Genre: Actie / Avontuur
Bekijk via Videoland
Morgen om 22:39 uur op RTL 7
Plot The Expendables 2
"Back for War."
De louche CIA agent Church (Bruce Willis) stuurt de Expendables, een groep huurlingen, opnieuw op een gevaarlijke missie. De groep moet een vermist pakketje zien terug te krijgen bij het agentschap. Het pakketje is echter in Gazak, een door oorlog verscheurd Oost-Europees land. De missie loopt in het honderd wanneer blijkt dat een andere groep huurlingen, de Sangunaires, dezelfde opdracht probeert uit te voeren.
Barney Ross
Trench
Hale Caesar
Toll Road
SENGOK
En het is Hemsworth, de broer van Chris ''Thor'' Hemsworth, dus beetje meer respect graag.
SENGOK
Enige die Hulk beetje kan bedwingen is gay?
FunkStarr
- 1928 berichten
Het is dat Helmsworth niet schreeuwt....
Haha, ik moet eerlijk zeggen dat ik me niet eens heb gestoord aan hem. Had ik wel verwacht van tevoren. Ook die Yu heb ik me niet aan gestoord, vond haar er best bij passen eigenlijk. Statham daarentegen, vond ik maar matigjes afgezien van het gevecht tegen Adkins, die ik overigens een nog veel stoerdere kop vind hebben. Goed gecast dus die Adkins als sidekick van Van Damme.
Vond Hemsworth het prima doen. En het was een bijrol, dus ik zie het probleem niet zo.
Enige die Hulk beetje kan bedwingen is gay?
Al die gasten hebben probelmen om uit de kast te komen.
Zo heeft Batman zijn schandknaapje Robin en wordt de Hulk twee tot drie maal zo groot en hard als hij opgewonden raakt. Maar Thor kan heb "bedwingen".
Nee, maar jij wilde wel meer watjes tot de Expendables toelaten.....
Nee, maar jij wilde wel meer watjes tot de Expendables toelaten.....
Kiefer Sutherland

Hemsworth is een bijrol, ik zie het probleem niet zo. Je kan moeilijk een Crews of Li ofzo dood laten gaan in het eerste half uur..
Leland Palmer
Snap de naam Hemsworth trouwens ook niet in deze film. Enige manier om dat goed te maken lijkt mij dat-ie ergens aan het begin of halverwege wordt afgemaakt met de boodschap; ''Oprotten newbie, jij hoort hier niet'' ofzo..
Ben nog wel benieuwd naar de film. Lijkt me wel lache.
Ben nog wel benieuwd naar de film. Lijkt me wel lache.
Hij gaat dan ook dood hoor
Leland Palmer
Ik zie een ''hij'' en ''hoor''.. wat zou daar tussenin staan?
Ik hoop iig niet dat het té gemaakt is wat de dialogen en one-liners betreft.
Kiefer Sutherland

Juist wel, perfecte opmaat tot een geweldige wraak. Nu werd ik juist pro Van Damme. En Li's rol was toch al 0.
Ik hoop iig niet dat het té gemaakt is wat de dialogen en one-liners betreft.
Sterkte!
FunkStarr
- 1928 berichten
Als er iemand dood had moeten gaan, dan Couture. Die man kan absoluut niet acteren en voegt ook verder helemaal niets toe. Sommige mensen zeuren wel over een Rourke, en mijn favoriet is het ook niet, maar in deel 1 heeft hij wel een monoloog met Sly waar je U tegen zegt. Die scene pakte me helemaal toen. Zoiets zou een Couture nooit kunnen.
cm_punk
Die Helmworth vond ik ook niks, maar ging er de hele tijd van uit dat hij er wel aan zou gaan, ZEKER toen hij begon over dat hij de groep wilde verlaten om wat moois met zijn vriendin op te gaan bouwen. Kijk wanneer DAT wordt gezegd WEET je gewoon meteen bij dit soort films: die gaat er aan!
Hij wordt dus louter gebruikt als reden/motief om koste wat het kost wraak te gaan nemen op JCVD, dus net zoiets als bij deel 1 om die vrouw te redden.
Ja duh, maar geef toe dat jij ook dacht dat Li de pijp uit zou gaan, toen bekend werd dat dit een gedeeltelijke wraakactie film zou worden, hij zou dan ook weinig dagen aan het opnemen zijn. Naarmate de film vordert dan WEET je dat idd dat Billy de lul is
Weet iemand trouwens waarom Li hier een kleinere rol heeft?
cm_punk
Dat was ik sowieso al voordat ik naar de film ging, omdat Van Damme sinds 1995 hier bij ons weer in de bios van de stad draai. NL was het 1999. Dus zo bijzonder was dat ook niet.
werry
Tja, ergens heeft Reinbo wel gelijk, op sommige punten althans, alleen:
ik heb zulke punten door de vingers gezien.
Kijk, ik vind Statham ook niet sterk qua delivery van one-liners, maar dat vond ik bij de vorige film ook al niet en vind ik ook bij al zijn andere films niet, dus dat is geen verassing, daar houd ik dus van te voren al sterk rekening mee. Ik vind zijn rol ook veelte groot. Lundgren komt er relatief qua actie veel en veel te bekaaid van af.
Waarom moet Statham en die actiescene in die kerk hebben en het gevecht met Adkins?
Het gebruik van TGTBTU bij Norris vond ik ook niet echt gepast (ik zei tegen mijn vriendin ook meteen: dat hadden ze bij Clint evt moeten doen!), maar vervolgens is die scene verder ZO cool door Norris, dat dat eerste gewoon voor mij verder onbelangrijk werd.
Openingscene's waarvan je eigenlijk niet weet waarom de zgn badguys handelen etc, ben ik wel gewend van bv James Bond. Daar wordt je ook aan het begin meteen een actiescene ingegooid zonder vaak precies te weten wat de motieven zijn. Who cares? Het is slechts een openingscene om de adrealine te verhogen, niet meer dan dat.
Je gaat er gewoon automatisch van uit dat dat de badguys zijn, ik iig wel.
Wanneer eerst alles uitgelegd moet worden duurt het drie kwartier voordat het eigenlijke verhaal nog moet beginnen, dan is het pas langdradig en dat wil niemand.
En wat maakte de slotactie alles weer ontzettend goed!
Alleen al het feit dat je Schwarzenegger, Stallone en Willis samen ziet staan schieten, dat ze ondertussen ook nog elkaars beroemde lines in de zeik nemen en
dat Norris gewoon op die leeftijd nog altijd die zeldzame geheimzinnige Norris-coolheid heeft en zelfs beter acteert dan in heel zijn carriere.
JCVD in een werkelijk fantastische rol, hij steelt voor mij gewoon de show.
Let wel, ik ben 1 vd mensen, die hem en zijn films altijd flut vond, maar ik vond hem echt geweldig gisteren. Ik ga zeker eens wat films van hem herkijken.
Het eindgevecht tussen hem en Stallone was geweldig, alleen voor mij wat te kort.
Tja en die scene met die vriendin van Helmworth was ook wel weer niet echt geweldig er bij, maar hoe lang duurde dat? Twintig seconden, dat kan niet de hele film doen verpesten en al helemaal niet wanneer je vlak er voor drie kwartier aan geweldige actie hebt gehad.
Nee, die minpunten zijn voor mij verwaarloosbaar. Iig niet meer dan een halfje er af van een volledig perfecte score.
Ik raad je aan om nog even te wachten tot Universal Soldier 4 uitkomt...
Hier spelen Dolph Lundgren en Scott Adkins ook in...
Wordt een geweldige film...!
Tevens komt volgend jaar Welcome to the Jungle uit een komedie met van Damme als een van de hoofdrolspelers...
Moet ook een erg toffe/grappige film zijn!
Als je ouderwetse brute van Damme actie wilt zijn
In Hell, Double Impact en Replicant aanraders....
werry
Ik snap niet dat iedereen het heeft over kernwapens etc...
Het is toch duidelijk dat het van Damme alleen om het geld gaat....
Wat de andere personen die het plutonium van van Damme kopen ermee willen doen is onduidelijk....
Vind het dus wel degelijk een dun verhaaltje wat er dus ook bij past...
van Damme is gewoon geldbelust...
Hij speelt overigens geweldig
Goto
Is dit nu PG-13 of R? Ik hoop op het laatste, dat was het enige echte minpunt van deel 1.
Actionfreak
Stel je dit plot eens voor zonder deze cast dan zou je er toch ook geen 4/4,5* voor geven?
Daarom is voor mij deze film ook niet meer waard dan 2*.
Natuurlijk voelt het goed om Arnold terug te zien, maar het verhaal is toch wel belangrijk in een film? Blijkbaar voor meerendeel van de filmliefhebbers niet..
Daarom is voor mij deze film ook niet meer waard dan 2*.
Maar je zet wel een film als Death Race in je eigen top 10?
Als je ouderwetse brute van Damme actie wilt zijn
In Hell, Double Impact en Replicant aanraders....
Replicant en In Hell ouderwets?
Raad hem dan Kickboxer, Bloodsport, Cyborg, Death Warrant, Universal Soldier (heerlijke rol van Dolph), Hard Target (lekker muziek van CCR), Sudden Death en Time Cop aan die zijn pas ouderwets, op een goede manier. In Hell en Replicant is nog redelijk nieuw vergeleken met de films die ik net opnoemde. Maar ik snap wat je er mee wil zeggen :-P
Verder vind ik Inferno een vergeten film van Van Damme, met Danny Trejo. Deze kijkt ook lekker weg.
Ik zit met name te wachten op 6 Bullets en Universal Soldier 4. Hoewel ik eigenlijk op elke nieuwe release van hem wel zit te wachten
. Zo duurt het wachten op Eagle Path nu wel erg lang, gelukkig komt ie dit jaar eindelijk uit!
Herziening deed wonderen. Heb me dit keer aan geen van de eerdere geergerd. Vreemd, weet ook niet waarom het donderdag zo verkeerd viel. Wellicht toch de verwachtingen.
Actionfreak
Toch we fijn feesie. 4,5.
Je stem staat nog op 2,5*.
En als je meent wat je nu zegt dan ben je of een aandachtsjunk geweest of je hebt geen eigen mening.
Eerder een geval van aandacht vragen.
Gaf gewoon mijn mening. Als ik m de eerste keer goed had gevonden had ik m wel een 4 of 4,5 gegeven, lijkt me.
Je vind een film binnen 48 uur van 2,5* plots 4,5* waard? Yeah, right.
Staat los van 48 uur, komt door herziening. het is niet zo dat ik zo maar mijn mening heb veranderd om goede sier te maken of zo.
Heb al eerder aangegeven dat ik me de eerste kijkbeurt aan een aantal zaken flink geërgerd heb, maar de eindscene, Chuck en JCVD wel erg tof vond. Die punten van kritiek heb ik nog steeds. Maar bij de tweede kijkbeurt heb ik me daar gelukkig niet aan zitten ergeren en veel meer kunnen genieten van de actie en de referenties. Vooral die laatste komen bij een tweede kijkbeurt beter tot hun recht. Heb zo vaak gehad dat ik films bij een herziening anders beoordeel. Ik ben een mens, geen machine. heb ook al vaak aangegegeven dat stemming en omstandigheden een belangrijke factoor kunnen zijn.
En dei Helmswotrth blijft een mietje.

Expend4bles
2023

The Expendables 3
2014

The Expendables
2010

Eindelijk op streaming? 'The Running Man' met Glen Powell snel op Prime Video

Historische film 'Gladiator II' met Denzel Washington komt binnenkort naar Netflix

Tweede paasdag: alles wat we weten over 'The Resurrection of the Christ' van Mel Gibson

Gemengde reacties: 'The Tourist' met Johnny Depp vandaag op televisie te zien

Yip Man 2
Actie, 2010

Crank
Actie / Misdaad, 2006
verlies van geliefdevliegtuigvliegtuigcrashgeweldbeard ensemble castwisecrack humorairport loungeasian woman