• 9.379.584 stemmen

Met onder meer: Sylvester Stallone, Jason Statham en Bruce Willis

Releasedatum: 16 augustus 2012

Plot The Expendables 2

"Back for War."

De louche CIA agent Church (Bruce Willis) stuurt de Expendables, een groep huurlingen, opnieuw op een gevaarlijke missie. De groep moet een vermist pakketje zien terug te krijgen bij het agentschap. Het pakketje is echter in Gazak, een door oorlog verscheurd Oost-Europees land. De missie loopt in het honderd wanneer blijkt dat een andere groep huurlingen, de Sangunaires, dezelfde opdracht probeert uit te voeren.

djelle

Inderdaad fantastisch! Hopelijk zien we Arnie goed in actie.

Van Damme had ik trouwens eigenlijk iets liever bij de goeierikken gezien. Maar goed, ben al blij dat ie meedoet.

schram101

Oh, ik ben juist blij dat ie een bad-ass is. Kunnen ze m lekker van katoen geven.

Naomi Watts

Van Damme vind ik ook zo'n geweldige bad guy. Toch wel een beetje teleurgesteld qua namen, vind de keuze voor sommigen iets te makkelijk. Had liever ook wat onorthodoxe namen gezien.

schram101

Zoals..? Vind het vrij logisch dat je bij een film als deze, bij deze namen uit komt.

Naomi Watts

Kurt Russell, Vin Diesel, Chow Yun Fat, Bolo Yeung, Clint Eastwood, Michelle Yeoh, Peter Weller (ook al is ie rumored), Wesley Snipes etc. En dat zijn nog veelal bekendere namen. Ook wat professional fighters zou geen overbodige luxe zijn.

Vallen af: Eric Roberts en Steve Austin

Komen er bij: Jean-Claude Van Damme en Chuck Norris

Toch een duidelijke verbetering!

Austin ging dood toch?

Naomi Watts schreef:

Mm. Zijn inderdaad leuke namen, en zeker Snipes zou niet echt misstaan. Maar was jij ook een voorstander van Tomas Jane, John Travolta, Nicolas Cage en Christian Slater dan zeker?

Naomi Watts schreef:

Ben allang blij dat Schwarzenegger een grotere rol heeft. Toch de grootste aanwinst in dit tweede deel.

dutchtuga schreef:

Eens. Ben ik ook erg blij mee. Had Bolo Yeung ook graag terug willen zien keren als badguy. Toch de villain die het meets is blijven hangen uit de jaren 80 films.

schram101 schreef:

Cage zeker weten, andere 3 not so much.

Naomi Watts schreef:

Yeung is idd geweldig. Zou tof zijn, Willis als opdrachtgever voor de het duo badasses van Damme en Yeung.

Naomi Watts schreef:

Cage zeker weten, andere 3 not so much.

Mm, ik hoop dat ze geen van allen mee doen. Cage is toch andere koek dan Lundgren Stallone en Arnie. Inderdaad geweldig dat Arnie een grote(re) rol heeft. Hopelijk ook écht een grote rol.

Bij Yeung gaat er geen belletje rinkelen overigens. Waar speelde die in?

schram101 schreef:

Bij Yeung gaat er geen belletje rinkelen overigens. Waar speelde die in?

Zijn meest memorabele blijft voor velen toch Chong-Li in Bloodsport denk ik.

avatar van Metalfist

Metalfist

Jim Kelly zou ik ook nog wel willen zien verschijnen, fantastisch in Enter the Dragon met Bruce Lee

Grappig, daar zit Bolo Yeung ook in

avatar van Metalfist

Metalfist

Aha, de naam zei me niets maar op Google herken ik hem wel. Jah, die mag er ook wel bij.

avatar van GuyB

GuyB

The Expendables staat nu ondertussen op de eerste plaats in mijn persoonlijke top tien, ondanks dit heeft ie een stem gekregen van 4,5, omdat ik al een tijdje voel dat het beter kan met dit tweede deel.

Naomi Watts schreef:

Van Damme vind ik ook zo'n geweldige bad guy.

Een goeie bad guy heeft voor mij nog altijd een echte rotkop of valse uitstraling en als het even kan een gemene stem (tenzij hij het goed kan afgeven als bv een Travolta maar dat zie ik hem nog niet meteen doen). Niet dat Van Damme zo'n knappe jongen is ofzo, maar hij komt in het geheel iets te sympathiek over om de slechterik te spelen vind ik. Afgezien van Replicant zijn er volgens mij verder ook geen films uit zijn carriere waar hij die rol op zich neemt.

Naomi Watts

Van Damme heeft wel een sympathieke uitstraling maar kan qua karakteristikiteit toch wel een geloofwaardige bad guy rol neerzetten denk ik.

djelle

Goed we zullen zien. Met Simon West aan het roer is veel mogelijk natuurlijk.

IceTigerGhost

Van Damme speelde nochtans ook de slechterik in 'No retreat, no surrender' en 'Black Eagle'.

Naomi Watts

Wat een enorme verrassing.

avatar van Quentin

Quentin

Geruchten waren er al langer, nu wel bevestigt door Stallone zelf.

IceTigerGhost

Met Nicolas Cage op the wish list (en ook een beetje Travolta).

avatar van RuudC

RuudC

Nicholas Cage past er helemaal niet tussen. Dat zie je ook bij The Rock. De enige miskleun bij een verder eigenlijk heel sterke cast.

avatar van GuyB

GuyB

Interessant wat Bolo Yeung zegt op 1:40, het is namelijk de waarheid.

avatar van herder

herder

Ik hoop dat Wesley Snipes ook een rol krijgt, want hij kan tenminste acteren. Beetje acteerwerk kan geen kwaad.