• 9.376.205 stemmen

Met onder meer: Alex D. Linz, Olek Krupa en Rya Kihlstedt

Gesproken taal: Pools en Engels

Releasedatum: 18 december 1997

Plot Home Alone 3

"Ready for more. Much more."

Het lot van de hele wereld hangt aan een zijden draadje, wanneer zware criminelen hun ware tegenstander ontmoeten: en hij is pas acht jaar oud! Een internationale bende heeft een uiterst geheime computer chip gestolen en verborgen in een speelgoed auto. Door een vergissing op het vliegveld belandt het autootje in handen van Alex Pruitt (Alex D. Linz), die alleen thuis zit vanwege waterpokken. Wanneer de bendeleden het huis van Alex proberen binnen te dringen met high-tech snufjes, stuiten ze op heftig verzet van onze slimme held, die tal van valstrikken en booby traps heeft verzonnen om de bende op te rollen.

avatar van djelle

djelle

Inderdaad. Dien maar een wetsvoorstel in!

avatar van twg

twg

1 ster voor de moeite.

avatar van PoMeLo

PoMeLo

kut film

avatar van Marki_san

Marki_san

deze beschaamd de eerste twee delen, ik vind hem eigenlijk niet de moeite waard om te kijken

avatar van Esmeetje

Esmeetje

eerdekes schreef:

Speelt dit jongetje ook niet mee in 'liar liar' ??

nee dat is Justin Cooper...

avatar van Edie

Edie

Inderdaad, een vreselijk slechte film, voor kinderen uiteraard altijd wel leuk (welke film met een irritant jongetje niet?..) maar dit is triest, 1 ster, een welverdiende ster

avatar van The One Ring

The One Ring

Tweemaal was het leuk. Daarna niet meer.

avatar van XfofaXX

XfofaXX

...die alleen thuis zit door waterpokken...

Dat moesten we nu echt weten hoor! *braak*

avatar van Fangs

Fangs (crew films)

Deel 1 was wel leuk, met deel 2 werd het al minder, maar deel 3 is wel echt het toppunt van slechtheid. Ik heb deel 4 nog niet gezien (ben ik ook niet van plan), maar die kan vast niet slechter zijn. Misschien is deze film wel leuk voor kids... 1*

avatar van chan

chan

Edie schreef:

helemaal mee eens

avatar van Film Pegasus

Van het genre humor waar ik helemaal niet van hou. Met deze film zit je je meer te ergeren dan dat je kan lachen met de grappen (of wat er voor moet doorgaan)

avatar van Gizzmann

Gizzmann

So bad, it's uhm... nee wacht. Hij is gewoon slecht :S

avatar van dvd-man

dvd-man

Vond hem wel grappig.

avatar van Bone*Thugs

Bone*Thugs

Ow Mennnnn..ik vond die makauley culkin al een pokkeblaag......komt hij ook nog eens een keer aan kakke!!

Echt TE bagger gewoon!

avatar van bren

bren

Slecht film, erg jammer dat ze makauley culkin er niet in hebben laten spelen, 2 sterren

avatar van koreaan

koreaan

Slecht met de hoofdletter S.

avatar van Scratt

Scratt

Het ging nog en was nog iets of wat de stijl van 1 & 2,

Home alone 4 is pas erg !

Regan_Robbie24

het is wel een leuke film, het is grappig hoe het verloopt, al ken ik deel 1-2 niet. die wil ik wel zien. deel 4 niet. maar ja, over deze film, het is grappig, soms wel saai, 3,5*.

Alex D. Linz kan wel goed acteren.

avatar van robertinho

robertinho

Meen je nou serieus dat je 1 en 2 nog niet gezien heb?

Ik dacht dat iedereen die wel gezien had onderhand.

Regan_Robbie24

ja, in een horrorfamilie wonen is al erg genoeg!

deel 1 heb ik nu besteld bij bol.com en voor deel 2 spaar ik wel. en niet iedereen heeft em gezien, ik heb eens rond gevraagd en sommige vrienden van mij kennen em niet. raar, ik kende de titel wel, maar had em niet en de videotheek heeft alleen films boven de 2000. dus...

avatar van robertinho

robertinho

Ze worden elk jaar rond de kerst altijd wel 1 of 2x uitgezonden.

avatar van mikoz

mikoz

Regan_Robbie24 schreef:

ja, in een horrorfamilie wonen is al erg genoeg!

Haha , vandaar die horror interesse

Btw als je 1 en 2 gezien hebt weet ik zeker dat je 3 een HEEL stuk omlaag zet..

avatar van WB

WB

mikoz schreef:

Btw als je 1 en 2 gezien hebt weet ik zeker dat je 3 een HEEL stuk omlaag zet..

Hij heeft deel 1 in zijn top 10 staan, dus dat zegt al wel genoeg

avatar van CAPIpsv

CAPIpsv

een grote flop als vervlog op deel 1 en 2,die ik overigens wel zeer vermakelijk vond, en waar ook wel een beetje kwaliteit achter zit vind ik. Deze film is eigenlijk het kijken niet echt waard, alleen als je echt niets te doen hebt.

Je beoordeeld deze film vaak ook ten opzichte van die eerdere twee delen en dan is het idd niet meer waard dan een 2#.

avatar van Jorick

Jorick

Deel 1 was leuk, deel 2 was al een stuk minder, maar dit deel is gewoon slecht en totaal niet grappig.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik de film niet geheel afgekeken heb, maar ik ben geheel overtuigd dat deze film niet voor mij is besteed.

avatar van Flipman

Flipman

Op zich wel leuk, maar ik heb dat allemaal al twee keer gezien, moeten ze niet doen!

'n Eén.

avatar van us_raider

us_raider

• 2034 berichten

Zaten wel weer een paar leuke nieuwe grappen bij. Jongetje is minder goed dan die van de eerste 2 films maar door dat kinderlijke wel grappig.

2,5 * toch omdat ik het verhaal op zich wel grappig vond als je er maar op de juiste manier naar kijkt...:P

avatar van asmo26

asmo26

nr. 36 in de floplijst is zelfs te veel eer voor deze film. Deze hoort veel hoger in de lijst

Regan_Robbie24

uh... hij is nr. 37, ik vind het echt nog wel een leuke film, ik heb hem al een paar keer gezien, en ik kan hem niet slecht noemen, Alex D. Linz (Bounce, Max Keeble's Big Move, Race To Space enz.) speelt het erg leuk!

avatar van koreaan

koreaan

Regan_Robbie24 schreef:

Een paar keer? Ik vind deze film gewoon een schande.

De home alone films met Joe pesci en daniel stern zijn eeeeen stuk leuker. maar over smaak valt gelukkig wel te twisten!!