan een stém heb, zelfs Rosie Perez vind ik een fijn mens)
fritsy
Is wel geinig om een keer te hebben gezien.
Maar om straks direkts naar de winkel te gaan rennen om de dvd te kopen gaat me wel iets te ver. Hij is net mooi genoeg om later nog is op tv te bekijken. 2,5*
cherislee
Ik moet heel eerlijk zeggen, dat ik deze film nog niet gezien heb. Ik heb het nl nooit zo op poppen die uit tot leven komen. Desalnietemin, heb ik wel alle delen bekeken, maar deze film lijkt me meer een lachfilm dan een thriller/horror.
SSeagal
Bride of chucky was nog te pruimen, maar hier hebben ze niet veel soeps meer afgeleverd. Kijk, je hebt dom en dom, maar hier zaten zoveel ongelovelijk domme scene's in dat het voor mij de amusementswaarde omlaag haalde. Het domme sentiment en die afgrijselijk irritante zoon maken het er niet beter op, ook al neemt de film zich niet serieus. En de bedroevende eindscene waarin de hand van chucky wordt opgestuurd en naar de strot van het jongetje vliegt??? Te debiel om nog leuk te zijn. * ster voor de aardige gore scene's.
sharky
Volgens mij heeft deze film niks meer te maken met horror. Het is alleen maar lachen. Het enge is er uit, omdat Chucky te populair wordt. Iedereen kent 'm nu, er wordt zelfs in deze film een film over hun gemaakt. Daardoor is het enge eraf. Child's Play 1 was goed, 2 was slecht, 3 was alweer wat beter en Bride of Chucky was ook erg goed, maar Chucky en Tiffany worden daar al veel populairder.
Verder lijkt me deze film wel vermakelijk. Hopelijk wordt de zesde weer 'ns wat enger en ijzingwekkender zoals de eerste, maar dit keer wel met een nieuw stijltje horror...
mr_noname
Childsplay 1: goed
Childsplay 2: matig
Childsplay 3: matig
Bride of Chucky: Zeer goed!
Seed of Chucky: Goed
Mijn mening : ik hou wel van dit soort films, voral dit deel had ik zo ook wel ingeschat...
Chainsaw
waarom staan de delen 1, 2 en 3 niet op moviemeter?
mikeskuh
ja chucky heb ik ooit eens gezien toen ik een klein manneke was
ik heb er een heel tijd nachtmerries vangehad sindsdien ben ik er een beetje een fan van want binnenort ga ik deze film eens huren en het zal wel een topper zijn als het één is gelijk de eerste
benq
Tssja,waar ik de mix tussen horror,humor en satire erg kan waarderen zoals in Bride of Chucky vond ik dit gewoon een domme film.Niet eng,niet grappig,gewoon een rommeltje.
1 ster

1991

Child's Play 2
1990

1988

Eén op de drie blijft Netflix-account van ex-partner gebruiken

Een greep uit de beste paasfilms volgens MovieMeter: van rockopera tot psychologisch drama

WOII-film 'The Boy in the Striped Pyjamas' wordt maandag uitgezonden op televisie

Laatste seizoen van geprezen 'La Legge di Lidia Poët' bijna te zien op Netflix

To Sir, with Love