• 9.374.212 stemmen

Releasedatum: 20 april 2011

• meJane Bekijk via meJane

Plot Winnie the Pooh

"Oh Pooh."

In het Honderd Bunder Bos beleven Winnie the Pooh en zijn maatjes weer de grootste avonturen. Eeyore is zijn staart kwijt en Owl stuurt de hele club er op uit om Christopher Robin te redden van een verzonnen boosdoener. Daarnaast wordt het een hele drukke dag voor een beer die alleen maar wat honing wilde vinden.

Winnie the Pooh / Tigger (stemrol)

Eeyore (stemrol)

Backson (stemrol)

Narrator (stemrol)

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Ik heb hier eigenlijk best wel zin in Eens kijken of ik wat oppaskinderen zover kan krijgen om met me mee te gaan, moet wel lukken dacht ik zo, en is altijd beter dan als 23 jarige alleen naar deze film te gaan

avatar van Brix

Brix

• 19677 berichten

De kinderen van mijn (jongere) zus zijn het "Winnie the Pooh stadium" helaas al lang voorbij...

Ik zal dan maar wachten totdat de DVD uitkomt

JulesTMNT

Goed om te zien dat Disney terugkeert naar zijn roots.

avatar van brielen

brielen

Fantastisch! Woorden tekort!!

Nu al een stem brielen?

avatar van japser121

japser121

en een soundtrack met Zooey Deschanel en M. Ward (She & Him)

YouTube - So Long - Zooey Deschanel & M Ward

dat kan al niet meer mis gaan!!

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

JulesTMNT schreef:

Nu al een stem brielen?

In België is de film al te zien.

JulesTMNT

Ah oke, daar was ik niet van op de hoogte. Excuus.

avatar van ibendb

ibendb

Deze net gezien en ik heb me vrij vermaakt. Het was wel leuk met die ingebeelde boef: Totzo.
Mooie en grappige disney-film.
Heb me soms wel krom gelachen met Konijn. Volgens mij zit dat beest aan de drugs!

3.5***1/2

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Kan ik wel 24 zijn, ... maar heus wel dat ik deze in de bios ga zien. Jeugd sentiment!

avatar van janpaul

janpaul

Rianneke_Dan schreef:

je hoeft je heus niet te schamen om naar een disney film te gaan ook ik ben 37 en ben een groot disneyfan het blijft gewoon leuk hoe oud je ook bent ga zeker naar de flm toe alleen of met mn zoon van 11 maar ik ga m zeker zien

avatar van Brix

Brix

• 19677 berichten

Toegang "alle leeftijden" toch

avatar van Elineloves

Elineloves

Heb de trailer inmiddels al zo vaak voorbij zien komen dat ik hem een beetje zat ben, maar het prachtige 'Somewhere only we know' bezorgde me wel kippenvel.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

janpaul schreef:

Was ook sarcastisch bedoeld. Als je mijn top 10 bekijkt is dat ook wel duidelijk

avatar van vrossi

vrossi

Ik wil wel met je mee naar de bios,

avatar van Wouter

Ik ben (bijna) 42 en ik ga ook, hoor.

avatar van Eusie

Eusie

‘De eerste Winnie de Poeh-film in 35 jaar.’ Dat is een verwarrende claim van Disney, dezelfde animatiestudio die in de laatste 35 jaar toch echt tientallen Poeh-tekenfilms over de wereld uitstortte. De meeste daarvan belandden direct op video of dvd, maar er waren ook bioscoopfilms bij.

Winnie the Pooh

Wat Disney bedoelt, is dat dit keer eindelijk de speelfilmdivisie van de studio weer eens aan het werk werd gezet, in plaats van de dvd-afdeling. Dat is goed nieuws: meer tijd, geld en creatieve aandacht voor Poeh, Knorretje, Iejoor en de andere bewoners van het Honderd-Bunders-Bos.

Bovendien beloofde de studio terug te gaan naar de roots van Winnie de Poeh: het literaire werk van A. A. Milne. En dat is mooi, want Milnes’ simpele verhalen over de knuffelbeer met maar een klein beetje verstand (en een enorme, onstilbare trek in honing) zijn na ruim tachtig jaar nog altijd charmant.

Winnie de Poeh is een mooie en lieve tekenfilm geworden, met fraaie ouderwetse 2D-animatie en een verhaal dat ook kleinere kinderen niet op stang zal jagen. Het enige gevaar voor de dieren bestaat uit een denkbeeldig monster of een zwerm bijen.

Aardige liedjes (een paar gezongen door Zooey Deschanel) en leuke visuele vondsten maken het plezier compleet.

Maar oef: die stem van Pooh! Achter het behang met die zoeterd

Trailer

Bron: Cinema.nl

avatar van soom

soom

De tót zo..

Ondanks mijn voornemen, bij de Heffalump film, tot mijn spijt nog geen andere Poeh films tegengekomen. Maar ik heb er ook niet echt naar gezocht.. Toch maar eens opletten, als ik weer een keertje in Utrecht, Rotterdam of Gouda (of andere plaatsen) ben. Want ja, ik vind Poeh best geweldig, al ben ik dan nooit echt in aanraking gekomen met hem, zoals bijvoorbeeld wel met andere Disney figuurtjes.

Maar ik vond het wel een toffe film, ja. Het was ook zó mega druk dat ik dacht vooraf een kaartje te moeten reserveren, want ja, mensen gaan natuurlijk op 2e Paasdag wel naar de bios. Daarom was ik ook verbaasd te merken dat het zo extreem druk was, dat ik de zaal praktisch voor mezelf had, op een moeder met kindje na. Had ik dat geweten, dan had ik wat extra kunnen besparen... Maar ik dacht toch echt dat 't wel drukker zou zijn.

Poeh is wel vermakelijk. Hoewel ik de Heffalump film wel een halfje leuker vond, en het simpele verhaaltje is gewoon leuk voor kinderen.

Vooraf een leuk voorfilmpje, iets wat ik meestal wel tof vind, over Nessie, geinig.

Al met al, Poeh vertedert me nog altijd, gewoon een lieve knuffelbeer, waren alle beren maar zo knuffelbaar en schattig. 4*.

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

SnakeDoc schreef:

Dit meen je niet! Achja, je kan het maar leuk vinden he, Voor dat krappe uurtje is het misschien nog wel te doen.

avatar van samijo

samijo

Echt een leuke film maar heb best wel een paar stukjes gemist met dank aan mijn dochter van net 4.....(moest iedere keer plassen haha) maar ja. De stukjes die ik wel zag vond ik heel lief. Alleen annie vond de denkbeeldig beest toch best eng! Zij vond ook de voorstukje over nessie leuk maar vond het heel erg toen nessie verdrietig was. gelukkig duurt dat stuk maar heel even. Zal nooit beter worden dan heffalump (waarmee annie nog steeds slaapt mee) of de tigger movie. Ik heb voorlopig een3,5 gegeven maar misschien als ik de hele film ziet gaat dat naar een 4.

avatar van Mescaline

Mescaline

Dit roept jeugdherinneringen terug zeg! wil hem ook best wel zien

avatar van Wouter

Draait alleen in het Nederlands?!

avatar van wimnoot

wimnoot

Vreemd ja, we zullen op de DVD moeten wachten dan.

Grappig detail: De stem van Eeyore , Peter Cullen, doet ook de stem van Optimus Prime uit de Transformers films.

avatar van TheForce

TheForce

Vanmiddag in de bios gezien met mijn zusje en ik heb me heerlijk vermaakt, er was deze keer een flinke rol weggelegd voor Eeyore, wat de film wel ten goede kwam naar mijn mening. Het enige minpuntje vind ik eigenlijk dat de film wat aan de korte kant is (60 minuten).

avatar van mordang

mordang

Vond het een beetje tegenvallen. Raar om te zeggen, maar het verhaaltje was meer een slappe herhaling van de eerste Poeh film, dan een nieuw verhaal. Echter de kinderen hebben zich vermaakt...en daar ging het om.

avatar van Melvin Udall

Melvin Udall

Echte kinderfilm voor de kleinere kleintjes. Lief, zacht en mierzoet met hier en daar iets dat op actie en spanning lijkt. Alles keurig in het bekende Disney jasje. Erg leuk om weer eens een 'gewone' animatiefilm (tekenfilm) te zien. De kinderen en papa hebben genoten op vaderdag

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Een zoet filmpje voor inderdaad de allerkleinsten. Het verhaal is redelijk simpel en zit lief en leuk in elkaar. Alhoewel ik in de bioscoopzaal wel merkte dat de kinderen af en toe toch de aandacht voor de film verloren. Leuk dat ze de boeken in de film verwerken. Ik vind het op zich een leuk filmpje maar er miste wel iets.

avatar van skipy05

skipy05

Film was goed. Af en toe kon het toch mooier getekend worden. het verhaal mochten ze ook eens iets aan doen. Lijkt bijna altijd het zelfde. ( monster in het bos ). De film mocht toch wel een 15min langer duren. Leuke liedjes gezongen door Zooey Deschanel.

avatar van Herr Oxnard

Herr Oxnard

hoewel alles onschuldig is het echt niet alleen voor de allerkleinste! ik heb weer genoten van de achtergronden en vooral van eeyore..maar wat is pooh toch een honing pothead mwahah..wel merk je duidelijk een verschil tussen de lijnkwaliteit van de characters tegenover vorige films doordat het digitaal is getekend..en tja waarom zou je em niet kijken duur net 50 minuten als je de aftiteling niet meetelt..

avatar van daxclusive

daxclusive

Helemaal niet mijn type film, ik hou van animatiefilms, maar vond Winnie the Pooh helemaal niets aan. Zonde van de tijd!