• 9.378.190 stemmen

Met onder meer: Sylvester Stallone, Jason Statham en Bruce Willis

Releasedatum: 16 augustus 2012

Plot The Expendables 2

"Back for War."

De louche CIA agent Church (Bruce Willis) stuurt de Expendables, een groep huurlingen, opnieuw op een gevaarlijke missie. De groep moet een vermist pakketje zien terug te krijgen bij het agentschap. Het pakketje is echter in Gazak, een door oorlog verscheurd Oost-Europees land. De missie loopt in het honderd wanneer blijkt dat een andere groep huurlingen, de Sangunaires, dezelfde opdracht probeert uit te voeren.

avatar van wimnoot

wimnoot

Hehe, ik hoop dat Crews de rest van het team ook zo'n gun kado doet, dat was toch wel het hoogtepunt van 1.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Al die namen onder elkaar op Imdb

IceTigerGhost

Ik hoop dat er deze keer een verhaal in zit. Zou het nog leuker maken. Jet Li staat trouwens als enige van de vorige cast nog steeds op onzeker.

avatar van jazzzz

jazzzz

Deel 1 viel al zwaar tegen.. Van mij hoeft t echt niet...

avatar van GuyB

GuyB

Deel 2 gaat NOG beter zijn. Expendables (2010) op een veilige 4,5*, zodat er nog ruimte is voor een eventueel groter meesterwerk.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

IceTigerGhost schreef:

Ik hoop dat er deze keer een verhaal in zit. Zou het nog leuker maken. .

avatar van Film Pegasus

IceTigerGhost schreef:

Ik hoop dat er deze keer een verhaal in zit.

Ik dacht ergens gelezen te hebben dat de eerste keer dat Stallone aan Van Damme vroeg om mee te spelen (voor deel 1) dat die vroeg of hij het script mocht inzien. Waarop Stallone in het lachen uitbarstte.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Verhaal? Wat een bizar idee..

schram101

Haha, het lieft net zulke troep als de vorige keer.

Oh nee wacht, liever wat meer actie nog

avatar van Goto

Goto

Ik hoop vooral dat ze dit keer niet bang zijn om een R rating te krijgen. Deel een was erg vermakelijk, maar had wel wat harder mogen zijn ala Rambo 4.

IceTigerGhost

Ik prefereer toch een goede verhaal. Heat zat ook vol filmsterren en was toch een steengoede film. Niet dat je die twee kan vergelijken, maar een klein beetje verhaal in deel 2 zou het nog aangenamer maken.

schram101

Absoluut niet zeg. Noem mij eens 1 film waarbij dat echt geslaagd is en dan een uit het straatje van Expendables.

IceTigerGhost

'The Dirty Dozen' bijvoorbeeld.

Reinbo schreef:

Ja, een goed uitdagend plot kan zo'n film nog net wat beter maken. Het ''we gaan naar een eiland met een dictator toe en maken iedereen af'' plot zat al in deel 1. Deel 2 moet wel met wat nieuws komen

De shootouts waren erg cool. De stukken zonder geweld waren op bepaalde stukjes na wat minder. Kortom, of een beter plot bedenken of nog meer actie erin hehe.

schram101 schreef:

True Lies

schram101

Is een goed voorbeeld inderdaad. Maar dat is toch niet echt wat ik hoop in een film met al onze actievrienden bij elkaar.

avatar van djelle

djelle

In het genre van deze actiehelden geldt natuurlijk: hoe simpeler hoe beter. De hoeveelheid lompe actie en oneliners telt, beste voorbeeld is Commando (1985). Supersimpel, maar dikke fun!

avatar van jipt

jipt

Zag laatst Con Air en The Mechanic van Simon West (regisseur Exp.2) Ben best benieuwd, hoop een beetje Con Air a like, dikke guns en een hoop onzinnige actie met coole personages!

avatar van Glacius

Glacius

Reinbo schreef:

Ik vind wel dat Chuck dan een sportzaak in fitness artikelen moet runnen.

Beter nog, Tell Sell producten verkoopt. Oh wacht..

avatar van wimnoot

wimnoot

Nee, Chuck speelt een Vietnam Veteraan, die nog steeds Missing in Action is......

avatar van Movie Jim

Movie Jim

Ja en John Travolta en Chuck Norris doen ook mee in dit vervolg. En de rollen van Arnold Schwarzenegger en Bruce Willis worden groter. En waarom voegen ze Will Smith en Daniel Craig niet aan de cast toe? dat zijn ook geweldige topacteurs

avatar van DiDa

DiDa

Ik zou allemaal nog niet te hard roepen. Het zijn nog steeds allemaal geruchten....

Movie Jim schreef:

Het gaat niet om topacteurs. Het gaat om acteurs uit het actiegenre.

Kiefer Sutherland (Jack Bauer / 24) zou ik er ook wel graag in willen.

avatar van GuyB

GuyB

Hopelijk doet Rourke weer mee

avatar van Metalfist

Metalfist

Is Kiefer Sutherland niet te jong? En hij heeft toch ook niet zo bijster veel van dit soort actierollen gespeeld. Langs de andere kant zat Statham er ook in en die is nu ook niet van dezelfde generatie als Stallone en Willis en Schwarzie. Ach, veel maakt het niet uit. Hoe meer zielen, hoe meer er aan flarden kan worden geschoten.

avatar van Nomak

Nomak

Kiefer Sutherland is alleen al door zijn rol in 24 een enorm grote actieheld. Die kan dat groepje van Stallone in zijn eentje aan, stel je eens voor dat die Chuck Norris aan zijn zijde heeft.

Nomak schreef:

Zo is dat. 8 seizoenen 24 (beste actie in een serie ooit gezien) is voldoende om zijn aanwezigheid in deze film te rechtvaardigen. Niet dat ik het zie gebeuren, maar toch...

schram101

Begrijp me goed, ik vind Kiefer een tof acteur, en 24 een geweldige serie maar om hem nou in Expendables te zien? Nee, dat gaat te ver.

avatar van djelle

djelle

Ik twijfel of ze voor de grap Chow Yun Fat niet zouden moeten toevoegen aan de cast. Ergens ook een 80's/begin 90's figuur, in een iets andere stijl dan wel. Zou best leuk zijn om hem dan weer van trapleuningen te zien glijden enzo, een 'nieuwe' oude kracht expendable die nog eens zijn heroic bloodshed ding komt doen.

avatar van Movie Jim

Movie Jim

Nou dan laat Daniel Craig, Will Smith, en Steven Seagal, ook mee doen in deze film lijkt mij geweldig. En Clint Eastwood die mogen ze ook niet vergeten. Of Roger Moore?