• 9.376.444 stemmen

Gesproken taal: Engels en Japans

Releasedatum: 2 december 2004

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot Seed of Chucky

"Fear the second coming."

De goedaardige pop Glen is een wees, voortgekomen uit de bizarre relatie tussen de duivelse moordlustige pop Chucky en zijn minstens zo gestoorde bruid Tiffany. Wanneer er plannen zijn om een film te maken over de gruwelijke misdaden van zijn ouders, vertrekt Glen naar Hollywood om zijn bloeddorstige vader en moeder opnieuw tot leven te wekken. Het gezin blijkt echter niet zo goed met elkaar overweg te kunnen. Chucky kan niet geloven dat zijn zoon niet te porren is voor een goede moordpartij. En Tiffany kan niet geloven dat haar favoriete actrice Jennifer Tilly in de film zal meespelen!

Chucky (stemrol)

Tiffany (stemrol) / Jennifer Tilly

Glen / Glenda (stemrol)

Redman

Pete Peters

Tony Gardner

avatar van hawkeye

hawkeye

tja de spanning is er nu wel af he ... na het zoveelste deel in de serie....

jassonn schreef:

Op IMDB staat de release data voor Nederland op 18 novmeber.

Moet je dan een correctie sturen om het er boven te krijgen?

Imdb zit er vaak naast, omdat wijzigingen in releasedata door de filmmaatschappijen vaak vergeten worden door te geven.

De releasedatum voor Seed of Chucky is 2 of 9 december. Het is nog niet duidelijk welke het wordt, maar in ieder geval een van deze data.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Het zaad van Chucky. Toe maar weer. Dacht je alles gehad te hebben...

avatar van sharky

sharky

Mooie poster. ben erg benieuwd. Wel jammer dat de oorspronkelijke acteurs (Catherine Hicks en Chris Sarandon) niet meer terug komen.

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

De eerste trailer ziet er alvast veelbelovend uit. Doet me een beetje denken aan New Nightmare.

En herkende ik daar niet Britney Spears en John Waters?

avatar van Facedown

Facedown

Doet me inderdaad ook denken aan New Nightmare. En dan die slotzin: Get a load of Chucky!

avatar van Fiend

Fiend

bioscoopzaal schreef:

En herkende ik daar niet Britney Spears?

een echte horror dus

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Redelijke trailer, ben er niet helemaal weg van, maar het ziet er wel aardig uit.

Het lachje van Chucky is wel weer heerlijk. Laat dat maar aan Brad Dourif over

avatar van sharky

sharky

Tweede trailer is echt super!

avatar van Daanio

Daanio

chucky for life!!!!! samen met freddy, jason, leatherface, michael, en pinhead

avatar van dennis_n

dennis_n

Geweldig, ik ben erg benieuwd. Ik hoop dat hij net zo komisch is als deel 4.

avatar van Webby

Webby

Britney liever niet in 'Seed of Chucky'

10-11-2004, (filmfocus) - Britney Spears is boos op de makers van 'Seed of Chucky', de nieuwe film uit de 'Child's Play'-reeks. In de horrorkomedie zit een fragment waarin een blonde baretdragende Britney look-a-like in een zilverkleurige Mercedes rijdt met het kenteken BRITNEY 1. Zij wordt achtervolgd door de moordlustige pop Chucky en op de achtergrond is dan Britneys hit 'Baby, One More Time' te horen.

De popster heeft haar advocaat ingeschakeld en haar muziekfragment wordt al uit de scène gehaald. Ook eisen zij dat de producenten duidelijk moeten maken dat de lieve Britney niets met deze demonische pop te maken heeft.

De makers van de komische horrorfilm kunnen echter wel lachen om de commotie. Een woordvoerder van de productiemaatschappij meldt: "Wij kunnen bevestigen dat Chucky inderdaad smoorverliefd op Britney is. Zij krijgt van hem dan ook de uitnodiging om zeker eens een keer langs te komen voor een voorvertoning van de film."

De producenten maken dankbaar gebruik van de protesten van de popster. De trailer van de film wordt nu beëindigd met de woorden: "Britney Spears does not appear in this film". De makers willen daarmee duidelijk maken dat er geen echte Britneys gewond zijn geraakt tijdens de opnames.

Bron: Filmfocus.nl

avatar van Goodfella

Goodfella

Geloof het of niet, maar het vijfde deel uit de schijnbaar onophoudelijke stroom Child's Play films is léuk.

Zelden een b-film gezien die zichzelf en z'n acteurs zo sterk op de hak neemt. De grapjes zijn allemaal net iets doordachter dan je van een film als dit verwacht. Verwijzingen naar alles dat los en vast zit qua populaire cultuur, inclusief zichzelf. Al die typische horrorclichés worden nog eens flink op de hak genomen zónder helemaal in Scary Movie achtige flauwigheden te eindigen. Ook hier is lang niet iedere grap geslaagd, maar het is merkbaar met erg veel lol gemaakt door mensen met verstand van zaken. Paar ranzige splattereffecten zijn heerlijk over the top en de uitwerking van Chucky's nageslacht is vrij komisch . 't Blijft natuurlijk wel een verhaal dat op niks trekt, vol slecht acteerwerk etc. en het is totaal niet spannend of verrassend.. Maar toch, heel geinig pretentieloos vermaak.

avatar van jassonn

jassonn

Ik ga met Goodfella mee, geinig filmpje 3*

avatar van kevke1990

kevke1990

dennis_n schreef:

Geweldig, ik ben erg benieuwd. Ik hoop dat hij net zo komisch is als deel 4.

Remi

Volgens mij wordt het een flutfilm hoor.... Hoe kunnen poppen in vredesnaam een kind krijgen?!

Maar ik hoop dat 'ie wel zo leuk is als 'Childs Play'!

avatar van Jordy

Jordy

Remi schreef:

Hoe kunnen poppen in vredesnaam een kind krijgen?!

Na alle geloofwaardige Chucky delen gaan ze nu ineens te ver inderdaad!

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

De hele Chucky zooi is voor 13jarige meisjes die onder het genot van een Breezer stiekem en enge film huren als papa en mama er niet zijn.

whahaha

een betere beschrijving is er niet

avatar van feanaro surion

feanaro surion

Als toevoeging dat ze hem niet eng vinden maar alleen heel grappig...

Remi

eigenlijk vinden ze de film heel eng...

Maar als ze op school zijn, vertellen ze dat 'ie helemaal niet eng is, maar erg 'lachuh'.

avatar van tha_viruxxx

tha_viruxxx

film is gewoon droog, slechte moorden en die baby is zo lelijk maar grappig om te zien

avatar van Mike Lopez

Mike Lopez

GEZIEN! ik vind die film meer komische film dan horror want ik moet wel veel lachen om wat het niet mogelijk is. Deze film laten poppen meer zien dan echte mensen. Maar toch moeite waard want het is volgens mij erg moeilijk om te maken. ik geef een 3 punten (***)

avatar van Justice4All

Justice4All

Officiële Site

Probeer TARGET PRACTICE

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Het eerste deel met de moordende pop Chucky, Child's Play, was een spannende en uiterst sfeervolle horror met een geweldig hoofdpersonage met de perfecte stem van Brad Dourif. De tweede en de derde film werden steeds iets minder, maar wisten nog prima te vermaken. Hetzelfde geldt voor Bride of Chucky, waarmee de reeks een heel pak humor erbij heeft gekregen.

Seed of Chucky gaat verder waar Bride of Chucky ophield en ook qua niveau lijken de films op elkaar. Veel humor en zelfspot, weinig tot geen spannende momenten. Maar waar dit bij Bride of Chucky nog wel prima werkte, Seed of Chucky gaat geregeld veel te ver. De grappen zijn te flauw en het lijkt soms teveel op een hele foute tienerkomedie of een zoveelste deel uit de Scary Movie reeks. Wat dat betreft is men toch vergeten waar de kracht van Chucky ligt; de combinatie tussen spannende horror en komedie. Dat eerste is hier namelijk volledig zoek. En als de komedie dan ook niet grappig is, dan hou je niet erg veel over. Gelukkig is Chucky nog steeds bad-ass, dat maakt Seed of Chucky op z'n minst nog best vermakelijk. Maar voor een vervolg zou ik hier niet op verder borduren.

2,5 sterren.

avatar van Prips

Prips

dom, voorspelbaar,cliche's etc..

kortom! een heerlijke echte chucky film..

avatar van dj hans

dj hans

ik wel eens kijken of het waar is wat ze zegen

avatar van Disk

Disk

Deel 1 vond ik zeer goed vooral toen je Chucky voor de eerste keer levend zag ik schrok toen echt!, daarna werd het minder en nu is het gedegradeert tot een Horror/komedie.

WHY........snif......

avatar van salih

salih

ik hoop dat het film een echte horror is.,hvc

avatar van salvatore

salvatore

• 1937 berichten

Dan moet ik je teleurstellen, het is meer een gore/komedie.

Nu kan ik je weer een beetje geruststellen dat gore/komedie ook heel leuk kan zijn!