• 9.374.065 stemmen

Met onder meer: Jason Segel, Amy Adams en Chris Cooper

Gesproken taal: Engels, Spaans en Mandarijn

Releasedatum: 8 februari 2012

Plot The Muppets

"Get ready for Muppet domination."

Walter is een lieve, lichtjes naïeve twintiger die de kamergenoot en beste vriend is van Gary (Jason Segel). Ze zijn allebei fan van The Muppets, al is dat voor Walter een beetje vreemd omdat hij zelf een pop is. Toch is het zijn grootste droom om ooit eens een keertje zijn bekende soortgenoten te ontmoeten. Wanneer de twee vrienden ontdekken dat het Muppet Theater in gevaar is, trekken ze eropuit om Kermit, Miss Piggy en alle anderen weer bij elkaar te brengen om een geweldige show op poten te zetten.

Tex Richman

CDE Executive

Kermit / Beaker / Statler / Rizzo / Link / Newsman (stemrol)

Walter (stemrol)

Miss Piggy / Fozzie / Animal / Sam Eagle / Marvin Suggs (stemrol)

Gonzo / Honeydew / Zoot / Beauregard / Waldorf (stemrol)

Swedish Chef / Rowlf / Teeth / Pepe / Bobo / Muppet Gary (stemrol)

Scooter / Janice / Miss Poogy / Wayne (stemrol)

avatar van J.V.L.

J.V.L.

een mooie gemaakte film maar minder amuzant als de muppet show

avatar van hoffhaan

hoffhaan

The shows op televisie waren echt veel beter, of ben ik er te oud voor geworden? 1,5

avatar van m1chel

m1chel

• 1948 berichten

hoffhaan schreef:

Misschien wel . Ik vond hem wel Muppet waardig hoor. Ja de Muppets blijven de Muppets. Het is gedatteerd, maar dat maakt het juist zo leuk vond ik. Even weg van al die Pixar rommel, even lekker ouderwets naar poppen kijken.

avatar van Harrizz

Harrizz

Vrolijke film en keek makkelijk weg. Voor ik het wist was hij afgelopen.

avatar van cantforgetyou

cantforgetyou

• 1951 berichten

Ik vond deze film jammer genoeg zwaar tegen vallen. Ik hoopte op een leuk en fris, sprankelend verhaal. Maar ik kwam bedrogen uit. Wat een slome en duffe humor. Ik vond de muppets vroeger altijd kei leuk. En ook de films waren best te pruimen. Maar zelfs met Amy Adams kan ik de film niet goed vinden. Jammer.

avatar van schumacher

schumacher

Film viel nog mee, zeker geene topper.

Het enige wat ik niet graag heb is dat gezang,bah, ik vind dat saai. In een echte animatie film kan ik dat beter smaken maar in een film als deze, niks voor mij.

m1chel schreef:

Iemand die materiaal van Pixar rommel noemt kent blijkbaar niet veel van film, laat staan passie heeft voor film. Ik zou in jou plaats dan ook geen mening plaatsen op menig filmfora!

avatar van daxclusive

daxclusive

Nooit een Muppet fan geweest en ook zeker niet geworden door de film.

Toch ondanks dit, een erge leuke film.

avatar van Gastel

Gastel

Hartverwarmend feelgood vermaak voor het hele gezin.

TheLionKingFan

Het is echt een leuke Muppet film. Leuke referencies naar de oude filmpjes en fantastische gastrollen. Whoopi Goldberg,Selena Gomez en Jim Parsons zijn slechts voorbeelden. Leuke liedjes en een grappig verhaaltje. En Miss Piggy. Vergeet Miss Piggy niet.

avatar van ZenZin

ZenZin

Misschien leuk voor kinderen? Zeeeeeer slap aftreksel van iets dat ooit leuk was.

ZenZin schreef:

Wat vond je niet leuk dan? Ik snap dat het begin erg kinderachtig is,maar heb me verder toch erg goed vermaakt.

avatar van elayz

elayz

Leuk, maar niet erg bijzonder. Ging meer naar het saaie toe vond ik zelf.

avatar van ZenZin

ZenZin

TheLionKingFan schreef:

Destijds heb ik genoten van de Muppets.

Ik heb deze film bekeken n.a.v. een positive Volkskrant recensie.

Ik had dus tamelijk hoge verwachtingen maar die bleken te hoog want :

Het leek allemaal wel op de Muppets maar het miste de creatieve vonk.

Niet meer dan "plastic humor" van de lopende band , zeg maar....

Maar anderen kunnen er gelukkig wel van genieten : smaken verschillen !

ZenZin schreef:

Destijds heb ik genoten van de Muppets.

Ik heb deze film bekeken n.a.v. een positive Volkskrant recensie.

Ik had dus tamelijk hoge verwachtingen maar die bleken te hoog want :

Het leek allemaal wel op de Muppets maar het miste de creatieve vonk.

Niet meer dan "plastic humor" van de lopende band , zeg maar....

Maar anderen kunnen er gelukkig wel van genieten : smaken verschillen !

Oke. Ik kan me er wel in vinden hoor. Maar ik heb er goed van genoten,net zoals ik heb genoten van bijvoorbeeld The Muppets Take Manhattan.

avatar van Boneka

Boneka

Eerlijk gezegd had ik mij er heel veel van voorgesteld. Een leuke frisse komische Muppet film vol dwazen en knallende Muppets, maar wat krijgen we te zien? Een duffe Muppet film die vrijwel geen grappen en grollen heeft en ook nog vrij down wordt neergezet. Ik zou zeggen voor kinderen verboden! Hier laat je geen kind naar kijken. Ik wil vermaakt worden met dit soort films. De down stemming begint al gelijk dat het Muppet theater te gronden gaat en dat mag natuurlijk niet gebeuren. Nou daar is niks mis mee, maar zelfs bij het zoeken van de oude garde lijken ze er allemaal niet veel zin in te hebben. Uiteindelijk doen ze toch maar mee, maar de teneurstemming blijft aanwezig. Dan zit er ook nog een vreselijke subplot in van een duo dat een Muppet in het gezin heeft. Als een soort musical beginnen de twee wat liedjes te zingen. Wie Grease gezien heeft weet dat het veel meer heeft dan Sandy en Hopelessly devoted to you. Kennelijk wisten de makers niet goed wat ze met deze film wilde. Afijn ik hoopte maar dat de slotscene een groot feest ging worden. Zitten we te kijken naar de Muppets show zonder publiek pfff. Daarna proberen ze nog alles kleur te geven, maar ze weten zelfs geen leuke act neer te zetten. The Muppets krijgen dan uiteindelijk wel een leuk eind, maar daarvoor heb ik 90% een softe Muppetfilm gezien die mijn lachspieren niet heeft doen smilen.

Het enige positieve aan deze film is de techniek. Het ziet er super uit en de poppen zien er "echt" uit zonder touwtjes. Over touwtjes gesproken de gastster is Jack Black die we o.a. kennen van King Kong. De arme man moest de hele show vastgebonden worden, want hij had ook geen zin. En ik heb ook geen zin meer om deze film te bekijken!

avatar van Hectometerpaal

Hectometerpaal

Ik vind Jason Segel een grote acterende muppet.

avatar van Clapboy

Clapboy

Wel geinig! Had hem veel slechter verwacht. 3 sterren.

TheLionKingFan

Er komt binnenkort ook deel 2. The Muppets... Again!

avatar van baspls

baspls

TheLionKingFan schreef:

Er komt binnenkort ook deel 2. The Muppets... Again!

O nee, gewoon een schande voor die Prachtige tv-show uit 1978!

avatar van teigertje

teigertje

• 2076 stemmen

De muppets in een comeback met enkele uitspringende leuke songs.

leuk aangekleed verhaal over de Muppets die hard werken aan hun come back.

Jammer van de tegenvallende berichten hier,maar goed ieder uiteraard zijn eigen mening.

Maar wat mij betreft,vond ik de film leuker dan verwacht !

Gezellige en vrolijke Muppet film.

avatar van KarlPopper

KarlPopper

Ik kan in veel van onderstaande randbemerkingen inkomen. Maar feit blijft dat ik nu - meer dan twee uur na hem gezien te hebben - nog steeds met een glimlach op mijn gezicht rondloop. Daarom toch 3,5 sterren.

Noem het gerust jeugdsentiment...

avatar van baspls

baspls

Jim Henson draait zich om in zijn graf...

avatar van N811

N811

zolang er mogelijk goede commerciële doeleinden achterzitten zou de ene muppet na de andere muppet film komen.

avatar van Ted Kerkjes

Ted Kerkjes

baspls schreef:

Jim Henson draait zich om in zijn graf...

En Jane ook. (of eigenlijk )

Ik denk niet dat ik deze film ga kijken. Ik heb Muppet From Space gezien en die vond ik ook vreselijk. Ik wil de Muppets herinneren als 'die van die geweldige show' en niet als 'die met die rotfilms'.

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Ik heb eerder weleens een kerstspecial gezien van de muppets waarin ook de leden van Sesamstraat langskwamen, en die was best leuk. Buiten dat was deze muppet film eigenlijk het eerste wat ik van de muppets zie (op een aantal korte filmpjes van the swedish chef na als chicken in the basket) en dit is mij verre van goed bevallen. Het duurde mij allemaal veel te lang en de humor viel me heel erg tegen. Ook de vele muziek (het zal vast een standaard ding bij de muppets zijn vermoed ik zo) was niet aan mij besteed. Ik had er meer van verwacht.

avatar van Ted Kerkjes

Ted Kerkjes

Gang_Star schreef:

Je moet gewoon de oude shows uit de jaren zeventig en tachtig bekijken. Dat zijn -naar mijn mening- de Muppets op hun best. De films na Henson's dood zijn sowieso minder of zelfs gewoon erg slecht.

avatar van PEN15

PEN15

En Jane ook. (of eigenlijk )

En Richard Hunt. EN Jerry Nelson. En de ongelukkige John Henson... ... het gaat te ver om te zeggen dat het door deze film komt, maar het zit echt in de familie van deze arme Hensons. John Henson RIP.

avatar van scorsese

Redelijke film waarin twee vrienden naar Hollywood gaan om de studio van The Muppets te bezoeken. Een mager twaalf-in-een-dozijn verhaaltje, waarbij de hele show tijdens het laatste gedeelte wat te lang duurt. Het is allemaal wel lekker kleurrijk en vrolijk en ook de liedjes zijn goed te pruimen. Ook de cameo's zijn leuk om te zien.

avatar van Dk2008

Dk2008

Komt zaterdag 24 mei, 20:00 uur op SBS6. Trailer ziet er wel leuk uit.(Er is toch geen bal op de tv) dus waarom niet.