• 9.375.261 stemmen

Resident Evil: Retribution (2012)

Actie / Sciencefiction | 95 minuten

Releasedatum: 4 oktober 2012

• Viaplay Bekijk via Viaplay

Plot Resident Evil: Retribution

"Evil goes global"

Het dodelijke T-Virus van de Umbrella Corporatie blijft de aarde teisteren en transformeert de wereldbevolking in vleesetende zombies. De laatste hoop voor het menselijk ras is Alice (Milla Jovovich). Zonder veilige plek blijft Alice jagen op de verantwoordelijke van de uitbraak, wat haar in Tokio, New York, Washington en Moskou brengt. Samen met een groep geallieerde en vertrouwde vrienden moet ze zich een weg uit de vijandelijke wereld zien te vechten.

avatar van pierrrke

pierrrke

verdorie wou ik eens iets toevoegen waren jullie mij net voor maar ja het lijkt me nu eigenlijk helemaal niet origineel meer. En de speelduur is volgens mij wat lang.

avatar van querido

querido

Persoonlijk vond ik deel 4 maar een beetje saai voor wat we gezien in de RE films. Ben toch benieuwd, ik vind namelijk Milla Jovovich een heerlijke actrice.

avatar van The Oceanic Six

Begint te vervelen dit. Het laatste deel was echt kansloos slecht. Het heeft ook niks meer het de horror van de gamereeks te maken. Het is nu gewoon platte actie. Jammer, want zeker deel 1 was nog best leuk.

Trailer is overigens niet heel slecht van deze nieuwe. Zal hem vast ooit kijken. En verder..128 minuten? Zulke filmpjes moeten 90 minuten duren, lang zat.

avatar van Seifer

Seifer

Het slaat inderdaad door, ik had liever gezien dat ze het 3de resident evil game gingen verfilmen. Een plot met een politie agent die door de stad dwaalt dat is overlopen door zombies en vecht voor zijn leven.

avatar van megaman

megaman

Seifer schreef:

Dat was Resident Evil 2 Al zit Leon Kennedy (hoofdpersoon in o.a. de games R2 en R4) wel in deze film. Mag ook tijd worden want naar mijn mening is hij toch één van de populairste personages in het Resident Evil universum.

avatar van The Oceanic Six

Seifer schreef:

RE3 was toch met de gigantisache Nemesis die vrij in de stad liep? Dat is volgens mij in 1 van de vorige delen al erin gedaan.

avatar van snake shit

snake shit

Yeah eindelijk na al dat wachten de eerste trailer nice !!!!!!!!!!

avatar van DVD-T

DVD-T

Trailer geeft nog niet heel veel prijs, maar ziet er wel al erg gaaf uit. Hopen dat Anderson het niveau van het vierde deel weet vast te houden. Muziek van Daft Punk past trouwens perfect bij de trailer.

avatar van Observator

Observator

De serie begon bij Afterlife net leuk te worden, dus ik kijk hier wel naar uit.

Starmaster501

Ziet er allemaal ietsjes grootser uit.. Ben benieuwd...

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Teaser poster is uit.

Starmaster501

Hmm. geen titel of iets. Alleen Resident Evil dan...

Maareh, waar zijn die zombies nou...

avatar van moevy

moevy

vind paul Milla Jovovich leuk of zo?

avatar van Glacius

Glacius

Ze hebben een relatie dus daar ga ik wel van uit.

Ziet er weer extreem overdreven uit. Vast nog meer van dat klonen bullshit. Ik wou dat iemand eens een serieuze Resident Evil film zou maken van scratch in plaats van deze bagger.

avatar van sofripa

sofripa

Lekkere trailer..kom maar door met deze smakelijke onzin

avatar van Dragonslayer

Dragonslayer

moevy schreef:

vind paul Milla Jovovich leuk of zo?

Die 2 zijn getrouwd mocht je het niet weten.

En daarom krijgt milla alle vette actiescènes en mag haar personage 'Alice' alle vijanden en monsters afmaken zodat de echte personages uit de games niet echt de rol krijgen die ze verdienen.

Vond het ook jammer dat Wesker niet zo bruut en evil wordt neergezet als in de games.

avatar van underground

underground

Heb nog nooit een deel gezien van Resident Evil.

Nu ik laats de trailer zag op www.filmtotaal.nl was ik verrast

Heb dus toch maar besloten om deel 1-5 thuis te halen

Kan niet wachten tot het nieuwe deel uitkomt!!!

avatar van sofripa

sofripa

underground schreef:

Heb nog nooit een deel gezien van Resident Evil.

Nu ik laats de trailer zag op www.filmtotaal.nl was ik verrast

Heb dus toch maar besloten om deel 1-5 thuis te halen

Kan niet wachten tot het nieuwe deel uitkomt!!!

Was bij mij net zo. Nooit iets gezien en vervolgens alles in eens gezien. Heerlijke onzin. Ook ik wacht met smart.....

avatar van Chris Redfield

Chris Redfield

geen chris en claire redfield nu?

jammer

en zo te zien doet Michelle Rodriguez ook terug mee?

maar die was toch dood

avatar van killer13

killer13

colin salmon die james "one" shade speelde in deel 1 en oded fehr die carlos oliviera speelde in deel 2 zijn ook terug van de partij blijkbaar. de ene werd in stukjes gehakt en de andere kwam om in een enorme explosie. ben ook erg benieuwd hoe ze dit gaan verklaren...

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11913 berichten

Heb erg genoten van het laatste deel in 3D en IMAX. Is dit bij dit deel ook weer zo?

killer13 schreef:

Er staat het klonen zijn van umbrella, en dat er verschillende varianten zijn zoals een goed en een slechte kant van de kloon.

pierrrke schreef:

nou eigenlijk vond de andere films te kort

(ze waren zo leuk)

galaxydriver32

ik snap het niet hoor michelle rodriquez, colin salmon en mika nakashima hebben al gespeeld in vorige films en zijn alle drie dood gegaan

(voor wie niet weet wie ik met mika nakashima bedoel , dat was die meid in het begin van resident evil: afterlife)

Starmaster501 schreef:

oh, had jouw reactie niet gezien maar wiet weet hoe het in elkaar zit

Glacius schreef:

Ze hebben een relatie dus daar ga ik wel van uit.

je hebt hem nog niet eens gezien. jouw mening dat je het bagger vond maar ik denk dat de meerderheid het niet vind

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

14 juni verschijnt er een nieuwe trailer.

avatar van Mistaa-g

Mistaa-g

Kijk hier zo naar uit.. Maar waar de affiches telkens anders waren qua kleuren lijkt deze wel hard op deel 4 maar whatever!! RE rulezzzzzz