Federico Fellini

Geboren:
20 januari 1920
Rimini (Italië)

Overleden:
31 oktober 1993 (73 jaar)
Rome (Italië)

Er staan 24 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 3448 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,56 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,88

Filmografie

3,00 (20)
Luci del Varietà (1950)
Alternatieve titel: Variety Lights
3,26 (63)
Lo Sceicco Bianco (1952)
Alternatieve titel: The White Sheik
2,87 (16)
L'Amore in Città (1953)
Alternatieve titel: Love in the City
3,58 (158)
I Vitelloni (1953)
3,70 (442)
La Strada (1954)
Alternatieve titel: De Weg
3,57 (60)
Il Bidone (1955)
Alternatieve titel: The Swindle
3,76 (225)
Le Notti di Cabiria (1957)
Alternatieve titel: Nights of Cabiria
3,59 (527)
La Dolce Vita (1960)
Alternatieve titel: The Sweet Life
3,30 (70)
Boccaccio '70 (1962)
3,73 (601)
(1963)
Alternatieve titel: Otto e Mezzo
3,47 (147)
Giulietta degli Spiriti (1965)
Alternatieve titel: Juliet of the Spirits
3,11 (53)
Histoires Extraordinaires (1968)
Alternatieve titel: Spirits of the Dead
3,70 (5)
Block-Notes di un Regista (1969)
Alternatieve titel: Fellini: A Director's Notebook
3,17 (123)
Fellini - Satyricon (1969)
Alternatieve titel: Satyricon
3,18 (24)
I Clowns (1971)
Alternatieve titel: The Clowns
3,67 (147)
Roma (1972)
3,67 (437)
Amarcord (1973)
2,93 (101)
Il Casanova di Federico Fellini (1976)
Alternatieve titel: Casanova
2,89 (41)
Prova d'Orchestra (1978)
Alternatieve titel: Orchestra Rehearsal
3,50 (45)
La Città delle Donne (1980)
Alternatieve titel: City of Women
3,31 (51)
E la Nave Va (1983)
Alternatieve titel: And the Ship Sails On
3,34 (61)
Ginger e Fred (1986)
Alternatieve titel: Ginger and Fred
2,91 (16)
Intervista (1987)
Alternatieve titel: Fellini's Intervista
3,20 (15)
La Voce della Luna (1990)
Alternatieve titel: The Voice of the Moon