Genre: Actie / Avontuur
Bekijk via Netflix
Bekijk via Videoland
Plot The Expendables 2
"Back for War."
De louche CIA agent Church (Bruce Willis) stuurt de Expendables, een groep huurlingen, opnieuw op een gevaarlijke missie. De groep moet een vermist pakketje zien terug te krijgen bij het agentschap. Het pakketje is echter in Gazak, een door oorlog verscheurd Oost-Europees land. De missie loopt in het honderd wanneer blijkt dat een andere groep huurlingen, de Sangunaires, dezelfde opdracht probeert uit te voeren.
Barney Ross
Trench
Hale Caesar
Toll Road
IceTigerGhost
Een onbekende erin en Rourke eruit. Dat is pas een ontgoocheling!
Van Dolph Lundgren's officiele website:
"At the moment I'm very much looking forward to joining forces with my friend and mentor Sly Stallone, Bruce Willis, The Governator, Mickey, Jet, Jason, Chuck Norris, Randy, Terry and Nick Cage in a month for EXPENDBALES II. Hopefully unpredictable Gunner will be back for more murder and mayhem..."
RuudC
Daar werkt hij inmiddels dagelijks mee samen, of niet?
DiDa
Waarschijnlijk noemt hij die niet, omdat hij alleen de namen noemt van de good guys (het officiele Expendables team dus). Wel apart is dat volgens Dolph Mickey Rourke er gewoon bij is....
djelle
Ze zullen het hem nog niet durven zeggen hebben
GuyB
Voor mij een grote ontgoocheling. Tool was de coolste, dé ultieme Expendables-verschijning. Echt een ontgoocheling...
Hopelijk weet Stallone nog wat ie doet.
GuyB
Weet nog goed toen ik ging kijken met vrienden, allemaal van mijn generatie en niet specifiek opgegroeid met deze helden dat ze nogal raar reageerden toen ik zei "Mickey Rourke!", zeiden ze van "Mickey wie?", maar na afloop van de film vonden ze hem bijna de coolste Expendable en hoopten ze op een grotere rol voor hem in deel 2. So it's not just me.
Hopelijk weet Stallone nog wat ie doet.
Rourke zou toch maar een hele kleine rol spelen, aangezien hij in deel 2 dood zou gaan. Om de wraakactie van de rest zou de film draaien. Jammer dat hij afwezig is, maar ik kan wel wat namen noemen uit de cast die ik meer zou missen.
Randy Couture gisteren op twitter:
Just landed in Bulgaria today at noon . Starting Expendables 2 ! Gonna be a blast
Naomi Watts
Eigenlijk ontluisterend dat Jai White niet eens gevraagd is. Vraag me dan af waar je mee bezig bent als (casting)director zijnde.
Imperial Figure
wat wil ie doen, met een looprek iemand knock-out slaan.
Oh ja en eindelijk Van Damme in de cast, toch vind ik dat er nog een paar missen zoals Michael Jay White, Mark Dacascos, Jackie Chan, Sammo Hung Kam-Bo, Donnie Yen (mijn favoriet) en misschien zelfs nog Don 'The Dragon' Wilson'.
Simon West dit keer regisseur, misschien dat het dan beter uitpakt, Stallone raakte het overzicht kwijt met deel 1, dus een extra regisseur kan geen kwaad.
mrwhite
wat wil ie doen, met een looprek iemand knock-out slaan.
Chuck is een actie legende en hoord (afgezien van zijn leeftijd) er dan ook gewoon bij.
JacoBaco
Ik kijk erg uit naar de rol van Scott Adkins. Die vent kan vechten als de beste. Maar niemand wint het van Chuck Norris. Eigenlijk niet eerlijk dus dat hij meedoet,
When the Boogeyman goes to sleep, every night he checks his closet for Chuck Norris.
Vroeger had je ook Matthias Hues en Billy Blanks. Vooral Matthias Hues zou leuk zijn.
Metalfist
Enkel Bruce Lee in Way of the Dragon!
JacoBaco
Ik bedoel, niemand wint het meer van Chuck Norris sinds Way of the Dragon.
Naomi Watts
In dat geval; where the fuck is Sonny Chiba?
RuudC
Ik denk dat Chuck of een cameo krijgt of een actieloze rol zoals Mickey Rourke en Eric Roberts die in het eerste deel hadden.
wat wil ie doen, met een looprek iemand knock-out slaan.

Maar Chuck Norris is wel een geweldige toevoeging, hij heeft een héél erg belangrijke rol gehad in het jaren '70 en '80 aktiegenre! Hij heeft bijna eigenhandig de martial arts naar Hollywood gehaald als leraar voor een hele hoop acteurs. Uiteraard samen met Bruce Lee.
Van Randy Couture's twitter:
Amazing how loud a 50 cal machine gun is ! Let the games begin . Expendables 2 is rolling
Scott Adkins twitterde zojuist:
Heading home to spend 2 weeks with my beautiful family. Then it's time to channel my inner Boyka for Expendables 2
IceTigerGhost
Stallone verdient alleen al een standbeeld voor het terughalen van Chuck Norris. Hopelijk krijgt hij een mooie (en niet te korte) cameo.
Absoluut!
dutchtuga
Na net Near Dark te hebben herzien schiet me te binnen dat Bill Paxton helemaal niet zou misstaan in The Expendables 2. Die 80's held is al een tijdje uit de game, zou een mooie comeback zijn.
Lennert
Nee, daar ben ik het toch echt niet mee eens. Paxton is er goed in om een vervelend patsertje te spelen, maar slaat daar altijd in door. Een rol zoals in True Lies is hem op het lijf geschreven, dus als hij in een scene zou zitten waar Statham hem in elkaar trapt zou het hilarisch zijn, maar als actieheld moet ik er echt niet aan denken.
Thorak
Nee, Bill Paxton zou mijn keuze ook niet zijn, Michael Jay White trouwens ook niet. Ik moest zelfs eerst op IMDb kijken wie hij was en waar hij in gespeeld had.
Het ontbreken van Kurt Russel daarentegen... Dat kan toch eigenlijk gewoon niet!? Hij heeft naar mijn idee meer betekend voor de vroege '80s aktiefilms dan Bruce Willis.
Het had trouwens ook wel leuk geweest als het trio Stallone-Schwarzenegger-Willis nog een verwijzing naar Planet Hollywood hadden gemaakt!

Naomi Watts
Russell kan idd niet ontbreken.
Ook vind ik het ontbreken van dames ook wel een gemis. Michelle Yeoh, Kara Hui, Jade Leung, Michiko Nishiwaki, Brigitte Lin. Zullen niet misstaan. Meer namen die wel in E2 zitten die vreemder klinken. Vooral Yeoh, ik slaap nog net niet in een Yeoh t-shirt maar op betreft van actiefilms toch wel het neusje vd zalm.

Expend4bles

Yip Man 2
Actie, 2010

Crank
Actie / Misdaad, 2006
verlies van geliefdevliegtuigvliegtuigcrashgeweldbeard ensemble castwisecrack humorairport loungeasian woman