• 9.379.560 stemmen

Met onder meer: Sylvester Stallone, Jason Statham en Bruce Willis

Releasedatum: 16 augustus 2012

Plot The Expendables 2

"Back for War."

De louche CIA agent Church (Bruce Willis) stuurt de Expendables, een groep huurlingen, opnieuw op een gevaarlijke missie. De groep moet een vermist pakketje zien terug te krijgen bij het agentschap. Het pakketje is echter in Gazak, een door oorlog verscheurd Oost-Europees land. De missie loopt in het honderd wanneer blijkt dat een andere groep huurlingen, de Sangunaires, dezelfde opdracht probeert uit te voeren.

GuyB

Nee toch, Taylor Lautner?

Die jongen hangt uit in de roze geschilderde kamer van mijn zus, niet direct iemand die ik wil zien in The Expendables 2 hoor, Nicolas Cage klinkt al beter maar nog steeds niet overtuigend.

Vind het ook vreemd dat Schwarzenegger nog steeds niet bevestigt is, Chuck Norris klinkt te mooi om waar te zijn en dat is het waarschijnlijk ook.

avatar van djelle

djelle

dutchtuga schreef:

Cage kan met zijn over de top acteerwerk prima mee in The Expendables.

Als je het zo stelt overtuig je me wel... zou best wel kunnen iets hilarisch opleveren.

En kijk maar dringend eens naar Drive Angry trouwens! Topper.

avatar van TheShadowking

TheShadowking

Inderdaad Nicolas cage is een nerd.

| TMZ.com

Nee hoor, hij zou niet uit de boot vallen in deze film maar is geen Dolph Lundgren of Stallone.

avatar van The Oceanic Six

Ik hoop wel dat ze vooral pure actiehelden erin stoppen en niet allerlei bekende acteurs die niet groot zijn geworden door dat genre. Ik vind Leonardo CiCaprio bv een prima acteur, maar niet voor deze film.

Hou het aub wel een beetje exclusief. Ik wacht vooral op bevestiging dat Schwarzenegger een hoofdrol gaat spelen.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

GuyB schreef:

| TMZ.com

Geweldige kop! Haha zoals hij er hier bijloopt misstaat hij absoluut niet naast Lundgren, Stallone of Schwarzenegger. Ziet er in ieder geval meer badass uit dan Bruce Willis.

IceTigerGhost

En het houdt maar niet op, twee nieuwe namen die aan de cast toegevoegd worden: Vin Diesel en Dwayne Johnson. De eerste is al wat interessanter dan de tweede.

avatar van djelle

djelle

Haha, zou fantastisch zijn maar denk dat al die namen meer speculatie en opgeklopte geruchten zijn dan iets anders. In de eerste ging oa Danny Trejo er ook inzitten zogezegd.

avatar van Lennert

Lennert

Laten we maar gewoon wachten op bevestiging van Stallone zelf voor al die nieuwe namen, imdb staat wel vaker vol met onzin.

avatar van TheShadowking

TheShadowking

Ach ja, het wordt waarschijnlijk toch een onzin film toch?

Haha die gast op IMDB, wordt wel een zootje hoor.

IceTigerGhost

Langs de ene kant wel een mooie reclame, maar langs de andere kant zullen ze de castverwachtingen nu wel moeten waarmaken.

Enfin, dat ze maar snel beginnen draaien.

De officiële castlijst werd bekend gemaakt op de site van Millennium movies:

Sylvester Stallone, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jet Li, Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Terry Crews, Randy Couture en Scott Adkins.

Jet Li is er blijkbaar toch bij, Norris en Van Damme zijn ook binnen, Schwarzenegger komt terug en ook nieuw is Scott Adkins.

schram101

Kijk dat is nog eens een cast!

De nieuweling ken ik overigens niet, hoewel ik Bourne Ultimatum wel heb gezien.

avatar van RuudC

RuudC

Geen Mickey Rourke?....

Scott Adkins is een uitstekende martial artist. Bij Ninja kon hij me erg overtuigen.

IceTigerGhost

Volgens de verhaallijn zal Rourke er ook in zitten. Inderdaad vreemd at hij er niet tussen staat.

Maar dit is echt om naar uit te kijken:

Van Damme is rumoured to be playing one of the film’s main villains, who will be completely covered in tattoos and have his own gang of mercenaries (Scott Adkins, Tom Sizemore,...) to match Stallone’s. Norris will do a cameo.

IceTigerGhost schreef:

De officiële castlijst werd bekend gemaakt op de site van Millennium movies:

Veelal dezelfde namen als uit het origineel. Ik mis wel wat nieuwe big shots. Gelukkig zijn de grote 3 er ook weer bij. Nu hopen dat Arnold en Bruce een grotere rol aannemen.

Norris en van Damme erbij is ook wel leuk voor de nostalgie. Adkins zegt me bijna niks. Waar heeft hij zijn deelname mee verdiend?

Heb je trouwens een link naar het artikel?

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Valt vies tegen.

IceTigerGhost schreef:

Maar dit is echt om naar uit te kijken:

Ik verwacht dat Rourke een cameo zal spelen, want deze film draait om het feit dat hij vermoord wordt en dat the Expendables op wraak uit zijn. Inclusief met de dochter van Rourke.

Link

Dat Adkins erbij zit zal wel te maken hebben dat hij goed bevriend is met Van Damme, waarmee hij al eerder drie films draaide.

NORRIS!!!!!!!

ADKINS!!!!

Ge-ni-aal.

schram101

Cameo voor Norris, dat was te verwachten. Hopelijk Arnie een grote rol dit keer.

Verder ben ik blij dat de cast met echte stoere mannen niet is aangevuld met figuren als Travolta en Cage. Gelukkig maar.

GuyB

Rourke staat er niet bij, wat wel jammer is. Hopelijk krijgt hij toch een cameo.

Hoe groot is de kans dat de "officiële castlijst" nog wordt aangepast? Hopelijk niet te groot want er staan echt wel toffe namen op.

GuyB

Ook nog belangrijk: wie speelt Rourke's "beautiful and wild" dochter?

GuyB schreef:

Ook nog belangrijk: wie speelt Rourke's "beautiful and wild" dochter?

Geruchten gaan dat Judi Dench die rol op zich gaat nemen.

Haha

GuyB

Hm, niet slecht. Voelde al die seksuele spanning als ik naar d'r keek in de 007 films.

Arnold Schwarzenegger en Bruce Willis hebben getekend voor The Expendables 2.

Voor de rest zijn veel van de grote namen uit het eerste deel weer van de partij, waaronder Jason Statham, Dolph Lundgren, Mickey Rourke en Randy Couture. Alleen Jet Li lijkt vooralsnog te schitteren door afwezigheid. Geruchten dat Jean-Claude van Damme en Chuck Norris een rol krijgen in de film, zijn vooralsnog niet bevestigd.

Schwarzenegger en Willis tekenen voor Expendables | nu.nl/film

IceTigerGhost

En wat meer is, de rol van Schwarzenegger en Willis zal deze keer meer zijn dan een cameo! Jet Li zou alleen meedoen tijdens opnames in China en nieuwe namen die de ronde doen zijn Peter Weller (Robocop) en Val Kilmer. Dan toch liever John Travolta of Nicolas Cage...

avatar van The Oceanic Six

Geweldig dat Willis en Schwarzenegger grote rollen gaan spelen. Alleen al daarom wordt Expendables 2 nog leuker!

IceTigerGhost

Ja Bruce Willis wordt de main villain met als second in command Jean-Claude Van Damme. Gaaf!!