Genre: Familie / Komedie
Met onder meer: Alex D. Linz, Olek Krupa en Rya Kihlstedt
Gesproken taal: Pools en Engels
Releasedatum: 18 december 1997
Plot Home Alone 3
"Ready for more. Much more."
Het lot van de hele wereld hangt aan een zijden draadje, wanneer zware criminelen hun ware tegenstander ontmoeten: en hij is pas acht jaar oud! Een internationale bende heeft een uiterst geheime computer chip gestolen en verborgen in een speelgoed auto. Door een vergissing op het vliegveld belandt het autootje in handen van Alex Pruitt (Alex D. Linz), die alleen thuis zit vanwege waterpokken. Wanneer de bendeleden het huis van Alex proberen binnen te dringen met high-tech snufjes, stuiten ze op heftig verzet van onze slimme held, die tal van valstrikken en booby traps heeft verzonnen om de bende op te rollen.
Alex Pruitt
Mrs. Hess
Stan Pruitt
Molly Pruitt
neo
ben ik tijd terug met school naar toe geweest.ik heb me echt zitten ergeren in die zaal.0,5 sterren
NERD
Deel 1 en 2 waren al enigszins ver gezocht, maar deze is nog 10 x verder gezocht (of hoe je dat ook zegt). Verder is die koter nog irritant ook, waar dat jochie uit deel 1 en 2 nog wel te pruimen was.
vliegtuig13
Vond hem niet echt leuk. Beetje flauw allemaal en dat jochie is veel minder dan die andere, ik zag het als een compleet andere film. erg jammer.
tom
Ik heb em weer gezien en.....
JEZUS! dit is echt een enorme boutfilm!
dat ik hier nog één ster voor gaf?!?
Ik verander het maar naar een halve ster, maar dit is alleen omdat ik het niet naar min 24,89 kon veranderen.
jeroentje125
Dit is echt een slechte film. 1 en 2 vond ik leuk maar dit is niks 0,5*
twinmaster
Is ieen bar slechte film,het gassie met de hoofdrol kan absoluut niet acteren,de rest van de acteurs in dewze film trouwens ook niet en de humor is zo slecht om er van te huilen,ik kijk nog liever naar de enquete bouwfraude dat is nog grappiger
tovenaar
Die muis op dat autootje rulede flink
GerwinF
Allemachtig! Het strijken van een overhemd is nog leuker! En dat ventje...boehoe
Boule
Ik weet niet waar iedereen het over heeft hoor. Ik vond dit echt de leukste Home alone van de 3.
Bij die andere zat je eerst een uur uit te kijken zodat het laatste half uurtje leuk was.
Bij deze was het gelijk van af het begin grappig en aangenaam om te kijken.
Chainsaw
Mee eens. Eerste twee waren leuk, maar dit is echt knudde met een rietje. 1 ster.
Hemdale
Ik vond dit geen echte bagger film maar het is in ieder geval totaal niet passend bij de Home Alone reeks.
Moviestar
Haalt deel 1 en 2 naar beneden zonde dat ze nu net één deel te veel hebben gemaakt. 1*.
MaTtIeBoY
Oh mijn god wat een verrotte film .je hoopt gewoon dat die gasten hem krijgen!! 0,5 sterren
nrggirl
dit was een zielige film zeker als het al de zelfste jongen nie is als anders
morpheus
deel 1 en 2 waren leuk, maar deel 3 stelt werkelijk niks meer voor en is te kinderachtig en kleinzielig voor worden.
WB
Echt, dat ze dit nog Home Alone noemen! Als je Home Alone zegt, denk je aan Macauley Culkin, aan New York en aan de kerst, en niet aan een stom irritant ventje, beetje sneeuw, en een sfeer die niet eens op de kerst lijkt! Echt de ultieme baggerfilm!
Echt, de mensen die zo'n trilogie beëindigen zeg maar, moeten ze gelijk spitten!!!
En waar was nogmaals de kerstspirit? Ik heb gezocht, en kwam alleen wat sneeuw tegen wat DAAR in de verste verte nog niet eens aan de kerst deed denken... Zucht...
1,5 sterren...
Ericinho
nog irritanter dan Culkin... hoe is het mogelijk. Stokslagen voor zijn natuurlijke ouders en *ster
movie-freak
Home Alone 3????
hahaha, en let op de tagline op de poster: BETTER THAN THE FIRST TWO!
WB
Volgens mij als dat ventje die er in speelt die film zelf bekijkt, zet ie em na 5 minuten al uit... Of valt gewoon in slaap
KLah
Deze film mist gewoon de charme van de vorige 2 delen. De techniek verziekt hier echt alles.
Een 1 ster. Pas idd in de flop.
yarakhasan
hahaha, en let op de tagline op de poster: BETTER THAN THE FIRST TWO!
HAHAHA wat een klootzakken, 1 en 2 waren leuk, maar 3 zuigt echt
mafiabaas
Echt slechte film vergeleken met deel 1 en 2. Ik snap niet dat ze een derde deel hebben gemaakt met deze knul en boeven, die van deel 1 en 2 waren veel beter en veeel grappiger.
Da_BuTcHa
Gewoon een bijzondere slechte film. Het origineel is helemaal verdwenen. (acteurs, omgeving, kerstsfeer, enz) Ik vindt dit zeker 1 van de slechte films ooit gemaakt. Het is meer een kinderfilm dan een echte familiefilm. Doodzonde dat deze baggerfilm de Home Alone reeks totaal heeft verziekt. Echt zonde
djelle
Ik sluit me aan bij hetgeen de meeste hierover denken. Het is echt doodzonde. Het mist o.a. de charme van deel 1 en 2, en er zit zoveel minder in... Het voegt echt niks meer toe en het is duidelijk voelbaar een commerciële afhandeling geweest. Zelfs de grappen zijn veel minder geslaagd. Echt heel jammer... 1*
De GeuS
Vrijdagavond nog weer een stukje van gezien op Canal+. Zulke vervolgen zouden voor de wet verboden moeten worden; verlaagd naar een 0,5*....

Home Sweet Home Alone

Home Alone 2: Lost in New York
1992

Home Alone
1990

Regisseur Chris Columbus geen fan van vervolgen op 'Home Alone': 'Reeks verpest'

'Pups Alone' de dierenversie van 'Home Alone' verschijnt volgende maand

Deadpool & Wolverine
Actie / Komedie, 2024

Mees Kees
Familie, 2012
vakantieburglarwinterbraverycomputer chiptechnical toy slapstickvervolglittle boyfamilie relatieshuisinvasieautoprecocious childhome alonemischievous child kerstmischicken pox kids on their ownchild rescue