• 9.374.489 stemmen

Met onder meer: Tobin Bell, Cary Elwes en Costas Mandylor

Releasedatum: 6 januari 2011

Plot Saw 3D

"The traps come alive."

Het gevecht tussen detective Hoffman en Jill Tuck duurt voort. Ondertussen ontmoeten een aantal overlevenden van de spelletjes van Jigsaw, elkaar bij een sessie van Bobby Dagen, die beweert zelf ook een overlevende van Jigsaw te zijn. Maar dan wordt Bobby ontvoerd en zal hij een serie tests moeten afleggen om zijn vrienden en uiteindelijk zijn vrouw te redden.

Trailer

Ben er benieuwd naar deze laatste Saw film.

De trailer ziet er goed uit, en het wordt waarschijnlijk heel anders als de voorgaande Saw films.

De Motion poster is ook supergaaf!

avatar van Metalfist

Metalfist

Flauwe poster. Ik vond het altijd wel leuk om te zien welke lichaamsdelen ze nu gingen gebruiken om een cijfer aan te duiden maar dit is triestig, hopen op nog iets beter. Lijkt ook precies een poster voor deel 3.

avatar van MyOwnStyle

MyOwnStyle

Ben benieuwd.

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

jarno1975 schreef:

Ben er benieuwd naar deze laatste Saw film.

Hoe weet je dat? Volgens mij komen er meer hoor. Wacht maar...

avatar van mauzst

mauzst

kArIzMa_Movie schreef:

Hoe weet je dat? Volgens mij komen er meer hoor. Wacht maar...

Omdat er sinds 2006 werd gesproken over 7 delen, in de trailer staat: Witness the final Saw en op de officiele site dit als persbericht naar buiten is gebracht als laatste.

avatar van The Oceanic Six

Goede trailer van de afsluiter van een voor mij erg amusante reeks. Enkel deel 5 was erg matig, van de rest heb ik zeker genoten. Ik hou van dit soort horror!

avatar van Minotaures

Minotaures

3D

Elineloves

Deze ga ik echt wel zien in de bios!

avatar van dutchtuga

dutchtuga

mauzst schreef:

Zeiden ze ook over Friday the 13th 4.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Kan het al lang niet meer volgen, deze soap taferelen, voor de gore kies ik ook liever andere films uit die het gewoonweg beter doen. Dus dit deel maar eens (proberen ) over te slaan...lukt me waarschijnlijk toch weer niet. Ondanks dat de hele reeks vrij matig is zet je ze toch wel makkelijk aan.

Wat een lelijke poster ook trouwens.

avatar van Bottleneck

Bottleneck

Een ding moet ik Saw nageven, ze weten nu al zeven delen de boel warm te houden (waarvan ik deel 1 en 5 goed vind).

avatar van supermovieman

supermovieman

En zien we ook wiens naam er hierboven bij de acteurs staat! Cary Elwes! He's Back! Dit kan nog interessant worden!

kwakie08

Zou het...de enige echte Doctor Gordon....wooow! Ik ben liefhebber van deze reeks en ik kan niet anders zeggen dat dit deel me toch weer heel erg nieuwsgierig maakt!

supermovieman schreef:

He, nu je het zegt! Nog een reden om deze afsluiter te kijken.

avatar van The Oceanic Six

mauzst schreef:

Op San Diago Comic-Con maakte producent Oren Koules overigens bekend dat het de laatste is in de serie: "It's time to stop. We have told the story we wanted to tell, and this is going to be a great farewell."

Het lijkt me dat dit de afsluiter zal zijn. Ergens ook wel goed. Kunnen ze een keer een 3D versie maken en na 7 delen is het ook wel goed geweest.

Ik las gister trouwens dat de Saw reeks de horrorreeks is die het meeste geld opleverde. Ruim meer dan bv de Friday the 13th, Elm Street, Halloween en Scream reeks.

jarno1975 (moderator series)

De eerste 8 minuten uit de film. LET OP SPOILERS!

kwakie08

super vet...ik kijk echt uit naar deze film!

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Poster zou gejat zijn van een Sony Playstation poster:

Poster Saw VII jatwerk van PlayStation 3 poster? | MovieSense - Online filmmagazine

Lui (crew films)

Dat zag ik ook al. Lijkt mij echt geen toeval!

avatar van 606

Poster is volgens mij niet goed, staat GEEN 7 bij

De officiële titel is Saw 3D

avatar van 606

Lui schreef:

De officiële titel is Saw 3D

Waarom staat Saw 3D dan hier niet als officiële titel.

Lui (crew films)

Waarschijnlijk omdat IMDB nogal achterloopt. Daar staat nog Saw VII. Het is echter al lang bevestigd dat de officiële titel Saw 3D zal zijn en niet Saw VII.

jarno1975 (moderator series)

De officiële titel is inderdaad veranderd naar Saw 3D. Omdat op imdb nog steeds Saw VII staat heb ik dat aangehouden.

Waarschijnlijk zal dit binnenkort wel een keer veranderd op imdb.

Die poster lijkt inderdaad gejat van Playstation. Maar is wel als officiële poster uitgebracht.

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

De tagline is echt verschrikkelijk: 'The traps come alive'. Hadden ze echt niks beters kunnen verzinnen?

kwakie08

gister, ter opheldering van, deel 6 nog eens bekeken! en ik moet zeggen dat ik toch wel benieuwd ben bij wie jill dat pakketje bezorgd (zou dat bij doctor gordon zijn?) die zou misschien nog wel eens duister terug kunnen komen in deel 7....

Elineloves

Bedankt voor de spoilers! Maar het klopt wel wat je zegt denk ik.. Die geruchten gaan rond in ieder geval.

jarno1975 (moderator series)

Dat Dr. Gordon terugkomt in dit deelt lijkt me duidelijk. Cary Elwes is namelijk weer gecast als Dr. Gordon

Elineloves

Kijk aan. Maarja bij Saw weet je het nooit. Wellicht gooien ze 48 flashbacks er in en dan zie je 'm ook. Weet eigenlijk helemaal niet meer wat er precies met hem gebeurde nee, en dat terwijl ik onlangs nog alle delen heb gezien... Deurtje dicht, toch?