Richard Linklater

mijn gemiddelde
3,38
9848 stemmen

Geboren:
30 juli 1960 (57 jaar)
Houston (Verenigde Staten)

Er staan 19 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 9848 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,38 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,87

Filmografie

3,26 (132)
Slacker (1991)
3,43 (596)
Dazed and Confused (1993)
3,69 (1456)
Before Sunrise (1995)
3,31 (45)
SubUrbia (1996)
3,00 (139)
The Newton Boys (1998)
3,37 (268)
Waking Life (2001)
3,39 (258)
Tape (2001)
3,17 (1945)
The School of Rock (2003)
Alternatieve titel: School of Rock
3,63 (1250)
Before Sunset (2004)
2,73 (211)
Bad News Bears (2005)
2,88 (185)
Fast Food Nation (2006)
2,93 (524)
A Scanner Darkly (2006)
3,02 (115)
Me and Orson Welles (2008)
2,77 (310)
Bernie (2011)
3,49 (656)
Before Midnight (2013)
3,62 (1528)
Boyhood (2014)
3,16 (227)
Everybody Wants Some!! (2016)