• 9.376.903 stemmen

Met onder meer: Tobin Bell, Cary Elwes en Costas Mandylor

Releasedatum: 6 januari 2011

Plot Saw 3D

"The traps come alive."

Het gevecht tussen detective Hoffman en Jill Tuck duurt voort. Ondertussen ontmoeten een aantal overlevenden van de spelletjes van Jigsaw, elkaar bij een sessie van Bobby Dagen, die beweert zelf ook een overlevende van Jigsaw te zijn. Maar dan wordt Bobby ontvoerd en zal hij een serie tests moeten afleggen om zijn vrienden en uiteindelijk zijn vrouw te redden.

avatar van Theunissen

isa_boy schreef:

het was de leukste deel ooit zelfs in 3D geen een van deze deel op hebben het overleefs alleen van de vorige deel hebben het overleefd waaronder dr gordon maar deze deel heefd niemand het overleefd en wat is het erg dat dr gordon ook nu de hanlanger was van jigsaw en hij heefd mark hofman opgesloten in het badkamer en het film eindigde net als van eerste deel het was best wel spannend en griezelig.

Volgens mij heb je redelijk wat sterke drank gedronken bij het kijken van deze film en het typen van het bericht want het is wel in erg slechte Nederlandse taal geschreven.

avatar van zyntex

zyntex

Theunissen schreef:

haha LOL.

avatar van isa_boy

isa_boy

o nee hoor het was geen alchol die ik dronk het was een drank met suiker en n popcorn erbij ik was gewoon zenuwachtig van de film ik konde bijna niet van kijken n beetje, ik had hem deze nacht gekeken.

avatar van chevy93

chevy93

Ach, precies zoals de overige Saws. Zeer vermakelijk, een klein beetje heel erg morbide en kijkt lekker weg. Overigens "The Final Chapter"? Lekker open einde voor een final chapter..

avatar van eavymetal

eavymetal

Daar is hij dan, de nieuwste film uit de succesvolle Saw reeks!

De gruwelijkheden zijn ook deze keer weer ruimschoots aanwezig, en de vallen zijn ingenieuzer en gruwelijker dan ooit waardoor ze bijna tot leven komen, en tóch vind ik deze film niet de beste uit de gruwelijke reeks.

Wellicht komt dit door het feit dat we het nu allemaal eigenlijk wel een beetje hebben gezien met de Saw reeks.

De geruchten gaan nu rond dat er ook een achtste deel gaat komen (die in het volgende jaar in de VS in première zou gaan, en dan zeg ik dat ik daar naar uitkijk want ik ben een onverbeterlijke Saw-fan!

puckb96

Ik zelf ben ook een grote Saw-fan. Maar een deel 8? Het houdt ook nooit op hé. De traps vind ik in dit deel zwaar over-de-top. Maar wat moet er dan nog gebeuren in deel 8? Jill is dood en volgens de producten: "Hoffman has no chance in hell of surviving the bathroom" en Dr. Gordon die voert alleen Jigsaw's laatste wens uit. Iedereen is dood.

avatar van MMMovie

MMMovie

Saw VI was beter. 4.0!

avatar van Mynami

Mynami

Een hele leuke film. Maar wel een open vervolg. Er komt vast een deel 8. Maar na al die delen weet je het einde meestal en dat maakte het einde minder. Hoofdpersonen gaan altijd dood. Ik ken het nu wel een beetje.

avatar van erik1677

erik1677

whoaoa wat een knaller weer in de serie.

Ik moet toegeven dat ik de laatste delen niet zo geweldig vond, maar dit allerlaatste deel vond ik weer helemaal geweldig.

damn! wat een bloederige zooi af en toe.

Nee deze saw is absoluut niet voor mensen met een zwakke maag.

Trouwens de andere delen ook niet, maar deze is soms echt mega bruut.

avatar van the catcher

the catcher

Het blijft mij boeien. Op naar deel 8!

the catcher schreef:

Het blijft mij boeien. Op naar deel 8!

avatar van Mystery90

Mystery90

beter dan de 6

avatar van MyOwnStyle

MyOwnStyle

chevy93 schreef:

Zou mij niet verwonderen dat er nog een deel komt

avatar van Jozz

Jozz

Ik kan me goed voorstellen dat sommige mensen zijn afgehaakt bij de laatste paar delen van de SAW reeks, het werd immers onnodig lang uitgemolken. Persoonlijk heb ik daar geen moeite mee gehad en heb telkens weer genoten van de spanning in de SAW films. Ik vond de eerste 3 delen super, de vierde vond ik een stuk minder, maar 5 en 6 vond ik weer beter. Nu zijn we dan bij het laatste deel aanbeland.

Ik ben zeer te spreken over dit laatste deel, wederom worden we getrakteerd op de meest zieke machines en de gruwelijkheden die deze veroorzaken. De spanning is weer van hoog niveau en telkens was ik weer benieuwd wat zich achter de volgende deur bevond. De climax is naar mijn mening ook heel verrassend, ik zag 'm niet aankomen .

Oja, pluspunten voor de beginscene . De toom wordt daar even flink gezet!

avatar van Pgs3000

Pgs3000

bedankt voor je spoilers he? grrr

Pgs3000 schreef:

bedankt voor je spoilers he? grrr

Oh sorry, ik ben vergeten spoiler tags erbij te zetten

avatar van Tun-89

Tun-89

Saw 1,2,3 zijn super goed.

De rest was berg afwaarts en dit was echt

beneden niveau, werkelijk niet ''Saw'' naam waardig.

1 *

avatar van nl1sms

nl1sms

Ik ben groot Saw fan dus ook deze moest ik zien. Hij is behoorlijk bloederig en zoals het behoort te gaan in een echte horror gaan de meesten op gruwelijke wijze dood. Zalig om naar te kijken. Eigenlijk zijn saw 1 2 en 3 de beste in de reeks maar deel 7 mag er ook wel zijn. Het verhaal snap en volg ik allang niet meer maar de gruwelijkheden des te meer. Genot voor het oog al is het allemaal een beetje overtrokken. Ik hoop dat ze nu stoppen want het is ook een keer klaar.

avatar van steffieboy71

steffieboy71

lekkere griezelen int donker

avatar van steffieboy71

steffieboy71

you never know

steffieboy71 schreef:

you never know

Als er nog één zal komen, zal dat zeker niet dit jaar zijn

avatar van swenbos

swenbos

Je moet hem dan ook niet beoordelen met de andere films erbij, maar als individu. Vergeleken met vorige versies is dit natuurlijk bagger. Individueel kijkt hij gewoon lekker weg, met een paar fouten.

3,0 of 2,5. Kon niet echt kiezen.

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

reken er maar wel op

the-hague-pride schreef:

reken er maar wel op

Ik heb gehoord dat inderdaad james wan en leigh whannell interesse hebben om de saw-reeks nog een vervolg te geven. maar ze hebben puur interesse en hebben zo hun eigen opkomende film projecten

avatar van Nigelwestland

Nigelwestland

Openvervolg,Leuke film maar ik had dit al een beetje verwacht. De hoofdpersonen gaanaltijd dood alleen einde was wel verassend

avatar van Rodney9

Rodney9

erge tegengevaller voor een "finale".

het einde is gewoon zo flauw (volgens mij heb ik het vaak genoeg al gelezen op house of jigsaw ten tijde dat saw iii en iv uitkwamen enzo)

de verhaallijn past niet in ellkaar; oke hoffman en jill verhaallijn vind ik prima, maar dan die verhaallijn van bobby dagen en die traps: wat heeft dat nou te maken met de verhaallijn?

Niks!

ook het acteerwerk is belabberd slecht op hoffman na.

de meeste traps zijn zo over-de-top dat ik bijna dacht uiteindelijk dat yoda en jar jar uit star wars een flinke cameo kregen

de gore is ook erg nep; gewoon roze!

kortom: teleurstelling voor zo'n prachtige horrorreeks, erg jammer!

nu de vraag of dit nou echt de laatste is wat ik toch denk van wel

avatar van jordandejong

jordandejong

Één van de beste Saw's vind ik.

Natuurlijk moet netzoals elke horrorfilm tegenwoordig ook deze weer in 3-d. Word daar wel een beetje moe van omdat het vaak vrijwel niks toevoegd. Hier echter is het niet erg storrend.

Saw gaat de laatste delen eigenlijk natuurlijk nergens meer over. Toch vond ik het leuk om te zien wat er met Dr.Gordon is gebeurd, al was het wel wat voorspelbaar.

Maar een Saw film kijk je (iniedergeval ik) tegenwoordig niet voor het verhaal maar voor de gore. En daar is deze de beste in. Tuurlijk na het eerste deel was elke saw qwa gore gruwelijk, maar hier is de gore .

Traps (wat er erg veel waren) waren vaak wel wat over the top, maar niks mag de pret bedrukken.

Dit is opnieuw een uitstekend vermakelijk Saw-deel met U.I.T.S.T.E.K.E.N.D.E gore!

Leuke toevoeging trouwens van Chad Donella die ik nog kende van Final Destination.

puckb96

Ook het zevende (en tot nu toe) laatste deel in de reeks is een uitstekende film.

als fan van deze fantastische reeks moest ik deze natuurlijk gezien hebben.

en wat mij betreft is het toch een prima afsluiter voor deze reeks.

Inderdaad het einde is een beetje open, maar wat mij betreft zijn de puzzelstukjes opgelost.

het acteerwerk is niet te best, maar daar kijk je deze film ook niet voor als het aan mij ligt.

de traps zijn lekker bloederig en explicit, hoewel af en toe wel een beetje over-de-top.

Nee, prima saw-film.

avatar van catdog

catdog

• 2026 stemmen

Het feit dat er zoveel delen zijn stoort me niet, maar het feit dat alles zo snel na elkaar is stoort me. Ik denk dat de serie veel meer zijn kracht behouden zal hebben als er een langere tijd tussen de verschillende delen had zitten. Dan bouw je de anticipatie veel beter op. Nu is het meer van: oh, we hebben er weer één.

Voor de fans een puur genot natuurlijk, maar het doet de reeks niet ten goede. Meer de tijd nemen zou ook te goede van het script kunnen betekenen.

avatar van jerome998

jerome998

Vet dat Chester Bennington van Linkin Park een rolletje in de film heeft; (man die vastgelijmd zat aan een autostoel) en hij doet het nog overtuigend ook. (vind ik dan) ;P