• 9.378.523 stemmen

Met onder meer: Alex D. Linz, Olek Krupa en Rya Kihlstedt

Gesproken taal: Pools en Engels

Releasedatum: 18 december 1997

Plot Home Alone 3

"Ready for more. Much more."

Het lot van de hele wereld hangt aan een zijden draadje, wanneer zware criminelen hun ware tegenstander ontmoeten: en hij is pas acht jaar oud! Een internationale bende heeft een uiterst geheime computer chip gestolen en verborgen in een speelgoed auto. Door een vergissing op het vliegveld belandt het autootje in handen van Alex Pruitt (Alex D. Linz), die alleen thuis zit vanwege waterpokken. Wanneer de bendeleden het huis van Alex proberen binnen te dringen met high-tech snufjes, stuiten ze op heftig verzet van onze slimme held, die tal van valstrikken en booby traps heeft verzonnen om de bende op te rollen.

avatar van ...Kroelie...

...Kroelie...

Home Alone 1&2 vond ik altijd heel erg grappig. Deze film is zo slecht, dat slaat echt nergens op! Echt bagger. Ze hadden het ook beter bij hetzelfde jongetje kunnen laten. De grappen zijn slecht (iets wat ik juist een pluspunt vind bij Home Alone-films) en meer weet ik er gewoon niet over te zeggen. Ze hadden deze film gewoon nooit moeten maken. 1.5*

tommykonijn

Ik vond dit best een goed Home Alone deel! Het is inderdaad wel even wennen aan het nieuwe jongentje (Alex) en de nieuwe boeven maar dat vond ik dan ook de enige nadelen, maar ik in deel 4 zijn het weer nieuwe boeven en weer een ander jongentje ik weet niet of ik dat nog leuk vind misschien hadden ze na deel 2 of deel 3 moeten stoppen! **** !

avatar van DragQueen

DragQueen

Vergeleken bij de eerste twee films, is dit een misbaksel van een komedie. een slap aftreksel met flauwe grappen. en het feit dat culkin niet meer mee doet werkt natuurlijk ook tegen. en de vier nieuwe boeven zijn met z'n allen bij elkaar nog niet half zo grappig als de vorige twee uit de voorgaande films. nee, de magie is wat mij betreft weg. 1 ster.

1 ster is een prachtige Scoren voor zo'n but film

jumpstylemovie

dit is gewoon al een schande voor de reeks

niet te beginnen over deel4

0.5***

avatar van hellblazer93

hellblazer93

Lang niet meer zo leuk als 1 en 2.. Het verhaal is extreem nep. Hij is 8 jaar! En dat jochie is ook lang niet zo grappig als Kevin McCallister (acteur vergeten)... Toch krijgt ie een 1.5* vanwege sommige grappige stukjes die WEL nieuw waren zoals die trampoline. Verder flut...

avatar van duffman

duffman

hellblazer93 schreef:

Hoe oud denk je dat hij in de eerste film is

JohnWilliams

Hij is 8 jaar daar. Dus hij zou hier wel 10 kunnen zijn!

avatar van Dirigentenleven

Dirigentenleven

Tja.. als ik hem moet vergelijken met deel 1 en 2 is dit natuurlijk een flop maar als je dat even vergeet is hij best vermakelijk en nog wel te doen, maar inderdaad die streken zijn bijna allemaal hetzelfde en dat gaat op een begeven moment toch wel vervelen jammer gewoon .....

tommykonijn

Ik heb hem nog eens gekeken ik geef hem toch maar een 3.5* want ik vond hem nog niet zo goed als deel 1 of 2!!!!

avatar van Dirigent

Dirigent

Dit kon veel beter, vergeleken met deel 1 en 2 is dit natuurlijk een flop voor eens een keer met je kind te kijken is hij wel vermakelijk maar over het algemeen vind ik er niet veel aan!

JohnWilliams

Deel 1 blijft de beste gevolgd door 2, na 2 is het bagger.

avatar van hellblazer93

hellblazer93

duffman schreef:

Hoe oud denk je dat hij in de eerste film is

Dit is een ander jongetje. In deel 1 is Kevin McCallister volgens mij 10 jaar, maar dat weet niet helemaal zeker..

JohnWilliams

Hij is 8 zoals ik al eerder zei... dat staat overigens bij het plot daar.

tommykonijn schreef:

Jammer genoeg wordt hij steeds minder, verlaagd naar 3*!

avatar van Elementofone

Elementofone

>:(

Elementofone schreef:

Dat je het lef hebt gehad deze nog een keer te kijken

HEE ik maak hier de bijdehante opmerkingen

avatar van Elementofone

Elementofone

Ik zie het!

JohnWilliams

Echt de slechtste film die ik ongeveer ken, oké Home Alone 4 is nog erger.

Elementofone schreef:

Dat je het lef hebt gehad deze nog een keer te kijken

Nou mijn moeder vindt de Home Alone films (op deel 4 na) allemaal héél leuk en daarom heb ik hem nog eens gezien (omdat mijn moeder het wou dus!)

Deel 1 = still the BEST.

JohnWilliams schreef:

Deel 1 = still the BEST.

klopt , klopt

tommykonijn schreef:

Ik word gek van mijn moeder .

Verlaagd naar 2.5*.

JohnWilliams

Wie heeft deze film nou gezien in de bioscopen? Wie dit heeft gezien is denk kokhalsend uit de zaal gelopen en heeft zijn €'s terug gevraagd. Of in die tijd natuurlijk zijn of haar 'Guldens'.

avatar van Sportingerke

Sportingerke

We verdubbelen het aantal schurken; we veranderen de hoofdacteur... We maken een flauw afkooksel van de eerste twee films en proberen het spannend te maken met wat spiontechnologische chips om zo weer een kaskraker te maken.

Zou het dit zijn dat de makers gedacht hebben?

Deze film werpt een smet op zijn twee voorgangers (en staat wat mij betreft terecht in de floplijst).

1.5 sterren (omdat ik soms nog heb moeten lachen.)

avatar van SpikeR

SpikeR

als dat zo doorgaat met (part 4) dan kan ik niet nog lager stemmen

wat een flop

tommykonijn schreef:

Ik word gek van mijn moeder .

Verlaagd naar 2.5*.

Als ze hem nou nog één keer kijkt ....

Ga ik Slapen .

avatar van film_kaza

film_kaza

MMhhh bij mij komt het over dat deze Home Alone werd gemaakt omdat de eerste erg bekend waren. Dat "dieven - vallen" een erge hit was. Hier komen ze met een oersimpel, humorloos, moraalloos verhaal en dan ook mist de mooie muziek die Home Alone 1 had. Trouwens speelt het zich ook niet tijdens kerst af.

De vallen worden hier ontzettend overdreven.

De criminelen die eerst professioneel overkwamen zijn nou nog dommr dan Marv en Harry. Dus in principe heb je wat extra pijnelijk deleted vallen hierin. Met een enorm nutteloosheid eromheen.

0,5

avatar van goor

goor

net zo een flop als deel 4 ik haat deze film

JohnWilliams

Stem nog geen eens op deze film zo erg vind ik hem.