Sam Mendes

Geboren:
1 augustus 1965 (51 jaar)
Reading (Verenigd Koninkrijk)

Er staan 7 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 20397 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,71 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,79

Filmografie

4,09 (7413)
American Beauty (1999)
3,66 (2836)
Road to Perdition (2002)
Alternatieve titel: The Road to Perdition
3,42 (2587)
Jarhead (2005)
3,41 (1623)
Revolutionary Road (2008)
3,21 (567)
Away We Go (2009)
3,60 (3518)
Skyfall (2012)
Alternatieve titel: Sky Fall
3,31 (1853)
Spectre (2015)