• 9.376.921 stemmen

Met onder meer: Alex D. Linz, Olek Krupa en Rya Kihlstedt

Gesproken taal: Pools en Engels

Releasedatum: 18 december 1997

Plot Home Alone 3

"Ready for more. Much more."

Het lot van de hele wereld hangt aan een zijden draadje, wanneer zware criminelen hun ware tegenstander ontmoeten: en hij is pas acht jaar oud! Een internationale bende heeft een uiterst geheime computer chip gestolen en verborgen in een speelgoed auto. Door een vergissing op het vliegveld belandt het autootje in handen van Alex Pruitt (Alex D. Linz), die alleen thuis zit vanwege waterpokken. Wanneer de bendeleden het huis van Alex proberen binnen te dringen met high-tech snufjes, stuiten ze op heftig verzet van onze slimme held, die tal van valstrikken en booby traps heeft verzonnen om de bende op te rollen.

avatar van Zach

Zach

de andere acteur was veel better van kevin .

avatar van Yphygenia

Yphygenia

Ze hadden na deel twee gewoon moeten stoppen.

0,5

avatar van D-ark

D-ark

Home alone komt helemaal mijn neus uit dus een zeer terechte 1,0

avatar van ikketjuh

ikketjuh

zeker niet zo goed als de 2 eerste !

jammer dat ze opeens een andere jongen hebben genomen, wat was er mis met de oude ? (misschien te oud...)

heb wel af en toe moeten lachen en verdient een goede 3*

avatar van ikkelaura

ikkelaura

dit vind ik nou echt dat je zegt een leuke film voor gewoon een keer tussen door.

ik heb hem laatst met mijn broertje gezien en vond hem echt heel leuk 1 en 2 vond ik ook allbei wel leuk maar deze heeft toch iets aparts.

wel jammer dat het ineens een andere jongen is. 5*

avatar van Sander88

Sander88

Eerste 2 films waren gewoon super leuk (orgineel) met kevin (Macaulay Culkin), deze (en 4) vind ik een stuk minder.

2,5

avatar van rroossiiee

rroossiiee

Ik vind dit de leukste home alone!

Echt geweldig dit jochie vind ik ook veel leuker..

avatar van mikeh

mikeh

vind de acteur die dit kind speelt niet zo leuk als in home alone 1 & 2. Het komt nu op het zelfde neer als film 1 en 2. Nee vind deze film niks. 1 en 2 waren wel geweldig.

avatar van Evelien14

Evelien14

Ook heel goed, zoals 1 & 2(hoewel, die waren wel wat beter)... Ik denk gewoon dat ze bij dezelfde jongen moesten blijven??!!

avatar van Falkor

Falkor

echt een leuke en gezellige film!!!! daar kan ik pas naar kijken!!!!!!! en een lief, schattig jongetje dat erin voorkomt!!!!

naar Home Alone 2 kan ik niet kijken: ZO BAGGER!!

Irritant jongetje die niet kan acteren.

in Home Alone 3 komt tenminste humor in voor, en in 2 niet.

avatar van dafoefan

dafoefan

Na deze film gisteren nog een keer te hebben gezien,

verhoog ik mijn stem van 2,5 naar 3,5*

kheb home alone 3 en 4 gezien. en ik vind 4 veel leuker. deze kwam een paar dagen geleden op TV en ik vond er niks aan. sommige momenten waren wel leuk maar het loopt niet echt vlot naar mijn gevoel

1,5

avatar van Filmfreaker

Filmfreaker

Erg Grappige Comedie. De jongen acteert heel goed en grappig. Zo komt hij ook zeer verstandig over.

Nu zijn de boeven eindelijk eens met een groep, wat betekent: MEER VALLEN!!!!, dus meer lache. Ook maak dit er een criminelige film ervan. Met pistolen en schieten, wat de andere twee films niet hadden.

Ja echt, leuk!

avatar van 123crap

123crap

Score is echt te weinig, niet vergeten dat dit een kinderfilm is.

avatar van Wassup !

Wassup !

Deze vond ik niet meer goed hoor, er komt wel sleet op de formule. Deze is allesbehalve supper, niet kijken dus!!! De humor was ook niks . Er kwamen een paar grijnzen op m'n gezicht maar dat was het dan ook. Mislukte komedie. 0.5/5 .

avatar van papaEd

papaEd

Ze hadden het gewoon bij de eerste 2 moeten laten,deze was gewoon te voorspelbaar en Alex was supper slecht in zijn rol. 1.0 *

avatar van veron35

veron35

IK vind deel 1 en 2 wel leuk, maar deze is echt verschrikkelijk.

avatar van abeltjuh 25

abeltjuh 25

Ik vond het wel meevallen hoe verschrikkelijk slecht.

avatar van seanpuffy

seanpuffy

spijtig dat deze niet met culkin is. maar het blijft al bij al toch nog een vermakelijke film

avatar van P8rb

P8rb

deel 3 en 4 hadden nooit moeten komen, zijn gewoon helemaal niks.

2,0

avatar van Hyperbolic

Hyperbolic

Blijf toch es van die goeide ouwe onderwerpen af..0,0

avatar van %%%%%%

%%%%%%

Slechte Home Alone .Die andere 2 waren veel beter.Het verhaal is niks.De acteer werk is pruts. 1, ster.De vallen waren ook niet meer zo grappig

avatar van zjandannybob

zjandannybob

mm dit snap ik niet vergelijk em eens niet met deel 1 en 2 die wel echt beter waren dan was deze toch ook niet echt slecht, het jonge speelt het goed. en voor de jongere is dit toch een leuke film!

avatar van *kelly*

*kelly*

Vond dit een minder goed deel dan de eerste 2.Immers wanneer je de eerste film gezien hebt ben je al uitgekeke op de 2de en dan heb je zeker geen interesse meer in de 3de film van de reeks home alone films.Toch goed geacteerd door de jongen en natuurlijk goed bedacht.

----->2*

avatar van duffman

duffman

veel minder als de vorige delen ook vooral om dat Culkin Mecaulay niet meer meedoet en ja het verhaal blijft wel hetzelfde en dat gaat toch tegensteken.

2,5

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Tegenvallende film! Het is natuurlijk even wennen met de nieuwe hoofdrolspeler, en de acteerprestatie zijn erg onder de maat maartoch....soms kan er een glimlach vanaf wat mij betreft!

* *

avatar van Galantje0012

Galantje0012

na-aapsel van die 2 andere coole home alone- films!

avatar van Lady_Movie

Lady_Movie

Hele leuke film.

Leuk jongetje.

Weer een ander soort verhaal.

Humor was aanwezig. lag soms helemaal in een deuk.

Heb hem al 3 keer gezien, en heb me geen seconde verveelt.

Leuk gemaakt. Goed geacteerd. Weer andere boeven.

al met al 4.5*

avatar van waxs

waxs

Dat knulletje is echt zeer irritant.

avatar van maerk

maerk

De eerste 2 home alone films waren wel leuk...maar dit is een misbaksel. Dat jochie kan niet acteren en de grappen zijn helemaal niet leuk.

1 ster.